آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
R1- C1-PR1 مسئول این هستند که فرکانس رو به فرکانس دلخواه ما برسونن که منم دستگاهم روی 300 هرتز دقیق تنظیم هست ! مقداری که باید باشه !

تمامی خازن ها mkt هستند به غیر از 47 و 15 پیکو که تانتانیوم گذاشتم ! R43 رو هم 100 کیلو !

ولی نکته اینجاست که دستگاه من اصلا حساس نیست !! حتی یه سینی رو روی کویل هم که میذارم بوق نمیزنه !!!

دوست عزیز باید ببینید که شما فرکانس 300 هرتز رو در ماسفت و کویل دارید یا نه . پیشنهاد من چک کردن همه دیود های زنر هست با دقت چک شود . مقاومت های دو رو بر ماسفت هم عمض شوند.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام دوستان کسی نقشه و پی سی بی گلد اسکن 4 (IV) رو داره نظر شما چیه بسازم

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوست عزیز باید ببینید که شما فرکانس 300 هرتز رو در ماسفت و کویل دارید یا نه . پیشنهاد من چک کردن همه دیود های زنر هست با دقت چک شود . مقاومت های دو رو بر ماسفت هم عمض شوند.

هادی جان چک کردم ! توی یکی از سیم های کویل دقیقا فرکانس مساوی با فرکانس پایه 9 556 رو دارم !!

ولی یه چیز غیر عادی امروز دیدم اونم اینه که امروز که اومدم تنظیم کنم بدون کویل فرکانس روی 2600 بود !!! و وقتی ولوم نویز رو زیاد میکنم کمی کم میشه و روی 2200 میاد !

ولی در حضور کویل فرکانس دقیق روی 300 هست !!!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z
دوست عزیز جناب asadof برای ساخت گلداسکن4 می توانی برای دست یابی به اطلاعات و توضیحات کامل از همین سایت یا سایت WWW.GEOTECH1.COM استفاده کنی ولی به نظر خود بنده ورژن 5 (V) آن را درست کن چون به نظرم مقداری بهتر از خود 4 است و جدید تر و کاملتر است و به نظر من کاملاً هم خوب است و ارزش ساخت دارد و در سنس طلا هم از دلتا2 به مراتب بهتر است. اما اگر باز هم خواستی گلداسکن4 را درست کنی بهت پیشنهاد می کنم از پی سی بی اصلی آن که ترکیبی از قطعات اس ام دی و دیپ است استفاده کنی و مدل پی سی بی جدید آن که تماماً برای قطعات دیپ طراحی شده که در این سایت هم به آن اشاره شده را کنار بگذار.
موفق باشی

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز سایت فیلن شده اگه ورژن 5 (V) رو داری بذار البته اگه زحمت نمی شه

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
دوست عزیز مشکلی نیست و شما اکر فرکانس 300 رو دارید شما سر های زنر های دوروبر ماسفت رو در بیارید و از سالم بودن آنها مطمئن باشد و همچنین این آپ امپ های تفاضلی بسته شده هم حساس هستند و اکر شما یک دفعه اشتباهی زده باشین حتما سوختند و باید عوض بشه . شما زنر ها و مقاومت های دوروبر ماسفت رو چک کنید . و فرکانس سر کویل باید 300 هرتر باشه و همچنین کل زنر های مدارتون . ممکنه مدارتون زیاد از حد جریان کشیده و زنر های مدارتون اسیب دیده .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوست عزیز مشکلی نیست و شما اکر فرکانس 300 رو دارید شما سر های زنر های دوروبر ماسفت رو در بیارید و از سالم بودن آنها مطمئن باشد و همچنین این آپ امپ های تفاضلی بسته شده هم حساس هستند و اکر شما یک دفعه اشتباهی زده باشین حتما سوختند و باید عوض بشه . شما زنر ها و مقاومت های دوروبر ماسفت رو چک کنید . و فرکانس سر کویل باید 300 هرتر باشه و همچنین کل زنر های مدارتون . ممکنه مدارتون زیاد از حد جریان کشیده و زنر های مدارتون اسیب دیده .

زنر ها سالم هستند ! آمپ امپ 357 رو عوض کنم ؟

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
شما 356 رو عوض کنید . اسیلسکوپ بود دقیق میتونستیم حل کنیم . به جاش تی ال 081 هم داشتید بزارید چون بیشتر 356 های بازار ریفیر هستند

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
شما 356 رو عوض کنید . اسیلسکوپ بود دقیق میتونستیم حل کنیم . به جاش تی ال 081 هم داشتید بزارید چون بیشتر 356 های بازار ریفیر هستند

عوض کردم ! نشد :)

اسیلوسکوپ که به کامپیوتر وصل بشه رو دارم !! یعنی از کامپیوتر بجای اسیلوسکوپ استفاده میکنم !!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا