آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام دوست عزیز جناب IIII مشکل شما حل شد؟ اگه حل نشده یه عکس با کیفیت از مدارت بذار فکر کنم شما یه جا مشکل دارید سعی کن حتما بذار احتمال زیاد 90 در صد مشکل شما رو پیدا کردم فقط عکس با کیفیت بذار

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IIII

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
سلام دوست عزیز جناب IIII مشکل شما حل شد؟ اگه حل نشده یه عکس با کیفیت از مدارت بذار فکر کنم شما یه جا مشکل دارید سعی کن حتما بذار احتمال زیاد 90 در صد مشکل شما رو پیدا کردم فقط عکس با کیفیت بذار

سلاl م asadof جان ... 2تا عکس از مدار :

http://hb1900h.persiangig.com/PI/11111.JPG
http://hb1900h.persiangig.com/PI/22222.JPG

ممنون

دوستان می خواستم ببینم دلیل اینکه آقا بهنام در مقاله ی دلتا پالس گفتند که دیود vd7 نیازی به استفاده اش نیست ، چیست منظورم 1n4007 است چون به نظر من اگه باشه بهتره نه ؟ در ضمن کسی هست که دلتایش را از روی مدار آقا بهنام درست نکرده باشه و با استفاده از اطلاعات اصلی و سایت اصلی آن و قطعات اصلی آن ساخته باشه و نتیجه ی کمتری نسبت به مدار آقا بهنام گرفته باشه. چون من هنوز در سایت های خارجی می بینم که آنها مدارشان را از روی اطلاعات نسخه ی اصلی می سازند و نتیجه ای معادل مدار ما می گیرند و حتی در دو مورد هم از ما نتیجه ی بهتری نیز گرفتند می خواستم ببینم دلیل آن چیست در ضمن چرا آقا بهنام در مقاله ی خود گفته که مقاومت r5 را 1.5 کیلو دو وات بگذاریم اما خودش 1 کیلو استفاده کرده که این در تصاویر مقاله اش به وضوح دیده می شود آیا این تاثیری در برد ندارد و باعث افزایش و کاهش قدرت نمی شه در ضمن می خواستم ببینم طبق گفته ی دوستمان جناب IIII آیا می شود بجای دو مقاومت r5 , r6 از دو پتانسیومتر برای تنظیم مقدار مقاومت آن دو استفاده کرد و آیا این ایرادی ندارد و به مدار آسیبی نمی زند چون من می خواستم در مدار خودم این را امتحان کنم اما ترسیدم آسیب بزند در ضمن اگر بخواهم بجای آن دو مقاومت 2 وات از پتانسیومتر مالتی ترن برای دقت بیشتر استفاده کنم ایرادی ندارد و می تواند جریان بالا را تحمل کند یا خیر ؟
با تشکر.

• Like

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
a.t.r.z جان من دربازه مالتی ترن پرسیدم گفتن این ولوم های معمولی نیم وات هستند و حتما باید بهشون بگی 2 وات میخواهیم !

چند نمونه برای من آوردن سایزشون یخورده از 7 ولوم روی مدار هم بزرگتر هست ! ولی گفت از نظر توان مثل مقاومت 2 وات هست !

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز من فکرکردم اون خازن c25 اشتباه زدی ولی درسته چون مدار قبلی فکر کنم مال شما بود 22 نانو زده بود این مدار جدید شماست؟ ببخشید دوست عزیز او امپ ها رئو اگه میتونی عوض کن از یه فروشگاه دیگه بخر ببین چی میشه من امروز قعطعه دستم رسید دارم میسازم نتیجه رو اماده شد میگم

• Like

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوست عزیز باز به پایه ها خوب دقت ببین قطع نشده با اهمتر تست کن چون این فیبر ها ضعیف هستند مال من جامپرش جوری قطع شده بود قابل دید نبود با اهمتر مشخص شد اون هم اتفاقی

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
توی دلتا پالس اگه از سیم نازکتر استفاده بشه حساسیت نسبت به طلا بیشتر میشه یا فرقی نداره ؟؟؟

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
اون دیود به خاطر ولتاژ مع*** هستش اگه برعکس زدی به مدار صدمه نزنه بذاری بهتره بجای اون مقاومت هم پتامسیومتر 2 وات میتونی بذاری اهم به نظر من 4 کیلو بذار فکر کنم پتامسیومتر رو زیاد کنی مشکلی نداره یعنی اهم بالا بشه ولی اگه صفر بشه نمی دونم چون صفر بشه یعنی اتصال کوتاه سعی کن از یک کیلو پایین تر نیاد اول با اهمتیر رو یک کیلو بذار بعد جا بنداز کم کم با لا ببر پتامسیومتر هم در واقع یک نوع مقاومت هست فرقش در اینه که شما می تونید مقدار اهم رو کم و زیاد کنیدهنگام کار به ماسفت کم دقت کن زیاد داغ نکنه موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
الان این ولوم 2 وات هست دیگه ؟؟؟

17.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا