آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
با سلام خدمت اساتید عزیز نمیدونم محل سوال من درست است یا خیر من طرح یک مدار فرستنده و گیرنده رادیوی ساده برای قطع و وصل کردن یک رله میخواستم البته اگر بردش تا 2 الی 3 متر هم بود مشکلی نیست کار من را راه می اندازد فقط مثل دزد گیر ماشین یک فرمان قطع و یک فرمان وصل ممنون می شوم اگر لطف کنید

سلام دوست عزیز

به پست ها یه نگاهی بکنید .http://www.irantk.ir/irantk25861/

http://www.irantk.ir/irantk2727-7/

farzad_LG

کاربر vip
کاربر
2011-09-09
43
257
با سلام استاد از لطف شما ممنونم ولی آیا مدار فرستنده وگیرنده ای داریم که بدون ماژول باشد یعنی بشود با ترانزیستور ویا ای سی و سیم پیچ آن را ساخت ؟واگرهم راهی ندارد از کجا میتوانم ماژولها را خریداری کنم چون میدانم در بندرعباس که من هستم وجود ندارند

آخرین ویرایش:

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
با سلام استاد از لطف شما ممنونم ولی آیا مدار فرستنده وگیرنده ای داریم که بدون ماژول باشد یعنی بشود با ترانزیستور ویا ای سی و سیم پیچ آن را ساخت ؟واگرهم راهی ندارد از کجا میتوانم ماژولها را خریداری کنم چون میدانم در بندرعباس که من هستم وجود ندارند

سلام دوست عزیز
یه کاری بکن بگرد ببین ای سی pt2262 , pt2272 تو شهرتون گیر میاد ؟ تو دیتا شیتش نمونه هم داره امکان داره پیدا بکنی چون مصرفیه و تو دزد گیر های قدیمی هم هست. اگه پیدا نکردی از این دوتا زوج pt2248 , pt2249 که اولی فرستنده و دوم گیرنده است . استفاده بکن . این دوتا ای سی توی رادیو ظبط های 6 یا 7 سال پیش منظورم رادیو ظبط های چینی که الان هم اوراقیش تو بعضی از تعمیر گاه ها هست. حالا ببین کدومش گیر میاد!!

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
با سلام و درود خدمت استاد عزیز jfrras: استاد بنده میخوام یه ***** میان گذر با محدوده فرکانسی 210 تا 260mhz ببندم اگه ممکنه بگین چه جوری باید ببندم یا اگه ممکنه خودتون طراحی کنید برام با تشکر وسپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jfrras

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
با سلام و درود خدمت استاد عزیز jfrras: استاد بنده میخوام یه ***** میان گذر با محدوده فرکانسی 210 تا 260mhz ببندم اگه ممکنه بگین چه جوری باید ببندم یا اگه ممکنه خودتون طراحی کنید برام با تشکر وسپاس

سلام دوست عزیزم
ببخشید که دیر جواب دادم . این هم مدار برای خروجی فرستنده طراحی شده قطر سیم 0.7 3 دور سیم روی لوله بقطر 6 میلیمتر است.با تغییر دادن تریمر ها هم قدرت خروجی و هم فرکانس مورد نظرتون تنظیم میشه.
موفق باشید.

پیوست‌ها

• 4.1 کیلوبایت بازدیدها: 226
2012-11-05
4
5
با سلام خدمت اساتید عزیز و تشکر بابت اینکه این تاپیک رو راه اندازی کردید
استاد jfrras بنده میخوام فرکانس 2مگاهرتز رو از یک انتن تلسکوپی تا شعاع 500متر منتشر کنم
ممنون میشم مداری در این زمینه به من ارایه بدید و من رو راهنمایی کنید با تشکر

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
سلام دوست عزیزم
ببخشید که دیر جواب دادم . این هم مدار برای خروجی فرستنده طراحی شده قطر سیم 0.7 3 دور سیم روی لوله بقطر 6 میلیمتر است.با تغییر دادن تریمر ها هم قدرت خروجی و هم فرکانس مورد نظرتون تنظیم میشه.
موفق باشید.

با سلام و سپاس از شما استاد عزیز ممنون

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
با سلام خدمت اساتید عزیز و تشکر بابت اینکه این تاپیک رو راه اندازی کردید
استاد jfrras بنده میخوام فرکانس 2مگاهرتز رو از یک انتن تلسکوپی تا شعاع 500متر منتشر کنم
ممنون میشم مداری در این زمینه به من ارایه بدید و من رو راهنمایی کنید با تشکر

سلام دوست عزیز

در فرکانسهای پایین نیاز به انتن بلند و کریستال برای ثبات فرکاس است . در این فرکانسی که شما نیاز دارید باید 1/4 طول موج باشد .یعنی حدودا 15 ال 20 متر تا بدرستی تشعشع یابد.
یک مدار با ثبات البته باید تقویتش کنید آپلود می کنم.
[hide]

2-MHz-Standard-With-Dividers.gif
[/hide]

nimanz

کاربر
2009-04-18
1
0
سلام به همه دوستان

یک فرستنده صوتی FM یا AM می خوام که کیفیت بالایی داشته باشه. سیگنال صوت ورودی از یک جک 3.5 میلی متری صدا هست (استریو) و منبع تغذیه تا 12 ولت فراهم است. برد انتشار زیاد مهم نیست. کیفیت اولویت بیشتری داره.

و در ضمن چند سوال هم داشتم :

1- بین FM و AM کدوم کیفیت صوت بالاتری داره ؟

2- امکان داره اندازه مدار با حفظ کیفیت انتقال بالا، کوچکتر شود ؟

3- در صورتی که بخوام برای ضبط ماشین که فقط ورودی USB داره و سیگنال ورودی هم بصورت فیش صدای استریو هست یک مدار AUX درست کرد،‌چه پیشنهادی دارید ؟

با سپاس

بالا