آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام فرهاد جان ما قبلا از تمام گوشیهایی که میشناسیم و تقریبا برد بالایی دارن استفاده کردیم ولی کیفیت خوبی نداشتیم میشه توضیح بدید که شما چه جوری صدا رو به فرستنده دادید و در گیرنده گرفتید که کیفیت خوب بوده آخه ما زیاد روی این موضوع کار کردیم ولی آخرش تو گیرنده ها صدا میدرنج بود.با تشکر

سلام

دوست عزیز تلفن های بیسیم از روش ارسال باند باریک استفاده میکنند. چون باید کانال بیشتری در کمترین محدوده قرار بگیره . صدا رو ارسال و دریافت میکنه ولی برای شما که برای هیات و دسته عزا داری
میخوای مناسب نیست . شما باید از فرستنده باند پهن یا Wideband FM استفاده کنید. در این فرستنده اطلاعات صوت بصورت کامل ارسال می شود. تفاوت این دو روش رو ببینید.
[hide]

images.jpg
[/hide]
اتفاقا یه سفارشی در همین مورد دارم. روش کار می کنم.
به این تایپیک یه نگاهی بکنید http://www.irantk.ir/irantk28240-4/#post151282

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,263
اصفهان
سلام فرهاد جان ما قبلا از تمام گوشیهایی که میشناسیم و تقریبا برد بالایی دارن استفاده کردیم ولی کیفیت خوبی نداشتیم میشه توضیح بدید که شما چه جوری صدا رو به فرستنده دادید و در گیرنده گرفتید که کیفیت خوب بوده آخه ما زیاد روی این موضوع کار کردیم ولی آخرش تو گیرنده ها صدا میدرنج بود.با تشکر
با عرض سلام
شما از کام مدل تلفن آلمانی استفاده کردید ؟

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,263
اصفهان
سلام دوست من از تلفن سینوس 53. فکر کنم با 42 تقریبا یکی باشه درسته؟
با عرض سلام
غلطه !!!!!!!!!!!!
42 کجا و 53 کجا
از نظر طراحی مدار با هم کلی اختلاف دارند

sina.vd

کاربر
2012-10-04
4
8
سلام.من یه فرستنده اف ام با برد 10 تا 15 کیلومتر می خوام که صدای صافی رو ارسال کنه.اگه ممکنه یه نمونه همراه با pcb برام قرار بدین.فرستنده 18 وات صفحه اول همین تاپیک می تونه کار منو راه بندازه ؟ در ضمن اندازه مدار زیاد برام مهم نیست چون قراره یه جای ثابت باشه.حتی می تونم یه آنتن خرچنگی tv بهش متصل کنم.

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
با سلام به همه دوستان .با اجازه استاد عزیز آقایjfrras و به درخواست آقای shami گل . بنده چندتا عکس از فرستنده صوتی که در هیاتهای عذاداری استفاده میشه رو میذارم امیدوارم برای دوستان کارگشا باشه همونطور که تو پستهای قبلی گفتم کیفیت خوبی داره با این حال یه سری مشخصات فنیشو اینجا بیان میکنم .فقط شماره های روی دستگاه رو مخدوش کردم که یه وقتی خلاف قوانین این سایت وانجمن گرانبها نباشه ولی از دوستان اگه کسی تمایل به استفاده از این دستگاه رو داشت پیام خصوصی کنه برام تا شماره سازندشو بهش بدم .بازم از اساتید عزیز بخاطر پرحرفیم عذرخواهی میکنم.DSC00900.jpgDSC00901.JPGDSC00902.JPGDSC00903.JPGDSC00905.JPGDSC00906.JPGMike_Page_1.jpg

sina.vd

کاربر
2012-10-04
4
8
کسی نمی خواد مارو راهنمایی کنه ؟!!!!!!!

سلام.من یه فرستنده اف ام با برد 10 تا 15 کیلومتر می خوام که صدای صافی رو ارسال کنه.اگه ممکنه یه نمونه همراه با pcb برام قرار بدین.فرستنده 18 وات صفحه اول همین تاپیک می تونه کار منو راه بندازه ؟ در ضمن اندازه مدار زیاد برام مهم نیست چون قراره یه جای ثابت باشه.حتی می تونم یه آنتن خرچنگی tv بهش متصل کنم.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
کسی نمی خواد مارو راهنمایی کنه ؟!!!!!!!

سلام دوست عزیز

مدارات فرستنده گیرنده اولا برد بیش از 1 کیلومتر باید مجوز استفاده داشته باشه .ثانیا باید از باند اماتوری استفاده کنی . ثبات فرکانسی بالایی داشته باشی.
تجهیزات تنظیم فرکانس و قدرت خروجی رو هم باید تهیه کنی.

sina.vd

کاربر
2012-10-04
4
8
با تشکر از پاسخ شما.بله در جریان هستم که استفاده از فرستنده های دوربرد مجوز میخواد.لطفا نقشه یه فرستنده مناسب که ساخت اون خیلیم دشوار نباشه رو واسم قرار بدین.من شنیدم به ازای هر 1 وات قدرت می شه 1 کیلومتر رو برد فرستنده حساب باز کرد با این وجود یه فرستنده 10 تا 15 وات جوابگوی نیاز من خواهد بود.لطفا راهنمایی کنید

بالا