سلام
من نقشه یه برد فرستنده و گیرنده قوی با برد 500 متر برای باند های سیستم صوتی هیت میخواستم
اگه موجود دارید لطفا بگزارید با توضیح کامل در مورد آن
با تشکر
سلام
من نقشه یه برد فرستنده و گیرنده قوی با برد 500 متر برای باند های سیستم صوتی هیت میخواستم
اگه موجود دارید لطفا بگزارید با توضیح کامل در مورد آن
با تشکر
سلام دوست من ما برای هیاتهای عذاداری شهرمون از یه فرستنده گیرنده هایی استفاده میکنیم که بردشون بدون مانع حدود 2کیلومتر یا حتی بیشتره کیفیت خیلی خوبی داره یکی از مهندسای شهرمون میسازه الان نزدیک به 4ساله که داریم استفاده میکنیم واقعا راضی هستیم کارامونو خیلی راحت کرده قبلا از گوشیهای سناو استفاده میکردیم کیفیت نداشت ولی برد خوبی داشت یه سری از میکرفن های بیسیم قوی استفاده کردیم کیفیت خوب بود ولی قطعی زیاد داشت تا اینکه این دستگاهو خریدیم و تمام مشکلا الحمد لله رفع شد تقریبا الان تمام هیاتهای شهرمون از این دستگاه دارن اگه خواستی بهم بیام خصوصی بده قیمت جدیدشو برات بگیرم تا در صورت تمایل برات بسازه.
سلام
دوست عزیز اگه چند تا عکس از دستگاه بتونی گیر بیاری اینجا بزاری خیلی بهتر میشه
در ضمن شما ساکن کدام شهر هستید برام پیام خصوصی کنید
این فرستنده برای اولین بار در شهر ما ساخته و پیاده شده و الان هم استفاده می کنند
در ضمن طبق قوانین انجمن ایران تیکا هیچ مسولیتی در قبال خرید یا فروش نداره
سلام به دوستان
آیا راهی هست که فهمید تو یه مکان شنود گذاشتن یا نه؟ برای این کار دستگاه خاص یا مداری وجود داره؟
با عرض سلامسلام دوست من ما برای هیاتهای عذاداری شهرمون از یه فرستنده گیرنده هایی استفاده میکنیم که بردشون بدون مانع حدود 2کیلومتر یا حتی بیشتره کیفیت خیلی خوبی داره یکی از مهندسای شهرمون میسازه الان نزدیک به 4ساله که داریم استفاده میکنیم واقعا راضی هستیم کارامونو خیلی راحت کرده قبلا از گوشیهای سناو استفاده میکردیم کیفیت نداشت ولی برد خوبی داشت یه سری از میکرفن های بیسیم قوی استفاده کردیم کیفیت خوب بود ولی قطعی زیاد داشت تا اینکه این دستگاهو خریدیم و تمام مشکلا الحمد لله رفع شد تقریبا الان تمام هیاتهای شهرمون از این دستگاه دارن اگه خواستی بهم بیام خصوصی بده قیمت جدیدشو برات بگیرم تا در صورت تمایل برات بسازه.
سلام فرهاد جان ما قبلا از تمام گوشیهایی که میشناسیم و تقریبا برد بالایی دارن استفاده کردیم ولی کیفیت خوبی نداشتیم میشه توضیح بدید که شما چه جوری صدا رو به فرستنده دادید و در گیرنده گرفتید که کیفیت خوب بوده آخه ما زیاد روی این موضوع کار کردیم ولی آخرش تو گیرنده ها صدا میدرنج بود.با تشکربا عرض سلام
عزیزم من برای انتقال صوت بصورت کددار و با کیفیت بسیار خوب و نیز برد زیاد ( بدون مانع) ولی در مناطق دارای ساختمان 100 متر برد ، از تلفن های Sinus44 استفاده کرده بودم
شما نیز میتوانید از بخش ورودی صوت بیس و دریافت خروجی صوت از بخش صوت گوشی استفاده نمایید