آی پی امداد
abtahi

درخواست: فرستنده ها و گيرنده

pcsea

کاربر
2010-11-17
6
5
سلام
من نقشه یه برد فرستنده و گیرنده قوی با برد 500 متر برای باند های سیستم صوتی هیت میخواستم
اگه موجود دارید لطفا بگزارید با توضیح کامل در مورد آن
با تشکر

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام
من نقشه یه برد فرستنده و گیرنده قوی با برد 500 متر برای باند های سیستم صوتی هیت میخواستم
با تشکر

سلام دوست عزیز

اگه برای برای سیستم صوتی هیات میخوای باید حتما هم فرستنده و هم گیرنده دارای قفل کننده فرکانس باشند. تا موقع نوسان یا مشکلی شبیه به این گیرنده و فرستنده همدیگر رو گم میکنند.

اماده این دستگاه ها رو من دیدم البته برای یه ارگانی بود . قدرت فرستنده 20 وات هم بصورت ثابت هم بصورت حمل با ماشین . قیمت فرستنده 3 میلیون و قیمت هر گیرنده 1 میلیون تومان بود.

داخل شهر رو جواب میداد.
در همین قسمت چند مدار فرستنده قرار داده شده . می تونید استفاده کنید. برای گیرنده با کیفیت بالا به لینک زیر برید به آخرین پست.

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
سلام
با تشکر

سلام دوست من ما برای هیاتهای عذاداری شهرمون از یه فرستنده گیرنده هایی استفاده میکنیم که بردشون بدون مانع حدود 2کیلومتر یا حتی بیشتره کیفیت خیلی خوبی داره یکی از مهندسای شهرمون میسازه الان نزدیک به 4ساله که داریم استفاده میکنیم واقعا راضی هستیم کارامونو خیلی راحت کرده قبلا از گوشیهای سناو استفاده میکردیم کیفیت نداشت ولی برد خوبی داشت یه سری از میکرفن های بیسیم قوی استفاده کردیم کیفیت خوب بود ولی قطعی زیاد داشت تا اینکه این دستگاهو خریدیم و تمام مشکلا الحمد لله رفع شد تقریبا الان تمام هیاتهای شهرمون از این دستگاه دارن اگه خواستی بهم بیام خصوصی بده قیمت جدیدشو برات بگیرم تا در صورت تمایل برات بسازه.

Shami

مدیر بخش تعمیرات تخصصی
ناظم انجمن
2009-07-12
5,770
80,500
تو همین نزدیکی ها
سلام دوست من ما برای هیاتهای عذاداری شهرمون از یه فرستنده گیرنده هایی استفاده میکنیم که بردشون بدون مانع حدود 2کیلومتر یا حتی بیشتره کیفیت خیلی خوبی داره یکی از مهندسای شهرمون میسازه الان نزدیک به 4ساله که داریم استفاده میکنیم واقعا راضی هستیم کارامونو خیلی راحت کرده قبلا از گوشیهای سناو استفاده میکردیم کیفیت نداشت ولی برد خوبی داشت یه سری از میکرفن های بیسیم قوی استفاده کردیم کیفیت خوب بود ولی قطعی زیاد داشت تا اینکه این دستگاهو خریدیم و تمام مشکلا الحمد لله رفع شد تقریبا الان تمام هیاتهای شهرمون از این دستگاه دارن اگه خواستی بهم بیام خصوصی بده قیمت جدیدشو برات بگیرم تا در صورت تمایل برات بسازه.
سلام
دوست عزیز اگه چند تا عکس از دستگاه بتونی گیر بیاری اینجا بزاری خیلی بهتر میشه
در ضمن شما ساکن کدام شهر هستید برام پیام خصوصی کنید
این فرستنده برای اولین بار در شهر ما ساخته و پیاده شده و الان هم استفاده می کنند
در ضمن طبق قوانین انجمن ایران تیکا هیچ مسولیتی در قبال خرید یا فروش نداره

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
سلام
دوست عزیز اگه چند تا عکس از دستگاه بتونی گیر بیاری اینجا بزاری خیلی بهتر میشه
در ضمن شما ساکن کدام شهر هستید برام پیام خصوصی کنید
این فرستنده برای اولین بار در شهر ما ساخته و پیاده شده و الان هم استفاده می کنند
در ضمن طبق قوانین انجمن ایران تیکا هیچ مسولیتی در قبال خرید یا فروش نداره

با درود به شما آقای شامی : استاد ظاهرا نمیشه به شما ÷یام خصوصی داد البنه سعی میکنم حتما تا دو سه روز آینده عکسهایی از این دستگاه بذارم با تشکر فراوان از شما

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام به دوستان
آیا راهی هست که فهمید تو یه مکان شنود گذاشتن یا نه؟ برای این کار دستگاه خاص یا مداری وجود داره؟

سلام
بله میشه .البته دستگاه شنود اگه رادیویی باشه یک میدان الکترومغناطیسی ایجاد میکنه که تقریبا میشه با این دستگاه فهمید.ساده ترین مدار ردیاب یا آشکار سیگنال های رادیویی: موبایل. WiFi و غیره
اگه جوره دیگه ای باشه مثلا با تلفن همراه مخابرات میتونه بدون اینکه بفهمی شنود کنه اگه باطری رو در بیاری دیگه تمومه و همچنین با گوشی تلفن ثابت.

/

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,263
اصفهان
با عرض سلام

عزیزم من برای انتقال صوت بصورت کددار و با کیفیت بسیار خوب و نیز برد زیاد ( بدون مانع) ولی در مناطق دارای ساختمان 100 متر برد ، از تلفن های Sinus44 استفاده کرده بودم
شما نیز میتوانید از بخش ورودی صوت بیس و دریافت خروجی صوت از بخش صوت گوشی استفاده نمایید

2elyas

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-01-30
401
1,549
با عرض سلام

عزیزم من برای انتقال صوت بصورت کددار و با کیفیت بسیار خوب و نیز برد زیاد ( بدون مانع) ولی در مناطق دارای ساختمان 100 متر برد ، از تلفن های Sinus44 استفاده کرده بودم
شما نیز میتوانید از بخش ورودی صوت بیس و دریافت خروجی صوت از بخش صوت گوشی استفاده نمایید
سلام فرهاد جان ما قبلا از تمام گوشیهایی که میشناسیم و تقریبا برد بالایی دارن استفاده کردیم ولی کیفیت خوبی نداشتیم میشه توضیح بدید که شما چه جوری صدا رو به فرستنده دادید و در گیرنده گرفتید که کیفیت خوب بوده آخه ما زیاد روی این موضوع کار کردیم ولی آخرش تو گیرنده ها صدا میدرنج بود.با تشکر

بالا