آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
شرمنده
عذر میخام عجله کردم
vd17 رو همون زنر بزارید
من گفتم شاید منظورتون vd8 بود

بازم عذر میخام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16
جناب آقای hadi-dindar منظور بنده دیود( vd17) جلوی Q9 است که در این سایت راجع به آن صحبتی نشده است. و چون فقط در صفحه ی 37 این سایت mr metal روی آن ضربه در زده من می خواستم ببینم درست است یا خیر ؟::smiley_on_tredmi::

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
نیاز نیست بگذارید. خالی!!
دیود زنر 15 ولت هم میتونید بگذارید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
با سلام خدمت دوستان گرامی

در اینترنت مدارها و شماتیک های بسیار زیادی برای ساخت وجود دارد. من دستگاهی نیاز ارم که یک فلز سی در سی را در عمق دو متری تشخیص دهد. تفکیک داشته باشد بهتر است اما اگر نداشت هم مسئله ای نیست. آیا آموزشی برای ساخت چنین فلزیابی وجود دارد؟

قبلا از لطف شما تشکر میکنم
بدرود
سلام:jump:
خوب با این توصیف . برو دنبال همین دلتا 3 اقای دمیر ترک . همین فقط بدردت میخوره

با سلام خدمت دوستان عزیز مدار delta pulse 3 بنده کامل گردید و به زودی عکسی از آن را در سایت می گذارم فقط خواهشمندم در این زمینه به من کمک کنید :

1) طریقه ی روشن کر دن اولیه ی آن را بیان کنید یعنی اینکه بعد از وصل باتری به آن برای شروع و تنظیم نمودار آن باید چکار کنم ؟

2) آیا بجای باتری می توانم از منبع تغذیه ی مناسب استفاده کنم یا خیر ؟

3) آیا برای کاهش نویز و خطا تو سط منبع تغذیه می توانم در ورودی برق آن یک عدد خاذن 104 استفاده کنم و آیا این کار تاثیری در مدار ندارد ؟

4) coil آن را بوسیله ی چه کابلی به مدار متصل کنم آیا می توانم از سیم های ساده استفاده کنم یا خیر ؟:32000000:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
با سلام خدمت دوستان عزیز مدار delta pulse 3 بنده کامل گردید و به زودی عکسی از آن را در سایت می گذارم فقط خواهشمندم در این زمینه به من کمک کنید :

1) طریقه ی روشن کر دن اولیه ی آن را بیان کنید یعنی اینکه بعد از وصل باتری به آن برای شروع و تنظیم نمودار آن باید چکار کنم ؟

2) آیا بجای باتری می توانم از منبع تغذیه ی مناسب استفاده کنم یا خیر ؟

3) آیا برای کاهش نویز و خطا تو سط منبع تغذیه می توانم در ورودی برق آن یک عدد خاذن 104 استفاده کنم و آیا این کار تاثیری در مدار ندارد ؟

4) coil آن را بوسیله ی چه کابلی به مدار متصل کنم آیا می توانم از سیم های ساده استفاده کنم یا خیر ؟:32000000:
سلام:jump:
اینو من مونتاژ نکردم ولی برای این که تا حدودی کارت راه بیفته عرض میکنم
1- برای راه انداختن و تنظیمات بهتره به بست های قبلی رجوع کنی که اقای mr metal گذاشتن و دانلود کن
2- بجای باطری هم بله اگه ولتاژ و امپراژ درست وخوب داشته باشه
3- البته گذاشتن خازن خوبه . که باعت جلوگیری از ورود ******* و میدان های مغناطیسی روی مدارات هست
4-بهتره البته به نظر من که از RG58 یا59 استفاده کنی .در هرصورت از کابل کاملا شیلد و با شیلد عالی استفاده کنی خوبه . وسعی کن شیلد هم کلملا به زمین برد مدار وصل کنی هر دو طرف مدارو کویل

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
در هر صورت هر وقت کاملش کردی و جواب داد یه تست ازش بگیر . هم در هوا و در زمین ببین چطوریه هست و ما را از تستت خبرکن

بالا