mrmr16
کاربر
- 2010-08-08
- 89
- 305
با سلام خدمت دوستان من توانستم با کویل 45 النگو ی طلا را 140 سانتی اشکار کنم و دوستان فقط توجه کنن که برای4051=mc4051 ,و به جای tl082=lf412 وبرای تغذیه از دو عدد باطری که جمعا 24 ولت که با مداری رگوله به12 ولت ثابت استفاده کردم و رنج تعدادی از مقاومتها را هم تغییر دادم و البته دوستان توجه کنن که دلتا3 tl062 و 4094 با بعضی از مارکها کار نمی کنه به خاطر اینکه نمی تونستم به تو فیبر مدار چاپی دستکاری کنم از روش نویز گیری فزیکی استفاده کردم و صدای خروجی کمی ضعیف بود مجبور شدم خروجی صدا را به برد دیگه ای بدم و همون صدا را دوباره تقویت کنم تا به راحتی شنیده بشه البته اعتراف می کنم دلیل نا موفق بودن بعضی از دوستان فقط اینه که دلتا با ایسی های مار کهای بعضی از کار خانه ها مشکل داره و الان هم مشغول جایگزینی یک ایسی نویز پایین به جای 357 هستم دوستان می تونن ولوم tr1را بیرون بزارن تا راحتتر و با شرایط بتونن با محیط کالیبره کنن و کویل من از انواع مختلفی از سیم ها استفاده کردم که همشون جواب دادن فقط مسله ای که باید رعایت کنید از سیم رابط مرغوب استفادشود و اهم 3 تا3.6 استفاده شود و برایirf از سیلکون و هیت سینگ استفاده شود موفق باشید
سلا دوست گرامی
شما به مطالب خوبی اشاره کردی
گفتید با کویل45 سانتی اما نگفتید مشخصات این کویل چیه ازقبیل تعداد دور ضخامت سیم . مارک سیم وغیره
گفتید مارک آی سی ها مهمه توی دلتا اما نگفتید کدوم مارک ها خوبند و کدوم ها بد
'گفتید آی سی lf412 اما مشخصات کاملشو نگفتید . LF412CN LF412CD LF412AMH هرکدوم قیمت خاصی داره و خیلی تفاوت دارند
لطفا بگید
ممنون
آخرین ویرایش: