آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
این یه عکس از بخش های مختلف دلتا پالس 3 هستش که ترجمه شو می ذارم

81.jpg

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی لطفاً هر کس از شما که pdf مونتاژ delta pulse 3 را دارید که به زبان فارسی یا حداقل انگلیسی می باشد را در سایت قرار دهید تا ما هم از آن بهرمند شویم. با تشکر از شما :p:

با سلام خدمت شما دوستان عزیز من موفق به ساخت فلزیاب delta pulse 3 شدم فقط از شما خواهشمندم که مرا در زمینه ای راهنمایی کنید تا من آن را تکمیل کنم و نتیجه را برای شما در سایت قرار دهم . من در فایل pdf مونتاژ delta pulse 3 خواندم که 2n2907 , bs250 باید 180 درجه بچرخند آیا این درست است ؟ و به چه دلیل ؟ و یعنی چگونه آنها را باید تغییر دهم ؟ و مقدار خاذن ها و مقاومت ها را همان مقدار قبلی بگذارم یا قطعات اصلاحیه و چرا ؟ همین طور راجع به ساخت coil آن به من کمک کنید و مقدار دقیق اهم و هانری آن را بیان کنید و ضخامت سیم آن را همراه با شکل آن را برایم توضیح دهید. با تشکر فراوان از زحمات همگی و دانش و اطلاعات مفیدتان در این زمینه که به من بسیار کمک کرد.:32000000:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من موفق به ساخت فلزیاب delta pulse 3 شدم فقط از شما خواهشمندم که مرا در زمینه ای راهنمایی کنید تا من آن را تکمیل کنم و نتیجه را برای شما در سایت قرار دهم . من در فایل pdf مونتاژ delta pulse 3 خواندم که 2n2907 , bs250 باید 180 درجه بچرخند آیا این درست است ؟ و به چه دلیل ؟ و یعنی چگونه آنها را باید تغییر دهم ؟ و مقدار خاذن ها و مقاومت ها را همان مقدار قبلی بگذارم یا قطعات اصلاحیه و چرا ؟ همین طور راجع به ساخت coil آن به من کمک کنید و مقدار دقیق اهم و هانری آن را بیان کنید و ضخامت سیم آن را همراه با شکل آن را برایم توضیح دهید. با تشکر فراوان از زحمات همگی و دانش و اطلاعات مفیدتان در این زمینه که به من بسیار کمک کرد.:32000000:

نیاز به تغیر 180 درجه نیست
چون مربوط به پی سی بی قدیم هست که اصلاح شده

بقیه سوالاتتون در صفحات قبلی به کامل توضیح داده شده

موفق باشید

با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی ام لطفاً در صورت توان به سوالات زیر پاسخ دهید: (با تشکر از زحمات همه ی شما دستان با سخاوتم).
1) ال سی دی بکار برده شده توسط خود سازنده چیست که پایه هایش با مدار pcb آن مطابقت می کند و ما چرا از آن استفاده نکنیم ؟
2) چرا از ال سی دی winstar wg128 64a , winstar wg128 64b استفاده می کنیم و آیا دیتاشیت این دو ال سی دی با هم متفاوت است یا خیر و با توجه به رنگ آن (آبی یا سبز) آیا دیتاشیت پایه ها تغییری خواهد کرد ؟
3) با توجه به مغایر بودن پایه ها، ال سی دی را چگونه نسب کنم ؟
4) آیا لیبل های (12v , -e -) به هم وصل می شوند یا خیر ؟
5) آیا vd17 , p1 , r24 , r25 باید نصب شوند یا خیر و چرا ؟
6) آیا وصل کردن شارز داخلی مدار ایرادی دارد و به مدار آسیب می رساند یا می توان آن را نسب کرد ؟
7) j1 که مربوط به نصب speaker (بلندگو) است کدام طرف آن منفی و کدام طرف آن مثبت است و از چه بلند گویی می توان استفاده کرد
8) در صورت نیاز به نصب p1 (ال ای دی ها )کدام پایه مشترک می باشد چون هیچکدام از آن به قطب منفی مدار وصل نمی باشد ؟
9) بهترین باتری برای استفاده ی مدار چیست ؟
10) مقدار مقاومت r11 را طبق اصلاحیه جامپر بگذارم یا مقاومت 2.2killo ohms بگذارم و بقیه ی مقاومت ها چی ؟(قبل از اصلاحیه یا بعد از آن)
11) d8 که با نام d schottky مشخص شده چیست و برای خرید چه باید بگوییم (چون موقع خرید فروشنده منظور مرا نفهمید)!
12) کلید های up , down , tune , ... را از چه نوع کلیدی استفاده کنم ؟ :32000000:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
1) ال سی دی بکار برده شده توسط خود سازنده چیست که پایه هایش با مدار pcb آن مطابقت می کند و ما چرا از آن استفاده نکنیم ؟ در برخی کیت هایی که فروخه winstar wg12864a گذاشته و برخی winstar wg12864b گذاشته.دو مقاومت زیر برای تنظیم نوع ال سی دی هست.هر دو نوع در دبازار فراوان هست.جوان دارد
2) چرا از ال سی دی winstar wg128 64a , winstar wg128 64b استفاده می کنیم و آیا دیتاشیت این دو ال سی دی با هم متفاوت است یا خیر و با توجه به رنگ آن (آبی یا سبز) آیا دیتاشیت پایه ها تغییری خواهد کرد ؟ تفاوت در بایاس شدن کنتراست و... هست که با دو مقامت که زیر سوکت ال سی دی است تنظیم میشود.راهنمای ترکی دلتا پالس3 کاملا توضیح داده که در صورت استفاده از هر کدام ال سی دی مقاومت ها را چه مقدار بگذارید.
3) با توجه به مغایر بودن پایه ها، ال سی دی را چگونه نسب کنم ؟ در چند صفحه اول آموزش اسمبل به زبان ترکی همراه با تصویر توضیح داده شده
4) آیا لیبل های (12v , -e -) به هم وصل می شوند یا خیر ؟ برای بار 3 پرسیدید!!عرض کردم خیر!!
5) آیا vd17 , p1 , r24 , r25 باید نصب شوند یا خیر و چرا ؟ روی مداری قطعاتی را که نیاز نبود خط قرمز کشیدم و آپلود کردم.نگاه کنید ببینید نیاز هست یا خیر
6) آیا وصل کردن شارز داخلی مدار ایرادی دارد و به مدار آسیب می رساند یا می توان آن را نسب کرد ؟ خیر ایرادی ندارد.فقط جهت جلوگیری از ایجاد خطا از نصب قطعات مدار شارژر خودداری می کنیم.گرچه که مدار شارژر دقیق طراحی نشده
7) j1 که مربوط به نصب speaker (بلندگو) است کدام طرف آن منفی و کدام طرف آن مثبت است و از چه بلند گویی می توان استفاده کرد.فرقی ندارد.بلندگوی 16اهمی کوچک که داخل همه اسباب بازی ها هم هست(همان ها که دیافشان شیشه ای هست) فرقی ندارد هر چه بود
8) در صورت نیاز به نصب p1 (ال ای دی ها )کدام پایه مشترک می باشد چون هیچکدام از آن به قطب منفی مدار وصل نمی باشد ؟
9) بهترین باتری برای استفاده ی مدار چیست ؟ 10عدد باتری 1.2 ولت قلمی کملیون 2300 میلی آمپر آلویز ردی که با هم سری شده اند بهترین حالت هست
10) مقدار مقاومت r11 را طبق اصلاحیه جامپر بگذارم یا مقاومت 2.2killo ohms بگذارم و بقیه ی مقاومت ها چی ؟(قبل از اصلاحیه یا بعد از آن). همه مقاومت ها مقادیر قل از اصلاحیه و 1%
11) d8 که با نام d schottky مشخص شده چیست و برای خرید چه باید بگوییم (چون موقع خرید فروشنده منظور مرا نفهمید)! به جاش جامپر بگذارید!!
12) کلید های up , down , tune , ... را از چه نوع کلیدی استفاده کنم ؟ هر نوع که دوست داشتید!!

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد

نیاز به چرخش نیست
loop geotech withcat5.jpg

در صورت نیاز به نصب p1 (ال ای دی ها )کدام پایه مشترک می باشد چون هیچکدام از آن به قطب منفی مدار وصل نمی باشد ؟

لطفاً در این رابطه توضیح دهید با تشکر :busted_red:

2) اگر بخواهم از بلندگوی 8ohms / 0.5 wattاستفاده کنم ترتیب پایه و مثبت و منفی آن کدام است ؟

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
در صورت نیاز به نصب p1 (ال ای دی ها )کدام پایه مشترک می باشد چون هیچکدام از آن به قطب منفی مدار وصل نمی باشد ؟

لطفاً در این رابطه توضیح دهید با تشکر :busted_red:

2) اگر بخواهم از بلندگوی 8ohms / 0.5 wattاستفاده کنم ترتیب پایه و مثبت و منفی آن کدام است ؟

ببینید شما سوالات تکراری زیادی می پرسید . مستر متال گفتند که منفی و مثبت بلندگو اهمیتی نداره خوب شما هم گوش کن وعمل کن دیگه .

در باره ال ای دی هم نگاهش کن داخل ال ای دی او که کوتاه هستش (کوچک) مثبته و اون یکی منفی- در ضمن نیازی به نصب p1 نیست . چون ال سی دی وجود دارد

جواب بعضی از سوالاتون به قدری ساد هستش که با کمی مطالعه متوجه می شین

به احتمال زیاد یا شما از الکترونیک هیچ سر رشته نداری و یا اینکه ......

آخرین ویرایش:
بالا