آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
برای داشتن تجهیزات کاوش زیاد هزینه کردن اشتباه است،به دنبال دستگاه های گران نباشید.روش های اصولی کاوش را مطالعه کنید و سپس برای یافتن محل مورد نظر از یک ردیاب و بعد یک نقطه زن بهره بگیرید.
هرگونه تبلیغ یا معرفی محصول یا انجمن به هر شکل غیر مجاز است و بلافاصله ویرایش خواهد شد

سلام Mr MeTaL
روش های اصولی را از کجا و از چه منابعی پیدا کنیم و یعنی میفرمایید همین دلتا پالس 3 برای نقطه زنی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
برای داشتن تجهیزات کاوش زیاد هزینه کردن اشتباه است،به دنبال دستگاه های گران نباشید.روش های اصولی کاوش را مطالعه کنید و سپس برای یافتن محل مورد نظر از یک ردیاب و بعد یک نقطه زن بهره بگیرید.
هرگونه تبلیغ یا معرفی محصول یا انجمن به هر شکل غیر مجاز است و بلافاصله ویرایش خواهد شد

سلام Mr MeTaL
روش های اصولی را از کجا و از چه منابعی پیدا کنیم و یعنی میفرمایید همین دلتا پالس 3 برای نقطه زنی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
روش های اصولی تا حدی مربوط به نوع دستگاه هست.مثلا دستگاه های VLF اصول خاص خود را دارند و PI اصول مختص به خود را.دستگاهی را که تهیه می کنید فروشنده باید به شما نکات را بگوید و در واقع طراح هست که نکات مهم در کاوش با دستگاه را ارائه می دهد.و اصولی عمومی در رابطه با تمام دستگاه ها وحود دارد که یکی از اونها که ساده ترین هم هست دور کردن هر نوع فلز از خود و وسایل همراه از دستگاه در هنگام کاوش هست و یا اینکه برای اسکن منطقه ابتدا باید فلزیاب ردیاب داشته باشید تا اولا مشخص کند در محدوده باری وجود دارد یا نه و ثانیا محدوده اون بار کجا هست که البته با ردیاب های دقیق محل دقیق هم میتونید در بیارید.
دلتا پالس 3 هم دستگاه خوبی هست اما کمی در قدرتش بیش از اندازه تعریف شده.اما در کل دستگاه نرمالی هست به شرطی که میکرو فول ورژن باشه.البته هر روز آقای دمیر ظاهرا حریص تر میشن و قیمت میکرو رو دارن بالاتر میبرن!!!اولا در میومد هر میکرو 30تومان حالا90 تومان!!ظاهرا ترکیه هم طرح یارانه ها به اجرا در اومده!!!!!!:32000000:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام
رو ش های اصولی تا حدی مربوط به نوع دستگاه هست.مثلا دستگاه های VLF اصول خاص خود را دارند و PI اصول مختص به خود را.دستگاهی را که تهیه می کنید فروشنده باید به شما نکات را بگوید و در واقع طراح هست که نکات مهم در کاوش با دستگاه را ارائه می دهد.و اصولی عمومی در رابطه با تمام دستگاه ها وحود دارد که یکی از اونها که ساده ترین هم هست دور کردن هر نوع فلز از خود و وسایل همراه از دستگاه در هنگام کاوش هست و یا اینکه برای اسکن منطقه ابتدا باید فلزیاب ردیاب داشته باشید تا اولا مشخص کند در محدوده بازی وجود دارد و ثانیا محدوده اون بار کجا هست که البته با ردیاب های دقیق محل دقیق هم میتونید در بیارید.
دلتا پالس 3 هم دستگاه خوبی هست اما کمی در قدرتش بیش از اندازه تعریف شده.اما در کل دستگاه نرمالی هست به شرطی که میکرو فول ورژن باشه.البته هر روز آقای دمیر ظاهرا حریس تر میشن و قیمت میکرو رو دارن بالاتر میبرن!!!اولا در میومد هر میکرو 30تومان حالا90 تومان!!ظاهرا ترکیه هم طرح یارانه ها به اجرا در اومده!!!!!!:32000000:

خوب النم 26 دلار هست دیگه
بول ما بی ارزش میشه برادر
دلار معمولی 330 هست الان
پی پالم امروز 3400 واریز میکنن امروز با 2 دلار کارمزد

حتی ای سی ال اف 357 هم میفرستن براتون اگه بخوایین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,484
سلام
رو ش های اصولی تا حدی مربوط به نوع دستگاه هست.مثلا دستگاه های VLF اصول خاص خود را دارند و PI اصول مختص به خود را.دستگاهی را که تهیه می کنید فروشنده باید به شما نکات را بگوید و در واقع طراح هست که نکات مهم در کاوش با دستگاه را ارائه می دهد.و اصولی عمومی در رابطه با تمام دستگاه ها وحود دارد که یکی از اونها که ساده ترین هم هست دور کردن هر نوع فلز از خود و وسایل همراه از دستگاه در هنگام کاوش هست و یا اینکه برای اسکن منطقه ابتدا باید فلزیاب ردیاب داشته باشید تا اولا مشخص کند در محدوده بازی وجود دارد و ثانیا محدوده اون بار کجا هست که البته با ردیاب های دقیق محل دقیق هم میتونید در بیارید.
دلتا پالس 3 هم دستگاه خوبی هست اما کمی در قدرتش بیش از اندازه تعریف شده.اما در کل دستگاه نرمالی هست به شرطی که میکرو فول ورژن باشه.البته هر روز آقای دمیر ظاهرا حریس تر میشن و قیمت میکرو رو دارن بالاتر میبرن!!!اولا در میومد هر میکرو 30تومان حالا90 تومان!!ظاهرا ترکیه هم طرح یارانه ها به اجرا در اومده!!!!!!:32000000:

البته درسته . پول ما روز به روز داره ارزششو از دست میده و هم اقای دمیر فکر کنم حالش خوب شده و دیگه با 30 توان حال نمی کنه .
اما سوال ؟ از شما انتظار جواب درست را دارم . واقعا ایا اون ردیاب ها جواب میدن . من تو خیلی از انجمن ها و نت بودم کسی ازش تعریف نکرده وهمشون اینو یه بچه بازی میدونن .
شما که فرمودین درست میکنین و دارین چه نوعی هست؟ و قیمت خوبش چنده؟ و خودتون میفروشین؟ و ایا بکارتون امده
دوما . ایا شما دلتا 3 را تو عمل تست کردین منظورم خاک هست مثلا یه فلز مس را با ابعاد اون در چه عمقی میزنه .. البته خودم درست نکردم ولی به هر کی کفتم جواب زدو نقیضی میده .

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد

البته درسته . پول ما روز به روز داره ارزششو از دست میده و هم اقای دمیر فکر کنم حالش خوب شده و دیگه با 30 توان حال نمی کنه .
اما سوال ؟ از شما انتظار جواب درست را دارم . واقعا ایا اون ردیاب ها جواب میدن . من تو خیلی از انجمن ها و نت بودم کسی ازش تعریف نکرده وهمشون اینو یه بچه بازی میدونن .
شما که فرمودین درست میکنین و دارین چه نوعی هست؟ و قیمت خوبش چنده؟ و خودتون میفروشین؟ و ایا بکارتون امده
دوما . ایا شما دلتا 3 را تو عمل تست کردین منظورم خاک هست مثلا یه فلز مس را با ابعاد اون در چه عمقی میزنه .. البته خودم درست نکردم ولی به هر کی کفتم جواب زدو نقیضی میده .

فکر میکنم در پست ها و پیغام های خصوصی نزدیک به حداقل 30 بار این سوال پرسیده شد از من!!. من خودم ساختم و جواب هم گرفتم و بسیار کارامد میدونم حتی واجب تر از نقطه زن.چرا نباید جواب بده؟به سایت GEOTECH بخش LRL برید ببینید چند تا مدار ردیاب گذاشته شده!! یعنی همه الکی هست؟ و مثلا یکی از طراح های شرکت OKM آقای... و که در اون قسمت فعالیت میکنه و از مدارات نمونه میگیره بی هدف اونجاست؟؟. خیر به هیچ عنوان نمیفروشم. قیمت های مدل های ایرانیش از 800 تومان به بالا و مدل های خارجیش از 1,200 به بالا هست. تست من در مورد دلتا پالس فقط همان ویدئویی بود که دیدید و از همون موقع گذاشتم کنار این مدار رو. زیر خاک فکر نمیکنم قدرتش تغییر کنه.نگران اونش نباشید.اما قدرتش با تنظیم همونی بود که در ویدئو گذاشتم.البته تنظیمات بهتر باشه احتمالا کمی بهتر هم جواب میده.
موفق باشید

عقیل

کاربر
2009-02-11
14
34
با سلام اساتید گرامی خسته نباشید:
لطفا دو مقامت مجهول راعنایت بفرمایید.از فایل اصلی اطلاعی ندارید.
با تشکر

wubian

کاربر
2012-12-31
4
16
با سلام خدمت دوستان گرامی

در اینترنت مدارها و شماتیک های بسیار زیادی برای ساخت وجود دارد. من دستگاهی نیاز ارم که یک فلز سی در سی را در عمق دو متری تشخیص دهد. تفکیک داشته باشد بهتر است اما اگر نداشت هم مسئله ای نیست. آیا آموزشی برای ساخت چنین فلزیابی وجود دارد؟

قبلا از لطف شما تشکر میکنم
بدرود

بالا