mrmr16
کاربر
- 2010-08-08
- 89
- 305
سلام کسی هست که قطعات دلتا پالس را کامل بفروشد
نمی دونم داشته باشه باشه یا نه . ولی خودن تهیه کنید بهتره .
بدون لوازم جانبی مثل باطری و قاب و pic فکر کنم حدود 50 هزارتومان هزینه ش بشه .
سلام کسی هست که قطعات دلتا پالس را کامل بفروشد
سلامبرای داشتن تجهیزات کاوش زیاد هزینه کردن اشتباه است،به دنبال دستگاه های گران نباشید.روش های اصولی کاوش را مطالعه کنید و سپس برای یافتن محل مورد نظر از یک ردیاب و بعد یک نقطه زن بهره بگیرید.
هرگونه تبلیغ یا معرفی محصول یا انجمن به هر شکل غیر مجاز است و بلافاصله ویرایش خواهد شد
سلام Mr MeTaL
روش های اصولی را از کجا و از چه منابعی پیدا کنیم و یعنی میفرمایید همین دلتا پالس 3 برای نقطه زنی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
رو ش های اصولی تا حدی مربوط به نوع دستگاه هست.مثلا دستگاه های VLF اصول خاص خود را دارند و PI اصول مختص به خود را.دستگاهی را که تهیه می کنید فروشنده باید به شما نکات را بگوید و در واقع طراح هست که نکات مهم در کاوش با دستگاه را ارائه می دهد.و اصولی عمومی در رابطه با تمام دستگاه ها وحود دارد که یکی از اونها که ساده ترین هم هست دور کردن هر نوع فلز از خود و وسایل همراه از دستگاه در هنگام کاوش هست و یا اینکه برای اسکن منطقه ابتدا باید فلزیاب ردیاب داشته باشید تا اولا مشخص کند در محدوده بازی وجود دارد و ثانیا محدوده اون بار کجا هست که البته با ردیاب های دقیق محل دقیق هم میتونید در بیارید.
دلتا پالس 3 هم دستگاه خوبی هست اما کمی در قدرتش بیش از اندازه تعریف شده.اما در کل دستگاه نرمالی هست به شرطی که میکرو فول ورژن باشه.البته هر روز آقای دمیر ظاهرا حریس تر میشن و قیمت میکرو رو دارن بالاتر میبرن!!!اولا در میومد هر میکرو 30تومان حالا90 تومان!!ظاهرا ترکیه هم طرح یارانه ها به اجرا در اومده!!!!!!:32000000:
سلام
رو ش های اصولی تا حدی مربوط به نوع دستگاه هست.مثلا دستگاه های VLF اصول خاص خود را دارند و PI اصول مختص به خود را.دستگاهی را که تهیه می کنید فروشنده باید به شما نکات را بگوید و در واقع طراح هست که نکات مهم در کاوش با دستگاه را ارائه می دهد.و اصولی عمومی در رابطه با تمام دستگاه ها وحود دارد که یکی از اونها که ساده ترین هم هست دور کردن هر نوع فلز از خود و وسایل همراه از دستگاه در هنگام کاوش هست و یا اینکه برای اسکن منطقه ابتدا باید فلزیاب ردیاب داشته باشید تا اولا مشخص کند در محدوده بازی وجود دارد و ثانیا محدوده اون بار کجا هست که البته با ردیاب های دقیق محل دقیق هم میتونید در بیارید.
دلتا پالس 3 هم دستگاه خوبی هست اما کمی در قدرتش بیش از اندازه تعریف شده.اما در کل دستگاه نرمالی هست به شرطی که میکرو فول ورژن باشه.البته هر روز آقای دمیر ظاهرا حریس تر میشن و قیمت میکرو رو دارن بالاتر میبرن!!!اولا در میومد هر میکرو 30تومان حالا90 تومان!!ظاهرا ترکیه هم طرح یارانه ها به اجرا در اومده!!!!!!:32000000:
البته درسته . پول ما روز به روز داره ارزششو از دست میده و هم اقای دمیر فکر کنم حالش خوب شده و دیگه با 30 توان حال نمی کنه .
اما سوال ؟ از شما انتظار جواب درست را دارم . واقعا ایا اون ردیاب ها جواب میدن . من تو خیلی از انجمن ها و نت بودم کسی ازش تعریف نکرده وهمشون اینو یه بچه بازی میدونن .
شما که فرمودین درست میکنین و دارین چه نوعی هست؟ و قیمت خوبش چنده؟ و خودتون میفروشین؟ و ایا بکارتون امده
دوما . ایا شما دلتا 3 را تو عمل تست کردین منظورم خاک هست مثلا یه فلز مس را با ابعاد اون در چه عمقی میزنه .. البته خودم درست نکردم ولی به هر کی کفتم جواب زدو نقیضی میده .
اون دو تا مقاومت مربوط به کنتراست ال سی دی هست که برای هر السیدی فرق میکنهبا سلام اساتید گرامی خسته نباشید:
لطفا دو مقامت مجهول راعنایت بفرمایید.از فایل اصلی اطلاعی ندارید.
با تشکر