آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

hadi-dindar

کاربر
1391٫5٫30
137
427
جناب آقای hadi-dindar یعنی برای از بین بردن شارژ داخل مدار فقط باید یک جامپر را حذف کرد ؟ یا اینکه قطعات دور آن را هم که نگذاشته اید باید حذف کرد از جمله PR1 , T7 , T8 , LED CHARGE , ...

فقط جامپر

mrmr16

کاربر
1389٫5٫17
89
306
جناب آقای hadi-dindar یعنی برای از بین بردن شارژ داخل مدار فقط باید یک جامپر را حذف کرد ؟ یا اینکه قطعات دور آن را هم که نگذاشته اید باید حذف کرد از جمله PR1 , T7 , T8 , LED CHARGE , ...

شما هم میتونید جامپررو بردارید و هم قطعات رو حذف کنید . با حذف جامپر دیگه مدار شارژ کار نمی کنه پس بهتره اصلا قطعات اونو هم نذارید

mrmr16

کاربر
1389٫5٫17
89
306
دوست گرامی a.t.r.z

از انجایی که متوجه شدم شما هنوز شروع به ساخت هم نکردی که سوالات دیگه رو می پرسی

1- شما اول به فکر میکرو باش . با میکرو دمو نتیجه نخواهی گرفت . چون برای تست هستش . میکروی اصلی هم 30دلار قیمتشه . حالا نمیدونم هزینه ارسال این سی دلار چه قدر میشه

2- همه دوستان که ساخته اند فیبر رو خوشون درست کردن . اماده اون توی بازار نیست که بخری . اگه بلدنیستی درست کنی مدار رو بده بیرون برات در بیارن (توصیه می کنم حتما این کار رو بکنی)

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
1391٫5٫30
137
427
هزینه میکرو با ازسال 26 دلار هست

البته دلار پی پال

هر دلار پی پالم 3500 هست تقریبا

موفق باشید

MORTEZA-3282

کاربر
1388٫5٫10
34
89
سلام من طبق راهنمایی شما عمل کردم و پتانسیومتر 1 رو عوض کردم و مدار شارز رو هم مونتاز نکردم و فت ها رو هم عوض کردم و هویه رو خاموش کردم و سریع لحیم کردم ولی باز در پایه های گیت فت ها فرکانس ندارم و در پایه های d فت ها فرکانس دارم و در پایه 4 و 5 آیسی picهم فرکانس ندارم و مدار رو کامل چک کردم نع آیس ها رو اشتباه زدم و اتصالی هم ندارم و پشت فیبر رو با تینر 10000 هم تمیز کردم ولی وقتی مدار رو روشن میکنم و دستم رو روی مقاومت 87 میزارم انگار که یک فلز رو به فلزیاب نزدیک کردم و سیگنال تا وسط پر میشه ولی وقتی با منو مدار رو روشن میکنم نمودارم یک خط صاف در پایین صفحه میاد و با پتانسیومتر تنظیم نمیشه نمیدونم دیگه مشکل از کجاست شاید مدار یک قلقی داره که من نمیدونم و من 2 تا عکس از مداری رو که ساختم برای شما گذاشتم

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
1390٫11٫13
408
1,808
40
تهران-مشهد
جناب آقای mr metal منظور از pcb فول ورژن همان pcb اولیه است یا pcb دیگر و جدیدی از آن ساخته شده است ؟ با تشکر از شما:99:

این پی سی بی صحصح است و همانی که خود دمیر کیت را با این ورژن ارائه می دهد

پیوست‌ها

بالا