آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
جناب آقای hadi-dindar یعنی برای از بین بردن شارژ داخل مدار فقط باید یک جامپر را حذف کرد ؟ یا اینکه قطعات دور آن را هم که نگذاشته اید باید حذف کرد از جمله PR1 , T7 , T8 , LED CHARGE , ...

شما هم میتونید جامپررو بردارید و هم قطعات رو حذف کنید . با حذف جامپر دیگه مدار شارژ کار نمی کنه پس بهتره اصلا قطعات اونو هم نذارید

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
دوست گرامی a.t.r.z

از انجایی که متوجه شدم شما هنوز شروع به ساخت هم نکردی که سوالات دیگه رو می پرسی

1- شما اول به فکر میکرو باش . با میکرو دمو نتیجه نخواهی گرفت . چون برای تست هستش . میکروی اصلی هم 30دلار قیمتشه . حالا نمیدونم هزینه ارسال این سی دلار چه قدر میشه

2- همه دوستان که ساخته اند فیبر رو خوشون درست کردن . اماده اون توی بازار نیست که بخری . اگه بلدنیستی درست کنی مدار رو بده بیرون برات در بیارن (توصیه می کنم حتما این کار رو بکنی)

آخرین ویرایش:

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
هزینه میکرو با ازسال 26 دلار هست

البته دلار پی پال

هر دلار پی پالم 3500 هست تقریبا

موفق باشید

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
سلام من طبق راهنمایی شما عمل کردم و پتانسیومتر 1 رو عوض کردم و مدار شارز رو هم مونتاز نکردم و فت ها رو هم عوض کردم و هویه رو خاموش کردم و سریع لحیم کردم ولی باز در پایه های گیت فت ها فرکانس ندارم و در پایه های d فت ها فرکانس دارم و در پایه 4 و 5 آیسی picهم فرکانس ندارم و مدار رو کامل چک کردم نع آیس ها رو اشتباه زدم و اتصالی هم ندارم و پشت فیبر رو با تینر 10000 هم تمیز کردم ولی وقتی مدار رو روشن میکنم و دستم رو روی مقاومت 87 میزارم انگار که یک فلز رو به فلزیاب نزدیک کردم و سیگنال تا وسط پر میشه ولی وقتی با منو مدار رو روشن میکنم نمودارم یک خط صاف در پایین صفحه میاد و با پتانسیومتر تنظیم نمیشه نمیدونم دیگه مشکل از کجاست شاید مدار یک قلقی داره که من نمیدونم و من 2 تا عکس از مداری رو که ساختم برای شما گذاشتم

پیوست‌ها

• 110.7 کیلوبایت بازدیدها: 343
  • 114.3 کیلوبایت بازدیدها: 328
آخرین ویرایش:

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
جناب آقای mr metal منظور از pcb فول ورژن همان pcb اولیه است یا pcb دیگر و جدیدی از آن ساخته شده است ؟ با تشکر از شما:99:

این پی سی بی صحصح است و همانی که خود دمیر کیت را با این ورژن ارائه می دهد

پیوست‌ها

بالا