جناب آقای hadi-dindar یعنی برای از بین بردن شارژ داخل مدار فقط باید یک جامپر را حذف کرد ؟ یا اینکه قطعات دور آن را هم که نگذاشته اید باید حذف کرد از جمله PR1 , T7 , T8 , LED CHARGE , ...
جناب آقای hadi-dindar یعنی برای از بین بردن شارژ داخل مدار فقط باید یک جامپر را حذف کرد ؟ یا اینکه قطعات دور آن را هم که نگذاشته اید باید حذف کرد از جمله PR1 , T7 , T8 , LED CHARGE , ...
از انجایی که متوجه شدم شما هنوز شروع به ساخت هم نکردی که سوالات دیگه رو می پرسی
1- شما اول به فکر میکرو باش . با میکرو دمو نتیجه نخواهی گرفت . چون برای تست هستش . میکروی اصلی هم 30دلار قیمتشه . حالا نمیدونم هزینه ارسال این سی دلار چه قدر میشه
2- همه دوستان که ساخته اند فیبر رو خوشون درست کردن . اماده اون توی بازار نیست که بخری . اگه بلدنیستی درست کنی مدار رو بده بیرون برات در بیارن (توصیه می کنم حتما این کار رو بکنی)
سلام من طبق راهنمایی شما عمل کردم و پتانسیومتر 1 رو عوض کردم و مدار شارز رو هم مونتاز نکردم و فت ها رو هم عوض کردم و هویه رو خاموش کردم و سریع لحیم کردم ولی باز در پایه های گیت فت ها فرکانس ندارم و در پایه های d فت ها فرکانس دارم و در پایه 4 و 5 آیسی picهم فرکانس ندارم و مدار رو کامل چک کردم نع آیس ها رو اشتباه زدم و اتصالی هم ندارم و پشت فیبر رو با تینر 10000 هم تمیز کردم ولی وقتی مدار رو روشن میکنم و دستم رو روی مقاومت 87 میزارم انگار که یک فلز رو به فلزیاب نزدیک کردم و سیگنال تا وسط پر میشه ولی وقتی با منو مدار رو روشن میکنم نمودارم یک خط صاف در پایین صفحه میاد و با پتانسیومتر تنظیم نمیشه نمیدونم دیگه مشکل از کجاست شاید مدار یک قلقی داره که من نمیدونم و من 2 تا عکس از مداری رو که ساختم برای شما گذاشتم