آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام دوستان خسته نباشید اگه من بخوام مدار انالوک این دلتا پالس 3 رو بسازم هست اگه هست کجاست توجه دلتا پالس 3 اگه نبود 2 باز هم اگه نبود 1 ادرس رو بذارید ممنون از همه شما برادران عزیز که واقعا زحمت می کشید.ممنون

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
سلام
دوستان ایا این دلتا پالس3 از اون مدار انالوک بهتر جواب میده؟ من انالوک رو تازه دارم میسازم حلا ببینم چی میشه اگه خوب بود 3 رو میسازم ایسی پروگرم رو خودم میرم از حسین دمیر میگیرم
در ضمن کسی ادرس حسین دمیر رو داره بگه کجای ترکیه هستش اگه طرفهای قاضی انتب یا دوبایزید باشه خوبه هم نزدیکه هم اشنا تو قاضی انتب دارم بهتره ولی استانبول خیلی دوره سه روز راه با اتوبوس هستش.
راستی کسی نمی تونه ایسی رو مهندسی مع*** بکنه قفل شو باز کنه فایل هگز اصلی رو بیرون بکشه دیگه به ترکیه نیاز نداشته باشیم مثل اون rq170 هواپیمای جاسوسی البته من شک دارم کار ما باشه چون جعبه سیاه رو به روس می دیم اطلاعات رو باز خوانی کنه و تو دلتا موندیم هنوز

آخرین ویرایش:

delta-pulse

کاربر
2012-10-30
8
10
سلام دوستانشما فایل شماتیک و فایل مربوطه این مدار رو بزارید من براتون کمک کنم در همه موارد تا این مدار رو درست کنید. والله واسه شکستن قفل میکرو جند راه هست که بشه فایل را استخراج کرد ولی ممکنه نصفه نیمه استخراج بشه و جواب نده . بهترین کار نکاه کردن به منو ها و باز نویس هست . حسین دمیر هم در محله پندیک هستند

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
به نظرشما خرید این دلتا3 اصل ومونتاژ شده با قطعات اصلی ازترکیه به قیمت 1 تومن میارزه؟

delta-pulse

کاربر
2012-10-30
8
10
در آخرین ورزین دلتا پالس که خودم با آقای حسین دمیر صحبت کردم کل بخش دلتا در یک مازول جایکذاری شده با تقریبا چنرین چیلتر (filter ) سخت افزاری برای عدم حساسیت به سفال و املاح برای کویل های کوچک . در این ورزین کار مونتاز خیلی ساده شده و مشکل چندانی برای مونتاز نخواهد بود . عمق این فلزیاب نسبت به ورین قبلی یکم کم هست ولی پایداری عالی داره و حالا بستکی به خودتون داره که به این قیمت به نظر شما اکر میارزه میتونید از خود دمیر خریداری کنید یا بعضی افراد هستن که کیت کامل رو به ایران میارند اینجا میفروشند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dorrtaj

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
دوستان اگه بخوام از مرز بازرگان بیارم مشکلی پیش نمی یاد نمی گن این چیه با خودت اوردی من که سال 83 یک بسته شکلات دستم بود گیر میدادند.

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
داداش بیشتر قاچاقچیا چندر غاز می***ن و میارن . شما کیت رو وارد کنید و اون کلمه دلتا پالس رو پاک کنید از روی پی سی بی و با خیال راحت بیاورید اکه یدونه برای خودتون میخواهید . ولی اکر میخواهید عمده بیارید و منتاژ کنید و بفروشید باید آدم داشته باشید

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
یعنی این دستگاه ارزش اینو داره که بخوای قاچاقی بیاریش؟
چرا هیچکسی از کیفیت یا بدی این دستگاه چیزی نمیگه؟
اینم مثل دام ماینره؟
خب اگه کسی باهاش کارکرده بیاد مردونه از تستش بگه چرا همه دنبال بریدن گوش همدیگه هستیم؟

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
من باهاش کار کردم دوستان . البته فقط تست کردم و درستش کردم و کوئل استاندارد براش نپیچیدم . یک سکه 200 تومنی رو باهاش 45 سانتی متر و یک سینی استیل 40 رو 180 با کویل 40 سانتی زدم و با کویل 40 یکم به املاح زمین حساس هست ولی با 1در 1 متر حساسیتی به ذرا نداره و بالانسش هم خوبه و میتوان برای 2.5 ازش در خاک استفاده کرد . البته من اثرات فلزات قدیمی و یونیزه کردن خاک رو مد نظر نمی***م

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dorrtaj
جناب آقای dorrtaj خواهش می کنم شما اول تاپیک و نتیجه های بچه ها را ببینید بعد تصمیم بگیرید که ارزش قاچاق را دارد یا نه و تا زمانی هم که چیزی نمی دانید بهتره اینو با ماینر مقایسه نکنید و اظهار در نظر در این زمینه را کنار بگذارید.

بالا