آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
جناب آقای dorrtaj خواهش می کنم شما اول تاپیک و نتیجه های بچه ها را ببینید بعد تصمیم بگیرید که ارزش قاچاق را دارد یا نه و تا زمانی هم که چیزی نمی دانید بهتره اینو با ماینر مقایسه نکنید و اظهار در نظر در این زمینه را کنار بگذارید.

شما هم بهتره بجای انتقاد ازدیگران مثل اقای دیندار نتیجه تستتون رو بفرمایید
همین دستگاه اصلی رو دارن توی ایران بصورت اماده یک میلیون میدن دیگه چرا قاچاق بیاریم؟
تا جاییکه من شنیدم نهایت عمقی رو که میزنه 160تا 170 سانته اونم واسه استیل که این جالب نیست

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
نه دوست عزیز تا 2.80 واسه فلزات بزرک جواب خواهید کرفت و زیر خاک هم بستکی به جنس فلز و بزرکی یکم کمتر و بیشتر خواهد بود . البته با لوپ 1در 1 متر

asadof

کاربر
2009-08-07
123
70
شما هم بهتره بجای انتقاد ازدیگران مثل اقای دیندار نتیجه تستتون رو بفرمایید
همین دستگاه اصلی رو دارن توی ایران بصورت اماده یک میلیون میدن دیگه چرا قاچاق بیاریم؟
تا جاییکه من شنیدم نهایت عمقی رو که میزنه 160تا 170 سانته اونم واسه استیل که این جالب نیست
دوست عزیز اونی که شما خریدید توش رو باز کردید ببینید چیه از چه قعطعاتی استفاده شده ایا قعطعات مرغوب هستند فایلش دمو یا اصلی تنظیمات درسته؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a.t.r.z

dorrtaj

کاربر
2008-02-03
32
37
دوست عزیز اونی که شما خریدید توش رو باز کردید ببینید چیه از چه قعطعاتی استفاده شده ایا قعطعات مرغوب هستند فایلش دمو یا اصلی تنظیمات درسته؟

من ابنو نخریدمش ولی هستن کسانی که از خود حسین دمیر میخرن ووارد میکنن.بله همه قطعات هم اصلیه و هم فایل دموی اصلی داره وبا تست تحویلتون میدن.

سلام دوستان راستش من امروز در حال عوض کردن یکی از دیود های مدار دلتا 3 بودم که احتمال می دادم سوخته باشه و اقدام به تعویض آن کردم اما متاسفانه اون دیود نزدیک یکی از ترانزیستور های BC546 مدارم بود و این کار باعث داغ شدن آن شد فقط در حدی که دستم مقداری داغ شد می خواستم ببینم که آیا امکان دارد با این مقدار حرارت ترانزیستور هم آسیب دیده باشد و نیاز به تعویض آن باشد یا خیر در ضمن تحمل این قطعه چقدر است و دیگر اینکه برای تست اولیه ی ولتاژ و فرکانس مدار نیاز به وصل کردن PIC و آی سی ها و کویل هست یا خیر لطفاً کاملاً توضیح دهید

ariubarzan_m

کاربر
2009-04-18
51
51
سلام من به حسین دمیر واسه خرید میکرو ایمیل زدم همونطور که شما گفتید ولی ایشون در جواب اینو گفتن حالا چیکار کنم؟
Thank you for your interest. I can send to all countries. I sent a lot of products to Iran. But you should know sometimes Iran customs does not allow the products.
یعنی گمرک اجازه نمیده میکرو وارد بشه ؟

MORTEZA-3282

کاربر
2009-08-01
34
89
با سلام من یک سالی میشه که با دلتا 3 کار میکنم و خیلی تغییرات روش دادم و الان یک سکه پول خورد رو روی هوا از 50 سانت آشکار میکنه و تفکیکش هم درسته و من برای کویلش هم از سیم نمره 70 استفاده کردم و به صورت سیم پیچ تخت که اهمش هم 3 اهم هست و در تست روی زمین بد نیست ولی سفال رو در زیر زمین آشکار میکنه و روی نمودار هم به بالا پر میشه و مثبت نشون میده که دستگاه رو به خطا میندازه در زمن من دور سیم پیچ رو فویل نگرفتم امکان داره از همین باشه با تشکر

ALI VIPER

کاربر
2013-02-18
13
20
سلام دوستان و اساتيد محترم. ميخواستم بدونم چطور ميتونم ال سي دي TS12864-A2 رو امتحان كنم؟ ضمنان من مدارم اصلا روشن نميشه و فايل تست مدار رو هم چند بار دانلود كردم ولي عمل نميكنه و باز نميشه. با تجربه اي شما بزرگواران داريد اشكال از كجاست.به طور كامل هم برسي كردم پشتو روي مدار هيچ قطعي يا اتصالي هم ندارد.رستي آي سي من TC4051 است امكان داره از اون باشه؟ متشكرم

بالا