- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : عمر لامپ های روشنایی LED را ابدی کنید
درود
آفرین
تست خوبی هست .
ولی اگه اصلاحیه بی ثمر باشه و بسوزه هر کسی خبر بده شما خبر نمیدی .
تصور کردم پست آقا سجاد را پاسخ میدم که جمله بالا با قلم قرمز را نوشتم
چون بواسطه محبت بیش از حدی که نسبت بمن داره هر موقع احساس کنه گزارشی بر خلاف ادعای من هست گزارش نمیکنه درصورتیکه اتفاقا خیلی ناراحت میشم و محبتش موجب انحراف و پیچیدگی موضوع میشه و گیج میشم و نمیتونم توجیه کنم و ایراد را بسادگی پیدا کنم
سپاس
سلام
وقت بخیر استاد ، بله طبیعتا با کاهش ولتاژ نور هم کاهش پیدا میکنه و خیلی کلی پست زدم.
راستش با سه تا لامپ این کارو کردم و کنار لامپ های دست نخورده نصب کردم و خیلی آشکارا مشخص هست که نورشون کمتر شده و چون لامپ خیلی کمتر از قبل هم گرم میکنن من دیگه به این نتیجه رسیدم که همین رنج واسه این مدل مناسب باشه دیشب هم خونه پدرم با دو تا لامپ هم مدل دیگه این کارو کردم فکر می کنم 30 وات بودن تنها کاری که کردم از مقاومت های 8 اهمی و 5 اهمی موازی فقط 5 اهمی رو حذف کردم نور خیلی خیلی کم تغییر کرد خروجی هم حدود 8 ولت اهم کرد و گرما هم نسیت به مدل مشابه ای که بهش دست نزدم کمتر شد.چون هر دو رو با هم خریده و نصب کرده بود عمدا یکی رو دست نزدم ببینم در آینده چی پیش میاد.
در کل من نتیجه کامل گرفتم.
درود
آفرین
تست خوبی هست .
ولی اگه اصلاحیه بی ثمر باشه و بسوزه هر کسی خبر بده شما خبر نمیدی .
تصور کردم پست آقا سجاد را پاسخ میدم که جمله بالا با قلم قرمز را نوشتم
چون بواسطه محبت بیش از حدی که نسبت بمن داره هر موقع احساس کنه گزارشی بر خلاف ادعای من هست گزارش نمیکنه درصورتیکه اتفاقا خیلی ناراحت میشم و محبتش موجب انحراف و پیچیدگی موضوع میشه و گیج میشم و نمیتونم توجیه کنم و ایراد را بسادگی پیدا کنم
سپاس
آخرین ویرایش: