afshin_new2
کاربر
- 2013-09-12
- 132
- 194
چیکار میتونم بکنم که موقع تست آی سی نسوزه و سالم بمونه؟ممنون میشم اگه زود جواب بدین
سلام.نقشه مدار رو ندارم
یدونه ای سی داره که اونم LM324 هستش
ولتاژ پایه های ای سی رو نمیدونم چون بمحض وصل کردن برق ای سی میسوزه و ولتاژ پایه های اسی به دو دهم افت میکنه
تشخیصم برا یفهمیدن سوخت ای سی اینکه ای سی رو روی یک برد محافظ دیگ جا میزارم که عمل نمیکنه
ممنون.خازن از ظاهر هیچ عیبو ایرادی نداره ولی با این حال عوضش کردم.خازن خود برد 220 میکرو 25 ولت بود.من خازن 220 میکرو 16 ولت روش انداختم.ممکنه این کار ایراد بده یا نه؟درضمن وقتی بدون ای سی برد رو به برق وصل میکنم روی پایه های تغذیه ای سی بدون اینکه ای سی روی برد باشه ولتاژ 19 ولت رو نشون میده در حالی که روی یک برد محافظ دیگ همین ولتاژ حدود 7.8 دلت هستش با این تفاوت که وقتی برد معیوب بدون ای سی به برق وصل میشه رله بکار میافته وچراغ سبز میشه ولی برد سالم بدون ای سی که برق وصل میشه بهش خروجی نداره.این مشکل از چی میتونه باشه؟بله مشگل داره خازنت باد میکنه و ای سی میسوزه دوباره
ممنون.خازن از ظاهر هیچ عیبو ایرادی نداره ولی با این حال عوضش کردم.خازن خود برد 220 میکرو 25 ولت بود.من خازن 220 میکرو 16 ولت روش انداختم.ممکنه این کار ایراد بده یا نه؟درضمن وقتی بدون ای سی برد رو به برق وصل میکنم روی پایه های تغذیه ای سی بدون اینکه ای سی روی برد باشه ولتاژ 19 ولت رو نشون میده در حالی که روی یک برد محافظ دیگ همین ولتاژ حدود 7.8 دلت هستش با این تفاوت که وقتی برد معیوب بدون ای سی به برق وصل میشه رله بکار میافته وچراغ سبز میشه ولی برد سالم بدون ای سی که برق وصل میشه بهش خروجی نداره.این مشکل از چی میتونه باشه؟
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
اتفاقا ولتاژ ای سی برد سالم 7 خورده ایی هستش که با عکس میزارم تا خودتون ببینیددرود
جیگر بردو درآوردی
بعد از لحیمکاری با اسپری یا تینر یا بنزین محل پایه های لحیمکاری شده را تمیز کن
امکان نداره تغذیه آی سی برد سالم ۷ ولت باشه
یک پروب ولتمتر روی پایه ۴ و دیگری روی ۱۱ متصل و ببین چند ولته ( بدون آی سی )
اگه تغذیه واقعا ۱۹ ولت باشه احتمالا ترانزیستوری که به رله متصله سوخته .
ترانزیستور رله را تست کن.
سپاس
اتفاقا ولتاژ ای سی برد سالم 7 خورده ایی هستش که با عکس میزارم تا خودتون ببینید
درمورد ترانزیستور رله ممکن هست که ترانزیستور نیم سوز شده باشه
در عکس اول برد سالم بدون ای سی هستش
[/URL][/IMG]
و در این عکس برد سالم با ایسی.مقدار ولتاژ رو خودتون ببینید.
[/URL][/IMG]
متاسفانه شماره هیچکدوم قابل تشخیص نیس.برد معیوب که کلا دیدودش رو پاک کردن برد سالم هم نوشته روی دیود پاک شده وقابل تشخیص نیسدرود
بدون شک اشکالی در اندازه گیری ولتاژ داری
این برد قطعاتی نداره و کشیدن نقشه دشوار نیست
ولی پایه تغذیه آی سی به زینری متصله ، ببین روی زینر در هر دو برد چی نوشته؟
اگه هر قطعه ای تابحال عوض کردی اعلام کن و فقط پاسخ سوالات را بده.
ضمنا آیا برد سالم متفاوته ؟
سپاس
متاسفانه شماره هیچکدوم قابل تشخیص نیس.برد معیوب که کلا دیدودش رو پاک کردن برد سالم هم نوشته روی دیود پاک شده وقابل تشخیص نیس