- 2007-06-29
- 1,444
- 5,509
با سلام و تشکر
متاسفانه به نوشته های چاپ شده روی برد اطمینان کردم و مقدار رو از روی اون نوشته هال عرض کردم.البته زینری که اشتباها 5/1 ولتی اعلام کرده بودی موجب خطای من شد چون ولتاژ پایه 12 دقیقا برابر با ولتاژ زینر است که در جدول پست اخیر 5/4 ولت گزارش کردی و لذا زینر باید 5/4 ولتی باشه نه 5/1 ولتی
حق با شماست.چون در مرحله اول ولتاژش 4.65 ولت بود ودر مرحله بعد 4.6 ولت که من عدد رو گرد کردم احتمالا به خاطر خطای اندازه گیری بود.ضمنا ازآنجاکه پایه 10 و 13 بهم متصلند لذا باید ولتاژ یکسانی داشته باشند ولی در جدولی که مرقوم فرمودی پایه 10 را 4/7 ولت و پایه 13 را 4/6 ولت اعلام کردی که احتمالا ارتباط دستت با پایه آپ امپ موجب خطا شده
نصب رله رو بدون دست زدن به تغییرات (مقاومت 100 اهم و زینر24 ولت)انجام بدم؟پس از نصب رله ابتدا بدون بار تست کن یعنی خروجی را به دستگاهی متصل نکن و پس از تست کامل استفاده کن
استاد عزیز بنده آماتور هستم و دسترسی به ترانس ندارم!!!ولی خیلی دوست داشتم داشته باشم!!!!!!!اگر خواستی دقت و حساسیتش را هم اصلاح کنی باید ترانس کاهنده و افزاینده جهت تست تهیه کنی تا اصلاحات را اعلام کنم و تست کنی .