سلام بر مهندسین جوان و خوش اخلاقمون
اول اجازه میخوام تشکر بکنم که این مباحث خوب و اموزشی رو گذاشتین و با حوصله جواب سوالات رو میدین
راستش منم یه سوالی داشتم ازتون اگه محبت بکنید راهنماییم بکنید ممنون میشم.
من میخوام یه دستگاه رنگپاش پودری برای کارم درست بکنم که اصطلاح دقیقش رنگپاش الکترواستاتیکی هست!همهی قسمتهاشو تموم کردم با موفقیت فقط مونده قسمت های واتاژ دستگاه!
من نیاز به ولتاژ 70 الی 100 کیلوولتی دارم .البته جریانش مهم نیست اگه در حد میکرو امپرهم شد مشکلی نداره چون فقط ولتاژ باید زیاد باشه تا پودرهای رنگ رو شارژ بکنه با ولتاژ70 الی 100 کیلوولتی.فاصله دو سرخروجی های ولتاژ حدود 20 سانتیمتر یا بیشتره!
میخواستم ببینم میشه با اشتفاده از این مداری که زحمت کشیدی گذاشتید با اضافه کردن طبقه هاش ولتاژ 220 ولت برق شهر رو به 70 الی 100 کیلوولت برسونم؟؟؟!!! و اگه پاسخ مثبت هست امکانش هست بفرمایید که چقدر دیگه باید خازن و دیود اضافه بکنم؟؟؟؟
البته همونطوری که قبلا هم عرض کردم برای بنده فقط ولتاژ بالا نیاز هست و مقدار جریان کمش اهمیتی نداره!
البته من خودم رشته برق صنعتی خوندم
ممنون میشم توضیح بدید
بازهم ازتون ممنونم
درود
اتفاقا منم میخوام تجهیزات رنگ الکترو استاتیکی را برای کارهای شخصی خودم درست کنم ولی اطلاعاتی درخصوص حرارت لازم و مدت گرمادهی به پودر ندارم
فعلا با هیتر تعمیراتی و با فشار باد ضعیف حرارت میدم که بد نیست
اما درخصوص نیاز به ولتاژ بالا بهترین و ارزونترین راه اینه که یک تلویزیون سیاه و سفید 12 یا 14 اینچ تهیه کنی که هایولتاژش سالم باشه و از سیم هایولتاژ و گراند برای جذب پودر روی فلز مورد نظر استفاده کنی .
توصیه میکنم در تاپیک دیگری با عنوان
چگونه تجهیزات رنگ کوره ای بسازیم مطرح کن تا مشکلات احتمالی هایولتاژ را رفع کنم و شما هم اطلاعات و تجربیات خود را اضافه کن . مثلا آیا پیستوله معمولی برای پاشیدن رنگ پودری هم قابل استفاده است یا پیستوله خاصی نیاز داره ؟
اگه تاپیک شما را ندیدم از طریق پیام خصوصی مطلعم کن.
سپاس