دوست عزیز detect جان سلام
من فرمایشات شما رو خوندم.درمورد پیدا کردن یک انگشتر با دستگا هها ی انتنی من با شما موافقم و من هم تایید می کنم که میشه با دوتا سیم یا همون دستگاههای انتنی انگشتر رو پیدا کرد و من هم می تونم این کار رو بکنم .ولی در مورد فلزات قدیمی که سالها در زیر خاک مدفون شدند توضیحاتی می خوام بدم که شما هم با معلومات خودتون اونا رو بسنجید اگه مشکلی داشتم به من بگید تا رفع کنم خوشحال می شم دوست عزیزم.امیدوارم که توضیحات این حقیر بتونه کارآمد باشه
پرسیده بودید که من چطور دستگاه می زنم .اول از بابت نقاشی عذر می خوام اگه بد شده آخه نقاشیم زیاد خوب نیست

k:
به طور کلی هر فلزی که برای مدتی طولانی در زیر زمین قرار می گیره به مرور از خودش یون یا همون گاز تولید می کنه .گازی که از این فلز به بیرون سطح زمین تابیده میشه از سه نقطه حوالیه فلز خارج میشه.از دو زاویه ی 45 درجه و یک زاویه ی 90 درجه .همون طور که توی شکل نشون داده شده.حرکت یونها اززمین از سمت شمال به سمت جنوب هستش.
ذو میله ی معمولا برنجی به دستمون میگیریم به شکلی که دستها در زاویه ی 45 درجه باشه و نوک میله ها هم کمی متمایل به سمت پایین همون طور که در شکل نشون داده شده.بهتربرای ردیابی به میله های برنجی یا همون انتنها خوراک داده بشه مثلا طلا یا نقره.بعد به سمت محلی که میله ها نشان می دهند حرکت می کنیم .در مسر حرکت در 3 نقطه انتنها به حالت ظربدر روی هم قرار می گیرند .نقاط 1 و 2 و 3 در شکل .نقاط 1 و 3 همون حالت خروجیه 45 درجه هستش که با فلز فاصله داره و نقطه ی 2 که همون 90 درجه هستش مرکز تشعشع گاز یا همون یون هستش.
تشخیص اینکه محل تشعشع گاز فلز هستش یا رگه یا حفره چیزی هستش که به طور تجربی باید فهمید.یعنی همون فرمایش دوست عزیزمون که لااقل 3 ماه به طور جدی کار کرده باشیم.
به طور کلی دستگاههای آنتنی برای حدود زدن و ردیابی و دادن حالت 50%خوبه ولی برای پیدا کردن نقطه دقیق باید از دستگاه نقطه زن استفاده کرد.
از مشکلات دستگا های آنتنی میشه به خطای اون اشاره کرد.این دستگاه ها برای حفره-گاز زمین -رگه-سنگهای معدنی و..از خوشون واکنش نشون می دن.
دوست عزیز راجع به دستگاهی که نام بردید omintronراستش منم تعریفش رو شنیدم ولی هنوز کارش رو ندیدم.
در مورد لورنز دیپ مکس هم فکر کی کنم که برد بیشتری داشته باشه نسبت به اون چیزی که شما فرمودید آخه من چند دفعه ای باهاش کار کردم ...
دوست عزیزخدایی نکرده قصد محکوم کردن نظر شما رو ندارما فقط نظر خودم رو دادم نظر شما هم کاملا محترمه و شاید هم اون طور باشه که شما می فرمایید
عزیز باز هم اگه نوشته ی من مشکلی داشت خوشحال می شم که به عنوان یک فرد با تجربه اشکال من رو بگیرید و من به مشکلم پی ببرم .
موفق و پیروز باشید

k: