- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
قبل از هرچیزی از این کلاس پر و پیمون و این استاد گرانقدر تشکر میکنم
و پوزش میخوام بخاطر بالا اوردن این تاپیک قدیمی...به هر حال ما تازه رسیده ها هم دلمون میخواد از این کلاس بهره ای ببریم...
منظور از شوک در جمله بالا چیه؟
و اینکه مگه خازن به اندازه ماکزیمم ولتاژی که بهش میرسه شارژ نمیشه؟ پس چطوره که خازنی که ظرفیت بیشتری داره ولتاژ کمتری رو ذخیره میکنه؟
سپاس
درود
برای درک مطالب باید پست ها را بصورت کامل تعقیب کنید تا پاسخ مفصل و کاملی که تقدیم شده مطالعه فرمایید.
لذا مطمئنم با توجه به حجم پست ها ، موضوعی بصورت تصادفی جلب توجه کرده و جهت درک موضوع حوصله مطالعه پست ها را نداشتید .
اما طرح سوالات تکراری که قبلا مطرح شده دو عیب داره
۱- پاسخ مجدد بسیار خلاصه تر خواهد بود چون یکبار پاسخ عمیق و مفصلی تقدیم شده.
۲- ازآنجاکه بصورت گزینشی بخشی از موضوع را با نواقصی مطرح میکنید ، لذا علاوه بر اینکه درک سوال را دشوار میکنه ، ضمنا بدلیل مروز زمان دستخوش فراموشی شده و لذا قدرت پاسخگویی و هضم پاسخ را ضعیف میکنه.
لذا بهترین شیوه ، استخراج و دریافت پاسخ از پست های گذشته است.
بنابمراتب برای پاسخ به سوالی که بابت نیاز به شوک مطرح فرمودید ابتدا باید مفصلا به تشریح عملکرد تغذیه بپردازم که قبلا مبسوط و مفصل تقدیم کردم و سپس پاسخ سوال شما رو تقدیم کنم.
اما لحظه روشن کردن تغذیه ، ناگهان ولتاژ ۳۱۰ ولت به ترانس سوئیچینگ متصل میشه و انرژی ناچیزی در ثانویه ها القا میشه. که برای راه اندازی آی سی استفاده میشه ، لذا اگه این انرژی در خازن کوچکی ذخیره بشه قطعا انرژی x با ولتاژ بالایی در خازن ذخیره میشه .
اما اگه ظرفیت خازن بیشتر از مقدار مناسب باشه همون انرژی x با ولتاژ ناچیزی در خازن بزرگ ذخیره میشه .
لذا درحالیکه انرژی هر دو خازن کوچک و بزرگ یکسان است اما ولتاژ خازن کوچک بسیار بیشتر از خازن بزرگ خواهد بود.
بنابرین افزایش ظرفیت خازن تغذیه آی سی ، موجب کاهش ولتاژ میشه و راه اندازی با ولتاژ ناچیز را ناممکن میکنه و لذا باید حتما از خازنی با ظرفیت کاملا مشابه با خازن اصلی استفاده کنیم و بهیچ عنوان ظرفیت آنرا بالا نبریم.
سپاس