- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
این خودش یه ادعاست که شما دارین.
بنده جایی ادعا نکردم که به کل یه تاپیک مسلط شدم... اما در مورد اون موضوع خاص سوالم بله : ادعا میکنم که در کل اون تاپیک به اون سوال پاسخ داده نشده (یا تاپیک مشابهی که با سرچ در سایت قابل جستوجو باشه).
خب برای اینکه چندمین باره که چنین ادعایی رو مطرح میکنین که: در مدت کوتاه فعالیتم سوالات رگباری تکراری پرسیدم، این حق رو به خودم میدم که این پرسش رو مطرح کنم:
... از شما یا دوستانی که با شما همنظرند میخوام تنها یکی دو نمونه از این سوالات تکراری و پاسخ هاشون رو نقل قول کنید ...
درود
بارها تاکید کردم که سوالات دیگران را تکرار کردی ولی خودتو به کوچه علی چپ زدی و در پاسخ های اولیه گفتی من سوالی را تکرار نکردم .
اینکه در یک تاپیک سوال و ابهامی داری و در اون تاپیک پاسخ نگفتم ممکنه درست باشه .
اما بارها تاکید کردم که ممکنه در اون تاپیک سوال نشده و بتبع آن پاسخی هم وجود نداره اما مکررا به این سوالات در تاپیک های دیگری پاسخ دادم و سوال دیگران را تکرار کردی و تاکید کردم با جستجو استخراج و استفاده کن ولی همانطور که تاکید کردم انتظار داری ، دیگران جستجو کنن و دراختیارت بگذارن و حتی در پست اخیر صراحتا اعلام کردی که برام پیدا کنین تا بمن ثابت بشه اشتباه میکنم .
ولی کسی موظف به اثبات خطای شما نیست .
برای چندمین بار عرض میکنم مشکل جستجوی موفق مشکل شماست و من و دیگران وظیفه جستجو برای شما نداریم .
من گفتم در زمان کوتاهی که چندین سوال در تاپیک های متفاوت مطرح کردی فرصت مطالعه یکی از تاپیک ها رو هم نداشتی ولی شما بعد از این ادعای من تاپیک کوتاهی رو مطالعه کردی و گفتی یکی از تاپیک ها رو کاملا مطالعه کردی و پاسخی ندیدی .
اما بعد از ادعای من مطالعه کردی و لذا تردید شما بر صحت ادعای من وارد نیست و بازم ادعای فوق را برای مدت کوتاه سوالات رگباری مطرح میکنم .
اگه مجددا این ادعاها را تکرار کنی پاسخی ندارم .
مقررات انجمن را مطالعه کن و ببین اساسا احدی وظیفه پاسخگویی نداره و پاسخ ها بصورت داوطلبانه و خارج از وظیفه تقدیم میشه و لذا اگه جستجوی موفقی نداشتی یا از جستجو خسته میشی ، میتونی فرض کنی کسی پاسخ نمیده.
سپاس
آخرین ویرایش: