امیر مرادی ۱
کاربر
- 2021-09-30
- 1
- 1
- 45
سپاس خیلی عالی
درودسلام استاد غزال گرامی امروز 25 آذر 1400 است تعدادی از مقالات زیبا و جامع شمارا خواندم نمیدانم هنوز در این سایت فعالیت دارید یا نه ولی از باب تشکر :
گفتم یافت می نشود جسته ایم ما گفت آنکه یافت می نشود آنم آرزو است
سرفراز و برقرار باشید
amiri
عرض ادب و احترام
تفاوت خازن صافی filter capacitor و خازن مخزنی reservoir capacitor در منابع تغذیه چیست؟
اساتید محترم به ویژه حضرت غزال چنانچه فرصتی داشته باشند جواب دهند. مبتدی
سلام ساتاد در تغذیه زیر که سوختگی زیادی داشت //البته این عکس مشابه اونه// بعد از کلی اندازه گیری و تعویض دیود های یکسو کننده ،خازن صافی, فت 4n60,دو عدد زنر 18ولتی تغذیه را به لامپ تست وصل کردم ولی تثری از ولتاژ نبود این برد چون برد تغدیه بخور سرد هست ولناژ 12و34برای فن و مدار پیزو فراهم میکنه سرانجام چون دیدم نمونه گیری از خط 12ولت تست با تعویض دیود شاتکی ان مدا. روشن شد
اما چند مشکل هست چون مقاومت متصل به فت 68/. صدم هست و نداشتم از مقاومت نیم اهم با همون وات استفاده کردم ولتاژ های خروجی 16و26ولته از مقاومت یک اهم استفاده کردم ولناژ کمتر شد و فت هم داغ و بعد چند ثانیه چراغ تست کم نور شروع به روشن شدن میکنه باز همون مقاومت نیم اهم را گذاشتم اما چیزی که عجیبه دو ولناژ 16,26 زمانی که برق تغذیه رو قطع میکنم 16تا20ولت میره بالا تویه دپ سه ثانیه و بعد شروع به کم شدن میکنه و ولتاژ26هم تا36 میره و یه ان انگار درست میشه خواستم ببینم نظر شما چیه
مشاهده فایلپیوست 176259
با سلام. دیتا شیت این برد تغذیه دارین شما؟؟ یا اینکه شماره اون ۲ عدد ترانزیستور قسمت تغذیه سوییچینگ اطلاع دارید. ممنون
درود
این سوال نامرتبط با تاپیک است ، اما خازنی با عنوان مخزنی وجود ندارد و یا من تابحال نشنیدم و اطلاعی ندارم .
سپاس