سلام مهندس جان
بنده کامل خوندم جواب استاد غزال رو شما دقیق متوجه نشدید ایسی که بنده شماره اش رو اعلام کردم فقط مثال بود .ضمنن تمای ای سی های تغذیه های سوچینگ فیدبک جریان رو دارن ،COMP،Error Amplifier Output رو دارند .قرار نیست که هر کس فقط با ایسی که با هاش کار کرده رو بلد باشه مثل این هست که تعمیرگاه صوتی و تصویری داشته باشی بعد مشتری دستگاهی اورد برای تعمیر بهش بگی اول بزار بازش کنم ببینم با ایسی تغدیه اش کار کردم تا حالا یانه ،......گفتم شاید اطلاعی در رابطه با موضوعات کی گفتم داشته باشند بتوانند کمکی بهم بکنن
مرسی از استاد غزال
درود
موضوعاتی از جمله درخصوص ramp کاربرد تعمیراتی نداره و اطلاعات کلی درخصوص عملکرد سیستم مثلا عملکرد تغذیه ها ارتباطی با حفظ کردن دیتاشیت کلیه آی سی ها نداره
لذا برای تعمیرات باید به عملکرد کلی سیستم ها مسلط بشی و نیازی به حفظ کردن کلیه دیتاشیت ها نیست چون هر زمان نیاز به دیتاشیت آی سی خاصی داشتی به دیتاشیت آن مراجعه میکنی
ازطرفی آشنایی کلی با هر سیستم نیز در یکی دو جمله نمیگنجه مثلا آشنایی با روش های کنترل جریان نیاز به حجم مطالبی بسیار گسترده تر از این تاپیک داره که وقت کلانی می
طلبه و لذا سوالات کلی اینچنینی قابل پاسخگویی نیست مثلا اگه سوال بشه کل مدارهای الکترونیک را تشریح کن چنین سوالی ظرف چند سال هم قابل پاسخگویی نیست.
و در مورد سوالات جزئی ، مثلا وظیفه فلان خازن چیه ؟ باوجودیکه در یک یا دو جمله قابل پاسخگویی هست اما نیاز به مطالعه و بررسی مدار و تحلیل مدار داره تا وظیفه اون خازن مشخص بشه
البته پاسخگو برای رفع حاجت خودش ناگزیر به تحلیل مدار تحت تعمیر هست اما اگه بخواد سوالات متنوع اینچنینی را پاسخ بده با کمبود وقت مواجه میشه زیرا برای تقدیم پاسخ چند جمله ای ممکنه ناگزیر بشه ساعت ها یا روزها ، مطالعه و بررسی و تحلیل کنه
بهمین علت نقشه هایی که تحلیل میکنم ، اگه همون موقع هر سوالی درخصوص اون نقشه مطرح بشه با کمال میل پاسخ میدم چون نیاز به تحلیل مجدد ندارم
اما اگه همین سوال در مورد همین نقشه یکماه بعد مطرح بشه دیگه بسادگی قادر به پاسخگویی نیستم چون باید مجددا تحلیل کنم تا پاسخ صحیح را پیدا کنم
سپاس