- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام
اقای مهندس من این مدارو درست کردم و ترانسشم تو دستم پیچیدم ولی مدار کار نکرد البته ولتاژ ورودی مدارو 110 ولت میدم چون باید این مدار از 100 ولت تا 400 ولت متناوب کار کنه . تعداد دور ترانسم = اولیه : 84 دور سیم 0.2 - ثانویه که رفته به خروجی : 9دور سیم 0.3 که 3 تا باهم موازی شدن - ثانویه که رفته به ایسی به پایه ی بای پاس : 12 دور سیم 0.3 که 2 تا باهم موازی شدن . هسته هم EE25 هست .
من وقتی به پا یه ی فیدبک دست میزنم از چک که پیچیدم صدا ی تک تک میده و تو خروجی ولتاژ تولید میشه تو دیتاشیت ایسی هم فیدبکش عجیبه چون باید فیدبک تو داخل ایسی به اوپ امپ وصل بشه ولی به دو تا ماسفت رفته کلا اسمشم فیدبک نیست ev\uv هست که نمیدونم یعنی چی ؟
در ضمن به جای مقاومت 3.6 مگا اهم تو مدار 4 مگا اهم گذاشتم چون 3.6 مگا اهم پیدا نکردم و با سری کردن 4 عدد مقاومت 1 مگا اهم درست کردم .
الان نمیدونم چی کار کنم مدار کار کنه اگه میشه لطفا راهنماییم کنید ممنونم .
سپاس
رود
این موارد را باید قبلا گزارش میکردی
پیچیدن ترانس منطبق با ولتاژ و آی سی کار ساده ای نیست.
اما اگه اصرار داری خودت بپیچی ابتدا باید مدار سالمی پیدا کنی و ترانسی مشابه اون بپیچی و اگه برای 110 ولت میخوای باید فقط قطر و تعداد دور اولیه را متناسب با 110 تغییر بدی
اما اگه طبق دستورالعمل طراح پیچیدی دراینصورت خطایی اتفاق افتاده لذا
درحالیکه مدار به برق متصل نیست و خاموشه عملیات زیر را اجرا و نتیجه را گزارش کن
1- پروب مشکی اهم متر آنالوگ را به پایه uv آی سی متصل
2- پروب قرمز اهم متر آنالوگ را به پایه S ( سورس) آی سی متصل
3- یک آداپتور یا تغذیه حدود 6 ولت آماده کن و مثبت 6 ولت را به آند زینر VR3 و منفی آداپتور را به منفی خروجی مدارت ( RTN ) متصل کن و ببین با اتصال این ولتاژ ، اهمی که اهم متر نشون میده کم میشه یا نه ؟
ضمنا از 2 مگا بجای 3/6 مگا استفاده کن
سپاس