سلام
استاد غزال من هم با نظر آقای ورداده موافقم فکر کنم به محض اتصال برق و جریان یافتن در سیم پیچ بالایی بر اثر القاء در سیم پیچ پایین هم ولتاز ایجاد می شود که این مربوط به لحظه اولیه نیست بلکه در کل زمانها این ولتاژ وجود دارد تا زمان قطع برق و ولتاژ تغذیه آی سی رو تامین می کنه و اینکه حضرتعالی فرمودین در هنگام خاموشی فت 310 ولت رو در سر درین دارین هم تناقضی با این تحلیل نداره ، درسته استاد؟
اگر اینگونه نیست لطفا" بیشتر راهنمایی بفرمائین
ممنون و سپاس بیکران
دوست گلم
دقیقا همینه که فرمودید و طی پاسخهای قبلی اتفاقا این نظر شما را تایید و لحاظ کردم
بله درسته اصولا وقتی در یک سیم پیچ نرانس ، ولتاژ متناوبی اعمال کنیم در کلیه سیم پیچهای ترانس ولتاژ القاء و تولید میشود ( متناسب با تعداد دور ) بطوریکه در تعداد دور زیادتر ، ولتاژ بیشتری تولید میشود و در سیم پیچی که تعداد دور کمتری دارد ولتاژ کمتری تولید میگردد
اساسا وظیفه سیم پیچ پایین چپ فقط تهیه ولتاژ تغذیه آی سی و کوپلر است ( تقریبا 16 ولت البته بعد از استارت )
اگر در این IC هم ، ولتاژ استارت (
مانند برخی ICها ) بموجب ورود ناگهانی برق به سیم پیچ اولیه بوجود آید دراینصورت اگر برق شهر را قطع نکنیم و به هر وسیله دیگری IC را خاموش کنیم دیگر نمیتواند روشن شود (
مگر با قطع و وصل مجدد برق ) که در برخی از IC ها اینگونه است
اما در این آی سی بعنوان مثال اگر CE کوپلر را اتصال کوتاه کنید اگر از انواع فوق الذکر بود پس از رفع اتصال ، دیگر خودش روشن نمیشد مگر با قطع و وصل برق شهر
اما در این IC اینگونه نیست و اگر اتصال CE کوپلر را رفع کنید خودش روشن میشود و لذا باوجودیکه برق شهر از قبل در اولیه وجود دارد و القاء ناشی از ورود ناگهانی برق شهر هم وجود ندارد و تغییرات ولتاژی (ن
اشی از اتصال برق شهر ) در اولیه بوجود نمی آید معذالک استارت میکند
حرف آخر و کاملا صحیح را آزمایش عملی میزند میتوانید آزمایش کنید
بسیار سپاس و تقدیر