با سلام خدمت استاد غزال گرامی. بله هنگامیکه من اون سوال رو پرسیدم شما هنوز نقشه رو نگذاشته بودید و من با فرضیات ذهنی خودم و علم اندکم اون سوالات رو پرسیدم. و الان طبق عکسی که زحمت کشیدید و گذاشتید جای هیچ شک و شبه ای رو نمی گذاره.
و باز هم تشکر می کنم از اینکه با گستاخی هامون و کم و کاستی هامون (که البته ناشی از بی تجربگی هست نه عمدی) ولی شما خودتون رو ملزم کردید که سوالاتمون رو دقیق و بدون کم و کاستی پاسخ بدید و تنهامون نگذاشتید، و این برای ما یک دنیا ازرش داره.
انشاالله که همیشه سلامت و تندرست باشید.
درود
از لطف شما سپاسگزارم
من عموما ابتدا متن پست ها رو ارسال میکنم تا در صورت بروز اشکال اینترنتی حذف نشه و ناگزیر به تایپ مجدد نباشم
و پس از ارسال متن ، تصاویر پیوست را ارسال میکنم و حتی گاهی نیمی از مطالب طولانی را ارسال میکنم و سپس تکمیل میکنم .
لذا تقریبا تمامی پست های من در زمان ارسال ناقص است و لااقل بعد از چند دقیقه و درصورت نیاز به تصویر پیوست و بویژه در صورت نیاز به ویرایش تصویر و نقشه ، بعد از زمان طولانی تر تکمیل میشه.
و هرچند زمان ارسال دو پست آتی مورد نظر شما گویاست که پست موصوف را بلافاصله پس از ارسالم مطالعه فرمودید و دو پست اتی را ارسال کردید که اگه زمان ارسال دو پست خود رفرش میکردید با احتمال زیاد تصویر پیوست را ملاحظه میفرمودید .
معذالک متنی که بدوا ارسال کردم بدون تصویر هم کاملا شفافه و جهت احراز ادعا و اصلاح رویه و نگارش .
سعی کنید عمدا برداشت ناصحیحی از متن پست مورد نظر اعلام کنید ببینم قادر هستید ؟
من بگونه ای جملات را تنظیم میکنم که روزنه های سوء برداشت بکلی مسدود بشه و مخاطب چاره ای جز اجرای صحیح توصیه نداشته باشه .
در هر صورت ایراد مهمی بشما وارده که تصور میکنید مخاطب از فرضیه ها و اقدامات شما مطلع است .
درحالیکه مهمترین بخش گزارش همینه که ابتدا شرایط و موقعیت و فرضیه های ذهن خود را با جملات صحیح و کامل برای مخاطب تصویر کنید که نمیکنید.
مثلا گفته اید ولوم زا با این مقدار تنظیم کردم ولی نگفتید کدوم ولوم در کدوم نقشه ؟( در نقشه دیمر ساده یا نقشه راه انداز)
لذا این نقیصه در گزارشات شما خیلی پررنگ هست و همواره منتهی به سوء برداشت میشه.
ضمنا با توجه به اینکه علاقه زیادی به اضافه کردن پله های سرعت داری ، با روش و راهکاری که پیشنهاد کردم میتونی با همین کلک مثلا ۱۰ تا بخش قرمز را اضافه و موازی کنی و فقط دو مقاومت یاد شده را با مقادیر مناسبی انتخاب کنی تا سرعت موتور ۱۰ مرحله ای بشه .
سپاس