Amerisite
کاربر
- 2020-06-23
- 28
- 84
با سلامدرود
فرمودید
درسته که شما جدول را طبق همون نوشتین ولی مورد نظر این نیست که شما با چه ملاکی تست کردید و نوشتید بلکه عرضم اینه که منو باید مطلع کنید که بر چه اساسی تست کردید چون بسیاری از علاقمندان توجهی نمیکنن و از مطالب مخاطب استفاده میکنن ولی ملزم به اجرای توصیه ها نیستن و هر روشی بپسندند عمل میکنن و لذا با صلاحدید خودشون کار میکنن و اگه قراره من ارزیابی کنم باید بدونم که نتیجه تست حاصل چه معیار و آزمایشی هست .
لذا این استدلال شما وارد نیست زیرا حتی خودتون بارها به توصیه من توجهی نفرمودی و تست مورد نظر خودتو انجام دادی .
فرمودید:
اولا همانطور که فرمودید با بررسی و تحقیق در مطالب شما ، حقایقی قابل اثبات است.
اتفاقا عرض منم همینه و چه خوب اذعان فرمودید که باید در لابلای مطالب شما تحقیق کنم و از جملات نتیجه بگیرم که چکار کردید و با شفافیت مطرح نمیکنید که نیاز به تحقیق نداشته باشم.
ولی انتظار تحقیق ، انتظار شایسته ای نیست و اگه صراحتا با چند جمله اضافه تر نیاز به تحقیق پاسخگو را منتفی کنید دراینصورت علاوه بر اینکه عمل اخلاقی و منصفانه ای انجام دادید و زحمات پاسخگو را سبک تر میکنید که بتونه به امور شخصی خودش هم بپردازه ،
ضمنا رغبت مخاطبان در مشارکت و همکاری با خودتون را هم بیشتر میکنید.
ثانیا قطع نظر از موارد فوق کل پست ۵۲ را مجددا بررسی فرمایید که کجا فرمودید
موتور با تریستور راه انداز روشن شده
اساسا کلمه راه انداز در پست ۵۲ وجود نداره بلکه راه اندازی مورد نظر و تاکید شماست و به جریان راه اندازی اشاره فرمودید نه تریستور راه انداز
که این موضوع را توقع نداشتم و ابتدا به صحت ادعای شما تردید نداشتم ولی با بررسی پست مورد نظر واقعیت دیگری دیدم .
لذا از این جهت که تلویحا و ناخواسته ، گلایه منو تایید و تاکید فرمودید ممنونم.
سپاس
خواهش می کنم استاد.بازم اگر کاری چیزی بود در خدمت هستیم.لذا از این جهت که تلویحا و ناخواسته ، گلایه منو تایید و تاکید فرمودید ممنونم.
استاد یک سوال داشتم. در مورد اسنابر برای محافظت از ترایاک هم یک توضیحی میدید استاد، و آیا توی این مدار میشه استفاده کرد یا لزومی داره، نداره؟
با عرض تشکر فراوان از استاد محترم