درود
استدعا دارم .
اخیرا پاسخ کوبنده و توقع بی انتها و خارج از انصاف یکی از علاقمندان بزرگوار ، جراحت سنگینی بر دلم ساخت و افسوس خوردم چرا فرهنگ غنی ایرانی باید اینچنین ذلیل و بی مقدار بشه .
بنحوی که ناگزیرم میساخت سوالات مکرری مطرح کنم که در پاسخ به اعتراض مشابهی که مطرح کردم با ادبیات غیرمنصفانه که نقل به مضمون میکنم ، فرمود
اگر به تکلیف خود عمل میکردی و نواقص خود را میدیدی و پست های قبلی منو مطالعه میکردی اونوقت میفهمیدی که پست من ناقص نیست بلکه تو به وظیفه خودت عمل نکردی و قبل از آنکه پست های منو مطالعه و بررسی کنی بمن تهمت زدی که پستم ناقص است ، مثلا اگر فلان پست را با دقت مطالعه میکردی و در کنار مطالب دو پست قبل از آن قرار میدادی میتونستی تا حدودی از موضوع مطلع بشی.
اما راحت طلبی انسان موجب توقع از من شده و انتظار داری یک صفحه گزارش تایپ کنم و همه مطالب را در یک پست ارسال کنم که ناگزیر به انجام تکلیف و تحقیق در پست های من نباشی
خلاصه توقعات اینچنینی زخمی بر دلم شد که انتظار داشت برای حل مشکل خودش چند جمله کمتر بنویسه و من برای رفع رایگان مشکل وی چندین برابر در پست های وی تحقیق و مطالعه کنم تا مشکلش برطرف بشه .
و لذا بابت رفتار وی که شدیدا بزیانش شد و هویت خود را شفاف ساخت که توقع داشت دیگران برای حل مشکل وی فعالیت رایگان بسیار بیشتری کنند تا خودش اندکی کمتر به زحمت بیافته .لذا مانند هر منصفی که بمحض آشنایی با هویت وی ، مساعدات خود را متوقف میکنه منم تصمیم گرفتم هیچوقت به وی پاسخ ندم و لذا پاسخ این مطالبشو هم ندادم و متاسفانه در واقع پاسخ وی را برای شما ارسال کردم .
ولی اتفاقا پس از ارسال پاسخ بشما ، خودم متوجه شدم که پاسخ و گزارش شما نسبت به بسیارانی دارای کمترین نقیصه بود که در جریان همان پاسخم تلویحا نیز اقرار کردم که گزارش شما در حدی نبود که مستحق اون پاسخ باشه و در مورد شما کمی تند رفتم و عذرخواهی میکنم .
اما بابت خازن ها نیازی به خرید خازن نیست .
اگه دستگاه اوراقی داری خازن های موجود و نزدیک به ظرفیت مورد نیاز را اعلام کن تا راهی پیدا کنم
و اگه اوراقی نداری بهتره معادل مبلغ خازن ، اوراقی تهیه کنی و علاوه بر رفع مشکل و استفاده از خازن های آن ، ضمنا صاحب بسیاری از قطعات نیز خواهی شد و بهره بسیار زیادی داره .
زمینه سرگرمی و تحقیق هم برات فراهم میشه.
میتونی همین لحظه با اقوام و دوستان تماس بگیری و دستگاه های غیرقابل استفاده آنان را مطالبه کنی مطمئنا صاحب قطعات بیشماری خواهی شد.
سپاس