دوست گرامی
خیلی عصبی میشی شما
در ضمن بعد این همه مدت رگولاتور و گراند رو متوجه میشم
بعدش اینکه بنده با گراند رو بدنه تست کردم در ضمن ولتاژرو دیمر یا همون ولوم یا به قول شما پتانسیومتر خارجی بالاست
بررسی کردم دیدم اون ترایاکی که روش هیت سینک داره دوتا از پایه هاش اتصال کوتاه شده
و ترایاک خرابه به احتمال خیلی زیاد باز بررسی میکنمک به سوالاتتون هم جواب خواهم داد
سلام
عزیزم هرچند در اکثر پست ها گراند را متذکر شدم اما اساسا باید از تعمیرکار سوال کرد ولتاژ فلان نقطه چقدره ؟
اگه کسی تعمیرکار نیست و نمیدونه گراند و رگلاتور و مقاومت آجری چیه باید اولا اعلام کنه و ثانیا تا فراگیری اطلاعات ابتدایی تعمیر نکنه
در همین دو پست اخیرم ( پست 60 و 62 ) بشمار که چند بار کلمه گراند را ذکر کردم و مکررا داخل پرانتز اعلام کردم گراند یا پایه وسط رگلاتور
ولی چون رگلاتور نمیدونستی چیه و سوال نکردی لذا ارقام عجیب و غریب اعلام کردی
من با اطلاعات اشتباه نمیتونم نظر درست بدم
ضمنا فرمودی
بررسی کردم دیدم اون ترایاکی که روش هیت سینک داره دوتا از پایه هاش اتصال کوتاه شده
و ترایاک خرابه به احتمال خیلی زیاد باز بررسی میکنمک به سوالاتتون هم جواب خواهم
عزیزم دراینصورت تمام مواردی که گفتی هیتر خاموش میشه هم درست نبوده چون اگه ترایاک شورت باشه هیتر بهیچ عنوان با تست هایی که انجام دادی خاموش نمیشد مگر خاموش شدن را هم الکی گفته باشی
و فرمودی
آیا بعد از اینهمه پست که سوالاتم را بی پاسخ میذاری مکررا سوال میکنم و مکررا باید از پایه رگلاتور استفاده میکردی و لذا مکررا نام رگلاتور را اعلام کردم و هرگز نگفته بودی رگلاتور را نمیشناسی و لذا ارقامی را اعلام میکردی و من ملاک قرار میدادم و پس از 60 پست میفرمایید رگلاتور چیه آیا باید جشن بگیرم که اطلاعات الکی و غلط دادی که نپرسیدی رگلاتور چیه ؟
شما که از رنگ مقاومت اطلاع نداری و بعد از دهها پست فهمیدم و باید تعطیل میکردم ولی تحمل کردم و برات اعلام کردم بجای آنکه صادقانه گزارش کنی با مخفی کردن ضعفت و اعلام ارقام الکی و پاسخ ندادن به سوالاتم انتظار جایزه هم داری
سپاس