پاسخ : رد: پاسخ : خاموشی هیتر هویه هوای گرم yaxun
دوستم سلام من هم ياکسون 702 دارم امکانش هست که فايل هگز آن را برام استخراج کنيد از هر دوي آسي Atmega و تو همين تاپيک قرار بدهيد
کاری نداره که.. اون دوتا مال نمایشگرشه فایل عجیب و سختی نداره . یه پروگرمر میخاد و شماره atmega تست کن لایبری ال ای دی کنترلر رو کامل روش بزن۹۰ درصد جواب میده.
بعد چرا اونو میخای . دیتا ورودی رو تحیلل کن خودت اصلا ال سی دی میتونی بزاری .. اون فقط به نصبت ولتاژ ک میاد از مدار رقم نشون میده بهت .. اگ قصد ساخت و ساز داری کپی نزن... بهتر کن .. من پروگرمرمو دادم به یکی از همکااران متاسفانه از وقتی برده یه اطفاقی براش افتاده فک نمیکنم به این زودی نمیاد. خودمم باید یدونه یونیورسال بگیرم.موندم چی بگیرم که قیمت مناسب و کارایی منو بده.
اگه زودتر بگیرم برات میفرستم برات. چون هیتر قدیمی خودم نمایشگرش اوناatmega داره میدونم چی میخای. ولی بازم با توجه به اینکه این یه ولتمتر فقط میتونه باشه من اکه بسازم ال سی دی خوشگل تری میزارم روش. بک کاغذ خودکار بردار. بزلر رو هویه. دما های مختلف رو بده به هویه و در همین صورت امپر و ولت سیم اتصال به پنل جلو رو بنویس با ولتاژی که تمام پایه های ۷سگمت میده و هرکدوم تعییز داشت رو دنبال کن به کدوم پایه ic میره.
میفهمی ک مثلا دمای ۱۰۰ ولتاژ چند به مدار کل جلو میفرسته و اون ولتاژ به کجا میره و کدوم خروجی ها رو روشن میکنه از ۷سگمنت.
دما ها رو ۵۰ دمای خاموشی فن در کلید خاموش دسته هیتر ، و ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ و ۴۰۰ و ۵۰۰ رو از هر دوتا گرمکن اینجوری بگیر ..اگ ۵۰ تا ۵۰ تا بگیری بهتر دک نیازی به فایل هم نداری .. من برات مینویسم.
خداییش ندارم توانشو وگرنه خودم میگرفتم تناسب دما و ولتاژ رو با شناسایی خروجیا کامپلکس رو هر کدوم.
شاید بی ربط نباشه. بعضی هیتر ا برا پنل جلو یه ترانس کوجیک مجزا گذاشتن. اینم بد نیست در نظر بگیری چون ارتباط به جلو از کجا جامپ شده برای سوکت بالا ترانس مجزا اگه داره ببین مستقیم داده پنل جلو یا پیچیده تو برد اصلی و رگلاتور ها شمارشون چیه ایا ×××۷۹ و ×××۷۸ از ترانس ۳ سر داره؟ اول کامل درک بکن مدارتو .. یا نقشتو...
اصلا هم کلهم دقیق با قبلی کار نکن . چینی ها عقده بالا بردن قطعات بی خاصیت دارن اونم از نوع کم کیفیت ..
همیشه از ترموکوپل که دوتا میاد اول میخوره به بک خازن کوچیک گرون ترین خازنو اونجا بزار که از کار بیوفتهه المنت خیلی داغ میشه در حد سرخ شدن و سوختن. یه خازن ژرمانیون بزار( تو بعضی ژرمانیوم ها طرف مثبت خط داره ولی نوشته)
این ولتاژ گیری ۷سگمنت رو گفتم یاد اونروز افتادم بچه بودم یه مدار ساعت کامپوتری (لفظ اون روزل)گیر اوردم هیچی نداشت. اومدم یک باطری قلمی و یه ال ای دی کوچیک پایه های ساعت ۱ رو پیدا کردم. بعد ۲ رو یعد ۳ رو همینجوری دقیق سر ساعت پیدا کردم.اونا ک هر ساعت عوض میشدن رو. بعد اونا رو ول کردم دقیقه ها رو پیدا کردم .
بعد ثانیه ها رو که البته دگ کم شده بود . بعد وسایل گرفتم با الی دی اای ریز اضافه کردن باطری ساختمش.
مثلا تو یک ساعت چنتا همیشع روشن بودن. ساعت بعد عوض میشدن.. یک تیکه برد ریز بود رو ای سیش هم لاک ریخته بودن کور بشه..یادش بخیر.