آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش نزدن روشن شدن چراغ قرمز 0.C و سبز پاور دستگاه اینورتر جوش مدل ZX7-200

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
1 - پایه 7 آی سی 12 ولت است .
2 - ولتاژ پایه وسط فت ها ( 3 تا سمت راست و 3 تا سمت چپ ) همگی صفر ولت است . البته ولتاژ پایه 1 و 3 تمامی فتها به 1 ولت هم نمیرسه یعنی 0.23 ولت
3- اهم پایه وسط 6 تا فت با پایه های کناری 3.59 اهم است .

سلام
در پست های اول و در اولین سوالاتم همینو سوال کرده بودم ( مقاومت فت ها )
ولی اینو گفته بودی
جناب غزال igbt ها را تست کردم . هیچ کدومشون شورتی نداره و تمام igbt ها پایه وسط با یکی از پایه ها اهم متر یک لحظه یه عدد را نشون میده و دوباره عدد 1 رو نشون میده و با پایه دیگه عدد حدود 800 اهم را نشون میده ولی انگار خازن است که داره پر میشه .

و لذا حسابی منو فرستادی دنبال نخود سیاه
حالا با احتمال زیاد درستشو میگی هرچند پاسخ مبهمی دادی که از دو طرف تست کردی یا نه ولی من مجبورم بخاطر پاسخ مبهم شما بیشتر توضیح بدم لذا

اگه منظورت اینه که پایه وسط فت با کناری از دو طرف حدود 3/59 اهم است
فت ها سوخته
بعد از تعویض فت ها قطعا درست میشه ولی باید بعد از اون دستکاریها را درست کنیم
فعلا فت ها را عوض کن

ضمنا 12 فت داره نه 6 تا
جواب این سوالو هم ندادی که
اگه الان دوباره تست کنی و به انداره کافی صبر کنی مقاومت دیودها از یکطرف خیلی زیاده

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
سلام
در پست های اول و در اولین سوالاتم همینو سوال کرده بودم ( مقاومت فت ها )
ولی اینو گفته بودی

اشتباه کردم فت ها را آزمایش نکردم . 3 تا 3 تا آی سی بزرگ که در دو طرف پایینی را اهم گیری کرده بودم . 12 تا فت که 6 تا سمت چپ و 6 تا سمت راست است . پایه وسط سیم مثبت اهم متر با دو پایه کناری اهمی نداره یعنی وصل نیست . درحالت برعکس که پایه وسط به منفی اهم متر وصل است پایه شماره یک 1720 ولت و پایه سه 452 اهم است ؟ گیج شدم اون 6 تا آی سی بزرگ که 3 تا 3تا در دو طرف است اسمش چیه ؟

و لذا حسابی منو فرستادی دنبال نخود سیاه
حالا با احتمال زیاد درستشو میگی هرچند پاسخ مبهمی دادی که از دو طرف تست کردی یا نه ولی من مجبورم بخاطر پاسخ مبهم شما بیشتر توضیح بدم لذا

اگه منظورت اینه که پایه وسط فت با کناری از دو طرف حدود 3/59 اهم است
فت ها سوخته
بعد از تعویض فت ها قطعا درست میشه ولی باید بعد از اون دستکاریها را درست کنیم
فعلا فت ها را عوض کن

ضمنا 12 فت داره نه 6 تا
جواب این سوالو هم ندادی که
اگه الان دوباره تست کنی و به انداره کافی صبر کنی مقاومت دیودها از یکطرف خیلی زیاده

سپاس

اشتباه کردم فت ها را آزمایش نکردم . 3 تا 3 تا آی سی بزرگ که در دو طرف پایینی را اهم گیری کرده بودم . 12 تا فت که 6 تا سمت چپ و 6 تا سمت راست است . پایه وسط سیم مثبت اهم متر با دو پایه کناری اهمی نداره یعنی وصل نیست . درحالت برعکس که پایه وسط به منفی اهم متر وصل است پایه شماره یک 1720 ولت و پایه سه 452 اهم است ؟ گیج شدم اون 6 تا آی سی بزرگ که 3 تا 3تا در دو طرف است اسمش چیه ؟

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114

سلام
عزیزم اگه نمیدونی بپرسی منو گمراه نمیکنی
مورد اشاره شما آی سی نیستند فت هستند و 6 تا هم نیست 12 عدده که در تصویر هم مشخص کردم 6 تا یک طرف و 6 تا طرف دیگه

پس تا حالا مقاومت چه قطعه ای را بجای فت اعلام میکردی؟

الان دقیق سوال منو بخون و جواب بده که مجبور نباشم با حدس و گمان یک صفحه نتیجه گیری کنم
یک سیم اهم متر را به پایه وسط این 12 فت و سیم دیگر را یکبار به پایه کناری سمت چپ و یکبار به پایه کناری سمت راست بزن بگو چند اهمه
بعد سیم وسط را جابجا کن و دوباره آزمایش فوق را تکرار کن و بگو مقاومتش چقدره

برای 12 تا فت همین کار را انجام بده و اعلام کن

سپاس

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
چشم استاد فقط تنبیه نکنی ما را .
یه چیزی که متوجه شدم اینه که اهم گیری را بلافاصله بعد از ولتاژ گیری انجام میدادم که اگه خازنی باشه که به احتمال زیاد است پر میشد و از همان طرف بینهایت نشان میداد . و از طرف دیگه تغییری نمیکرد . حالا که بعد از خاموشی چند ساعته دارم اهم گیری میکنم اول اینکه تمامی فت ها وقتی که رنج اهم متر روی 20m است و پایه وسط به سیم سیاه است پایه یک m2.50 اهم و پایه سه m1.20 اهم است . و برعکس پایه 1 قطع است و پایه 3 داره پرمیشه .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
چشم استاد فقط تنبیه نکنی ما را .
یه چیزی که متوجه شدم اینه که اهم گیری را بلافاصله بعد از ولتاژ گیری انجام میدادم که اگه خازنی باشه که به احتمال زیاد است پر میشد و از همان طرف بینهایت نشان میداد . و از طرف دیگه تغییری نمیکرد . حالا که بعد از خاموشی چند ساعته دارم اهم گیری میکنم اول اینکه تمامی فت ها وقتی که رنج اهم متر روی 20m است و پایه وسط به سیم سیاه است پایه یک m2.50 اهم و پایه سه m1.20 اهم است . و برعکس پایه 1 قطع است و پایه 3 داره پرمیشه .

سلام
دوست عزیزم
مشکل شما اینه که اگه نمیدونی نمیپرسی
وقتی میگم مقاومت فت ها چقدره عددهای عجیب و غریبی اعلام میکنی و بعد از 60 پست مشخص میشه اصلا نمیدونستی فت کدومه

عزیزم این کار نه انصافه نه نتیجه بخش
اگه نمیدونی بپرس و بیشتر توضیح بده که بفهمم چکار کردی

پس کجا 3/59 اهم بود که الان فت ها 2 مگا اهم شدن
درهر صورت اگر اعدادی که اعلام کردی 20 درصد هم درست باشه فت ها سالمن و آی سی 8 پین سوخته

این آی سی خیلی کم میسوزه و بیشتر فت ها میسوزن ولی اونقدر متناقض گزارش میکنی سرگیجه گرفتم

و لذا باوجودیکه از تعویص تصادفی متنفرم ولی با این گزارشات شما راه دیگری جز تعویض شانسی نداریم و چون این آی سی خیلی ارزونتر از فت هاست آی سی را عوض کن ببینیم چی میشه

اگه با تعویض آی سی نشد ازآنجاکه فت ها گرونه لذا ازطریق پیام خصوصی آدرسمو بگیر و بیار که عیبشو مشخص کنم
ولی قبل از تعویض آی سی نه . چون شاید با تعویض آی سی درست بشه که قیمت و خسارتی نداره

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
سلام و با تشکر
تصحیح کردم که
3/59 مال فت ها نیست .
در کل روی رادیاتور اگه از روی شکل نگاه کنی 18 تا ترانزیستور است . وبه گفته شما 12 تا اسمش فت یا igbt است .اشتباه من این بود که بار اول igbt گفتی و بار دوم اسمش را فت گفتی . من که مبتدی هستم . تازه دارم از شما یه چیزایی یاد میگیرم .
حالا نگفتی اون شش تا آی سی دیگه که 3 تا سمت چپ دستگاه است و 3 تا سمت را ست . اسمش چیه ؟ طبق شکل .
Image1516.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
سلام و با تشکر
تصحیح کردم که
3/59 مال فت ها نیست .
در کل روی رادیاتور اگه از روی شکل نگاه کنی 18 تا ترانزیستور است . وبه گفته شما 12 تا اسمش فت یا igbt است .اشتباه من این بود که بار اول igbt گفتی و بار دوم اسمش را فت گفتی . من که مبتدی هستم . تازه دارم از شما یه چیزایی یاد میگیرم .
حالا نگفتی اون شش تا آی سی دیگه که 3 تا سمت چپ دستگاه است و 3 تا سمت را ست . اسمش چیه ؟ طبق شکل .
مشاهده فایل‌پیوست 79193

سلام
عذرخواهی میکنم بله همون IGBT که اول گفتم درسته در این دستگاه در طبقه قدرت از 12 عدد igbt استفاده کرده ولی عزیزم جز IGBT قطعه 12 تایی دیگری در این دستگاه نداریم و خطاهای شما رو توجیه نمیکنه فت و igbt هر دو از انواع ترانزیستورند اون سه تا قطعه سمت چپ و راست که علامت گنده دیود روش کشیده در این برد قرار نداره و دیود دوبله که در برد وسطه و اگه روی اون نگاه کنی علامت دو تا دیود می بینی که کاتد به کاتد یا سر به سر بهم متصل شده و سه سر بیرون داده

آی سی مجموعه ای از ترانزیستورها و غیره است و معمولا بیشتر از 3 پایه داره

اصولا قطعه 12 تایی مشخص میکنه که چه قطعه ای مورد نظره و در این دستگاه غیر از igbt قطعه 12 تایی نداریم
درهرصورت حق با شماست و خطای من ناشی خطاهای عدیده شما مزید بر علت شد

1- حالا منفی ولتمتر را به منفی بزرگترین خازن تغذیه ( یکی از 4 خازن ) بزن و مثبت ولتمتر را به سر وسط هر کدام از 12 عدد igbt بزن و بگو هر کدام چند ولته

باید ولتاژ 6 تا از اونا شبیه یکدیگر و ولتاژ 6 تای دیگه شبیه یکدیگر باشن ببینم چکار میکنی

1-
و بعد مقاومت پایه وسط و کناری هر 12 تا igbt را اعلام کن یعنی دقیق توضیح بده که مثلا سیم قرمز را به وسط و سیاه را به پایه چپ زدی اینقدر اهم و سیاه را به پایه راست زدی اینقدر اهم
سپس جای سیم را عوض میکنی یعنی اینبار سیم سیاه را به وسط و قرمز را به پایه چپ اینقدر اهم و قرمز را به پایه راست اینقدر اهم
متن آبی را باید برای هر igbt انجام بده و با توضیح مفصل اعلام کن

آخه عزیزم کسی که کمتر میدونه باید بیشتر توضیح بده که منظورشو برسونه ولی من هلاک شدم اینقدر گفتم اگه منظور اینه باید اینکارو انجام بدی و اگه منظورت اونه باید ...

اطلاعات شما مافوق ضعیفه که ایرادی نداره ولی چرا منظورتو با سخنان قصار مطرح میکنی ؟

سپاس
J.jpg
6 تا IGBT اینطرف در کادر سفیده و 6 تا طرف دیگه
3 تا دیود دوبل اینطرف در کادر سفید برد وسطه و 3 تا طرف دیگه

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
سلام
عذرخواهی میکنم بله همون IGBT که اول گفتم درسته در این دستگاه در طبقه قدرت از 12 عدد igbt استفاده کرده ولی عزیزم جز IGBT قطعه 12 تایی دیگری در این دستگاه نداریم و خطاهای شما رو توجیه نمیکنه فت و igbt هر دو از انواع ترانزیستورند اون سه تا قطعه سمت چپ و راست که علامت گنده دیود روش کشیده در این برد قرار نداره و دیود دوبله که در برد وسطه و اگه روی اون نگاه کنی علامت دو تا دیود می بینی که کاتد به کاتد یا سر به سر بهم متصل شده و سه سر بیرون داده

آی سی مجموعه ای از ترانزیستورها و غیره است و معمولا بیشتر از 3 پایه داره

اصولا قطعه 12 تایی مشخص میکنه که چه قطعه ای مورد نظره و در این دستگاه غیر از igbt قطعه 12 تایی نداریم
درهرصورت حق با شماست و خطای من ناشی خطاهای عدیده شما مزید بر علت شد

1- حالا منفی ولتمتر را به منفی بزرگترین خازن تغذیه ( یکی از 4 خازن ) بزن و مثبت ولتمتر را به سر وسط هر کدام از 12 عدد igbt بزن و بگو هر کدام چند ولته

باید ولتاژ 6 تا از اونا شبیه یکدیگر و ولتاژ 6 تای دیگه شبیه یکدیگر باشن ببینم چکار میکنی

1-
و بعد مقاومت پایه وسط و کناری هر 12 تا igbt را اعلام کن یعنی دقیق توضیح بده که مثلا سیم قرمز را به وسط و سیاه را به پایه چپ زدی اینقدر اهم و سیاه را به پایه راست زدی اینقدر اهم
سپس جای سیم را عوض میکنی یعنی اینبار سیم سیاه را به وسط و قرمز را به پایه چپ اینقدر اهم و قرمز را به پایه راست اینقدر اهم
متن آبی را باید برای هر igbt انجام بده و با توضیح مفصل اعلام کن

آخه عزیزم کسی که کمتر میدونه باید بیشتر توضیح بده که منظورشو برسونه ولی من هلاک شدم اینقدر گفتم اگه منظور اینه باید اینکارو انجام بدی و اگه منظورت اونه باید ...

اطلاعات شما مافوق ضعیفه که ایرادی نداره ولی چرا منظورتو با سخنان قصار مطرح میکنی ؟

سپاس
مشاهده فایل‌پیوست 79208
6 تا IGBT اینطرف در کادر سفیده و 6 تا طرف دیگه
3 تا دیود دوبل اینطرف در کادر سفید برد وسطه و 3 تا طرف دیگه

با توجه به شکل وقتی که سیم منفی به پایه منفی خازن بزرگ وصل است و سیم مثبت به پایه وسط 12 تا IGBT وصل است و رنج ولتاژ روی 600 ولت است . آمار به این صورت است .
IGBT های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 ولتاژ 320 ولت و ثابت است .
IGBT های 7 و 8 و 9 و 10 و 11 و 12 ولتاژ صفر ولت و ثابت است .

و اهم گیری وقتی که سیم سیاه وسط است و سیم قرمز به پایه یک و رنج اهم متر روی 2000 اهم .
IGBT های 1و2و3و4و5و6 اهم متر 1725 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 7و8و9 اهم متر 1750 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 10و11و12 اهم متر 1730 اهم نشان میده و ثابت است .

و اهم گیری وقتی که سیم سیاه وسط است و سیم قرمز به پایه سه و رنج اهم متر روی 2000 اهم
IGBT های 1و2و3و اهم متر 452 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 4و5و6و اهم متر 450 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 7و8و9 اهم متر 464 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 10و11و12 اهم متر 459 اهم نشان میده و ثابت است .

در حالت برعکس که اهم گیری وقتی که سیم قرمز وسط است و سیم سیاه به پایه یک و پایه 3 وصل کنیم و رنج اهم متر روی 2000 اهم .
هر 12 تا IGBT بینهایت نشان میده . و ثابت است .

Untitled.png

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
با توجه به شکل وقتی که سیم منفی به پایه منفی خازن بزرگ وصل است و سیم مثبت به پایه وسط 12 تا IGBT وصل است و رنج ولتاژ روی 600 ولت است . آمار به این صورت است .
IGBT های 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 ولتاژ 320 ولت و ثابت است .
IGBT های 7 و 8 و 9 و 10 و 11 و 12 ولتاژ صفر ولت و ثابت است .

و اهم گیری وقتی که سیم سیاه وسط است و سیم قرمز به پایه یک و رنج اهم متر روی 2000 اهم .
IGBT های 1و2و3و4و5و6 اهم متر 1725 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 7و8و9 اهم متر 1750 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 10و11و12 اهم متر 1730 اهم نشان میده و ثابت است .

و اهم گیری وقتی که سیم سیاه وسط است و سیم قرمز به پایه سه و رنج اهم متر روی 2000 اهم
IGBT های 1و2و3و اهم متر 452 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 4و5و6و اهم متر 450 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 7و8و9 اهم متر 464 اهم نشان میده و ثابت است .
IGBT های 10و11و12 اهم متر 459 اهم نشان میده و ثابت است .

در حالت برعکس که اهم گیری وقتی که سیم قرمز وسط است و سیم سیاه به پایه یک و پایه 3 وصل کنیم و رنج اهم متر روی 2000 اهم .
هر 12 تا IGBT بینهایت نشان میده . و ثابت است .

مشاهده فایل‌پیوست 79216

سلام
آی سی 8 پین بشماره KA3845 (یا UC3845 ) که ولتاژ پایه 7 آنرا اعلام کردی عوض کن .

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
شماره آی سی را به زور تونستم بنویسم این شماره درسته ؟ CA3140EZ و اگه نتونستم پیدا کنم آی سی هایی که اعلام کردی رو به جای این آی سی میتونم بزارم .
سپاس فراوان

آخرین ویرایش:
بالا