آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش نزدن روشن شدن چراغ قرمز 0.C و سبز پاور دستگاه اینورتر جوش مدل ZX7-200

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
با سلام خدمت استاد ارجمندم غزال و سایر دوستان
بنده ام مشکلی مشابه جناب arstan دارم. چراغ OC آن روشن است. 300 ولت را در برد بالای دستگاه و 24 ولت را در برد پایین دارم .
ولتاژ زمین با پایه 7 iC که فرمودید 11.7 ولت می باشد.فن دستگاه که 220 می باشد کار میکند ولی ولتاژی در خروجی دستگاه نداریم و نمی توان با آن جوش داد.
خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید
با تشکر

سلام
دوست خوبم
باید مشکل خود را در تاپیک مستقلی مطرح فرمایید من همینجوری هم قاطی میکنم.

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
پایه وسط رگلاتور که گرند است با بدنه وصل نیست یعنی هیچ ارتباطی نداره
ولی خروجی مثبت طبق شکل به جایه پایه وسط وصل است .
بدنه با بردها فقط با سیم گرند که در شکل دومی نشان داده شده وصل است و با دوتا خازن آبی رنگ به دو طرف انتقال داده شده . با توجه به شکل

مشاهده فایل‌پیوست 79141مشاهده فایل‌پیوست 79142

بله معمای ولتاژهای عجیب و غریب که اعلام میکردی همینه که هر فلزی را بعنوان بدنه مدار داخلی محسوب کردی
بدنه یا شاسی یا گراند هر دستگاه ، فلزاتی است که غالبا به منفی تغذیه ( منفی خازنهای داخلی) متصل است نه هر فلزی ( و درسته در ایندستگاه به مثبت خروجی هم متصله )
(البته در گذشته دور ، بدنه بسیاری از دستگاهها را به مثبت تغذیه متصل میکردند که اگه خدا بخواد به همونجا میرسیم)

از این پس برای اندازه گیری ولتاژ هر نقطه ای منفی ولتمتر را به فلز رگلاتور 12 ولت ( هیت سینگ خودش ) متصل کن

1- یعنی منفی ولتمتر به پایه وسط یا فلز پشت رگلاتور و مثبت ولتمتر را به پایه 1 بزن ببین چند ولته

2- سپس ولتاژ پایه 3 را تست و اعلام کن ( البته در این آزمایش 2 باید رگلاتور در محل خودش لحیم باشه )

دیگه ولتمترت بینهایت نشون نمیده

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
این درسته
حالا منفی ولتمتر به بدنه و مثبت ولتمتر را به جای پایه 1 رگلاتور بزن و دستگاه را روشن کن ببین چند ولت نشون میده
اگه صفر بود (که نیست ) پایه یک رگلاتور را تعقیب کن که به کاتد یک دیود برسی و ولتاژ کاتد دیود را بگو
اگه بازم صفر ولت بود (که نیست ) دراینصورت اهم دیود را داخل مدار تست کن و بگو از دو طرف چند اهمه

ولتاژ جای پایه 1 رگلاتور با بدنه 0 ولت
ولتاژ پایه کاتد دیود ( 2 عدد دیود کنار هم ) با بدنه صفر ولت است .
اهم دیود از طرفی که پایه کاتد را به سیم قرمز اهم متر وصل کنی و پایه آند دیود را به سیم سیاه وصل کنی و درجه اهم متر را روی 2000 قرار بدی عدد 651 اهم را نشون میده و برعکس سیم های اهم متر را عوض کنی عدد 459 اهم نشون میده .
اگه درجه اهم متر را روی تست دیود بزاری از هر دو طرف صدای بوق میاد . ( هر دو دیود مثل هم هستند )
آی سی رگلاتور هم از مدار خارج است .

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
رگلاتور را تست کردم اهم گیری کردم که پایه گرند با پایه یک 636 اهم نشون میده و با پایه سه 740 اهم نشون میده و جای پراب ها را عوض کنی با هر دو پایه وصل نیست . اگه سالم است سر جاش بزارم . البته یک رگلاتور نو گرفتم با همین مشخصات .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
ولتاژ جای پایه 1 رگلاتور با بدنه 0 ولت
ولتاژ پایه کاتد دیود ( 2 عدد دیود کنار هم ) با بدنه صفر ولت است .
اهم دیود از طرفی که پایه کاتد را به سیم قرمز اهم متر وصل کنی و پایه آند دیود را به سیم سیاه وصل کنی و درجه اهم متر را روی 2000 قرار بدی عدد 651 اهم را نشون میده و برعکس سیم های اهم متر را عوض کنی عدد 459 اهم نشون میده .
اگه درجه اهم متر را روی تست دیود بزاری از هر دو طرف صدای بوق میاد . ( هر دو دیود مثل هم هستند )
آی سی رگلاتور هم از مدار خارج است .

اگه ولتاژ را قبل از مطالعه پست 62 اعلام کردی یعنی اگه منفی ولتمتر به جای پایه وسط رگلاتور متصل نبوده درست نیست

ولی اگه اهم مترت آنالوگه دیود ها را عوض کن و همه چیز سر جای خوش باشه و روشن کن و تا صبح جوشکاری کن و اگه دیجیتال باشه بازم ممکنه همین دیودها سوخته باشه ولی چون کاری برام پیش اومده در هر صورت اشکالی نداره دیود ها را عوض کن ( فعلا برای آزمایش یک دیود سالم هم بذاری کافیه )

اگه بازم مشکلی داشت الان کاری دارم و حدود دو ساعت دیگه درخدمتم که قطعات دستکاری شده را هم اصلاح کنیم

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
با تشکر .
ولتاژ گیری قبل از مطالعه پست 62 بود .
فردا باید برم دیود ها را بخرم و بعد از تعویض دیود ها نتیجه را اعلام میکنم .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
با تشکر .
ولتاژ گیری قبل از مطالعه پست 62 بود .
فردا باید برم دیود ها را بخرم و بعد از تعویض دیود ها نتیجه را اعلام میکنم .

شاید یکی از اونها سالم باشه دراینصورت همون یکی هم موقتا برای آزمایش کافیه اگه هر دو سوخته بود از دیود های برد اوراقی پاور کامپیوتر یا تغذیه تلویزیون که به ترانس چاپر متصله استفاده کن

فقط یک پایه یکی از دیودها را با سیم چین قطع کن دوباره اهم هر دو دیود را (از دو طرف) تست کن هر کدوم که مقاومتش فقط از یکطرف بینهایت یا خیلی زیاد باشه سالمه

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
بله معمای ولتاژهای عجیب و غریب که اعلام میکردی همینه که هر فلزی را بعنوان بدنه مدار داخلی محسوب کردی
بدنه یا شاسی یا گراند هر دستگاه ، فلزاتی است که غالبا به منفی تغذیه ( منفی خازنهای داخلی) متصل است نه هر فلزی ( و درسته در ایندستگاه به مثبت خروجی هم متصله )
(البته در گذشته دور ، بدنه بسیاری از دستگاهها را به مثبت تغذیه متصل میکردند که اگه خدا بخواد به همونجا میرسیم)

از این پس برای اندازه گیری ولتاژ هر نقطه ای منفی ولتمتر را به فلز رگلاتور 12 ولت ( هیت سینگ خودش ) متصل کن

1- یعنی منفی ولتمتر به پایه وسط یا فلز پشت رگلاتور و مثبت ولتمتر را به پایه 1 بزن ببین چند ولته

2- سپس ولتاژ پایه 3 را تست و اعلام کن ( البته در این آزمایش 2 باید رگلاتور در محل خودش لحیم باشه )

دیگه ولتمترت بینهایت نشون نمیده

سپاس

سلام
رگلاتور را سر جاش گذاشتم . شماره دیود ها fr104 بود که بعد از درآوردن دیود ها را تست کردم سالم بود یعنی از یک طرف بینهایت و از طرف دیگه 550 اهم بود ولی باز عوض کردم . و یک دیود به شماره fr107 گذاشتم . بازم مثل گذشته است . کار نمیکنه .

جواب سوالها :
1 - منفی به فلز رگلاتور و مثبت به پایه یک که عدد 26 ولت را نشان میده و ثابت است .
2 - منفی به فلز رگلاتور و مثبت به پایه سه که عدد 12 ولت را نشان میده و ثابت است .

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,114
سلام
رگلاتور را سر جاش گذاشتم . شماره دیود ها fr104 بود که بعد از درآوردن دیود ها را تست کردم سالم بود یعنی از یک طرف بینهایت و از طرف دیگه 550 اهم بود ولی باز عوض کردم . و یک دیود به شماره fr107 گذاشتم . بازم مثل گذشته است . کار نمیکنه .

جواب سوالها :
1 - منفی به فلز رگلاتور و مثبت به پایه یک که عدد 26 ولت را نشان میده و ثابت است .
2 - منفی به فلز رگلاتور و مثبت به پایه سه که عدد 12 ولت را نشان میده و ثابت است .

سلام
پس کلیه پاسخ هایی که دادی اشتباه بوده
وقتی خروجی دیود ولتاژ داشت اساسا دلیل برای تست دیود ها وجود نداشته ولی صرفنظر از ولتاژها ، مقاومت دیودها را هم اشتباه گفتی چون محاله که سالم باشه و مقاومتهایی که گفتی نشون بده
صد در صد اهم مترت دیجیتاله و کمی صبر نکردی مقداری که نشون میده ثابت بشه و اولین عددی که قبل از شارژ کامل خازن ، نشون داده اعلام کردی
اگه الان دوباره تست کنی و به انداره کافی صبر کنی مقاومت دیودها از یکطرف خیلی زیاده

صد درصد پایه 7 آی سی هم ولتاژ 12 ولت داشته ولی گفتی صفره و چند بار هم تاکید کردم و گفتی صفره و لذا توی این مدت دنبال نخود سیاه بودیم و

1- حالا پایه 7 را ببین که 12 ولته و با این گزارش جدیدت محاله صفر باشه و لذا دیودها هم قابل تردید نبوده و مقاومتش هم برخلاف پاسخ قبلی شما از یکطرف خیلی زیاده

1- پایه وسط 6 تا فت خروجی باید حدود 310 ولت باشه ببین هست یا نه ؟
2- مقاومت پایه وسط تمام فت ها با پایه های کناری را از دو طرف اعلام کن ( البته 3 تا 3 تا موازیند و یکی از 3 تا موازی را تست کنی دو فت دیگه هم همونه ) ولی برای اینکه راحت تر باشی مقاومت تمام فت ها را با پایه های کناری بگو

دیگه اندازه گیری اهم و ولت را یاد گرفتی و با دقت و سرعت پاسخ بده

عزیزم از پاسخ دادن نترس زودتر و کاملتر پاسخ بده اگر اشتباه هم باشه مشخص میشه منم روزهای اول مثل شما بودم
این چند پست اخیر که سریعتر و بیشتر پاسخ دادی به اندازه الباقی پست ها وضعیت دستگاه روشن شد و خیلی بیشتر یاد گرفتی
دیگه آخرشه .

سپاس

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-07
982
2,683
سلام
پس کلیه پاسخ هایی که دادی اشتباه بوده
وقتی خروجی دیود ولتاژ داشت اساسا دلیل برای تست دیود ها وجود نداشته ولی صرفنظر از ولتاژها ، مقاومت دیودها را هم اشتباه گفتی چون محاله که سالم باشه و مقاومتهایی که گفتی نشون بده
صد در صد اهم مترت دیجیتاله و کمی صبر نکردی مقداری که نشون میده ثابت بشه و اولین عددی که قبل از شارژ کامل خازن ، نشون داده اعلام کردی
اگه الان دوباره تست کنی و به انداره کافی صبر کنی مقاومت دیودها از یکطرف خیلی زیاده

صد درصد پایه 7 آی سی هم ولتاژ 12 ولت داشته ولی گفتی صفره و چند بار هم تاکید کردم و گفتی صفره و لذا توی این مدت دنبال نخود سیاه بودیم و

1- حالا پایه 7 را ببین که 12 ولته و با این گزارش جدیدت محاله صفر باشه و لذا دیودها هم قابل تردید نبوده و مقاومتش هم برخلاف پاسخ قبلی شما از یکطرف خیلی زیاده

1- پایه وسط 6 تا فت خروجی باید حدود 310 ولت باشه ببین هست یا نه ؟
2- مقاومت پایه وسط تمام فت ها با پایه های کناری را از دو طرف اعلام کن ( البته 3 تا 3 تا موازیند و یکی از 3 تا موازی را تست کنی دو فت دیگه هم همونه ) ولی برای اینکه راحت تر باشی مقاومت تمام فت ها را با پایه های کناری بگو

دیگه اندازه گیری اهم و ولت را یاد گرفتی و با دقت و سرعت پاسخ بده

سپاس

1 - پایه 7 آی سی 12 ولت است .
2 - ولتاژ پایه وسط فت ها ( 3 تا سمت راست و 3 تا سمت چپ ) همگی صفر ولت است . البته ولتاژ پایه 1 و 3 تمامی فتها به 1 ولت هم نمیرسه یعنی 0.23 ولت
3- اهم پایه وسط 6 تا فت با پایه های کناری 3.59 اهم است .

بالا