سلام
رگلاتور را سر جاش گذاشتم . شماره دیود ها fr104 بود که بعد از درآوردن دیود ها را تست کردم سالم بود یعنی از یک طرف بینهایت و از طرف دیگه 550 اهم بود ولی باز عوض کردم . و یک دیود به شماره fr107 گذاشتم . بازم مثل گذشته است . کار نمیکنه .
جواب سوالها :
1 - منفی به فلز رگلاتور و مثبت به پایه یک که عدد 26 ولت را نشان میده و ثابت است .
2 - منفی به فلز رگلاتور و مثبت به پایه سه که عدد 12 ولت را نشان میده و ثابت است .
سلام
پس کلیه پاسخ هایی که دادی اشتباه بوده
وقتی خروجی دیود ولتاژ داشت اساسا دلیل برای تست دیود ها وجود نداشته ولی صرفنظر از ولتاژها ، مقاومت دیودها را هم اشتباه گفتی چون محاله که سالم باشه و مقاومتهایی که گفتی نشون بده
صد در صد اهم مترت دیجیتاله و کمی صبر نکردی مقداری که نشون میده ثابت بشه و اولین عددی که قبل از شارژ کامل خازن ، نشون داده اعلام کردی
اگه الان دوباره تست کنی و به انداره کافی صبر کنی مقاومت دیودها از یکطرف خیلی زیاده
صد درصد پایه 7 آی سی هم ولتاژ 12 ولت داشته ولی گفتی صفره و چند بار هم تاکید کردم و گفتی صفره و لذا توی این مدت دنبال نخود سیاه بودیم و
1- حالا پایه 7 را ببین که 12 ولته و با این گزارش جدیدت محاله صفر باشه و لذا دیودها هم قابل تردید نبوده و مقاومتش هم برخلاف پاسخ قبلی شما از یکطرف خیلی زیاده
1- پایه وسط 6 تا فت خروجی باید حدود 310 ولت باشه ببین هست یا نه ؟
2- مقاومت پایه وسط تمام فت ها با پایه های کناری را از دو طرف اعلام کن ( البته 3 تا 3 تا موازیند و یکی از 3 تا موازی را تست کنی دو فت دیگه هم همونه ) ولی برای اینکه راحت تر باشی مقاومت تمام فت ها را با پایه های کناری بگو
دیگه اندازه گیری اهم و ولت را یاد گرفتی و با دقت و سرعت پاسخ بده
عزیزم از پاسخ دادن نترس زودتر و کاملتر پاسخ بده اگر اشتباه هم باشه مشخص میشه منم روزهای اول مثل شما بودم
این چند پست اخیر که سریعتر و بیشتر پاسخ دادی به اندازه الباقی پست ها وضعیت دستگاه روشن شد و خیلی بیشتر یاد گرفتی
دیگه آخرشه .
سپاس