با سلام
با تعويض قطعات عيب جابجا نشد منظورم همين بود ميدونم خسته شدين و حوصله شما را سر بردم. فقط به اين دليل مطالب اضافه تر به جواب اضافه كرده كه زودتر به نتيجه برسم چون ديگه وقت ندارم و در طول روز بتونيد در دو وعده جواب سوالات منو بديد گفتم ازمايشات ديگه رو هم به عرضتون برسونم به خاطر اطمينان شما قطعات برد كوچك رو ازاد كردم و همه رو تست كردم ديگه سالم هستند اگه به شما ميگم فلان قطعه روي برد كوچك خراب بود دليل به تست اشتباه و گزارشات اشتباه بنده نيست چون در مراحل ازمايشات فتها اتصال كوتاه ميشن به قطعات برد كوچك نيز اسيب ميرسونه الان در اين تاريخ برد كوچك سالم سالمه
سلام
اگر تعمیر دستگاهی چند سال هم طول بکشه نه تنها خسته نمیشم بلکه حاضر نیستم چنین موقیتی را با هیچ قیمتی از دست بدم
چیزی که موجب خستگی من میشه سهل انگاری و عدم توجهه
اگه سوالی میکنم باید دقیقا خودم بفهمم نتیجه چی شد نه اینکه شما نتیجه گیری کنی و نتیجه گیری خودتو اعلام کنی که مثلا
جابجا کردم و اثری نکرد بلکه باید مشاهدات خود را اعلام کنی که بتونم خودم نتیجه گیری کنم
ولی شما با یک جمله مبهم پاسخ منو میدی و نتیجه گیری خودتو اعلام میکنی و توضیح مفصل را به تصورات و روش خودتون اختصاص دادی
باوجودیکه راه پاسخگویی مبهم را برای شما مسدود کردم و صراحتا تایپ کردم که بگویی آیا بازم Q8 داغ میکنه یا نه ولی این دومین باره که پاسخ مبهم دادی و نمیدونم منظور شما از اینکه عیب جابجا نشد چیه ؟
میگم تاثیری نکرد یعنی چی
میفرمایید یعنی عیب جابجا نشد
یعنی قسم خوردم فقط پاسخ مبهم بدم
یعنی اینکه چه عیبی مورد نظر شماست که جابجا نشد خدا عالمه و باید آنقدر سوال کنم تا بالاخره خودم بفهمم مقصود شما چیه و کدام عیب جابجا نشد.
آیا از حیث سیگنال دوتایی جابجا نشد و همونجوره ؟
یا اینکه از حیث داغ کردن جابجا نشد و بازم Q8 داغ میکنه ؟
یا از حیث سیگنالی که عیب آن با 1/2 کیلو مشخص میشه جابجا نشد ؟
یا تمام موارد فوق جابجا نشد ؟
چی جابجا نشد کدوم عیب را مورد نظر قرار دادی و میگی جابجا نشد و همونجوره ؟
من نمیتونم از راه دور تخیلات شما رو بخونم و باید توضیح بدی که اینهمه تکرار نکنم
ضمنا مجددا سوال میکنم آیا برد کوچک را با دستگاه سالم جابجا کردی ؟ که پاسخ ندادی که میتونی یا نمیتونی جابجا کنی یا جابجا کردی و نتیجه را اعلام نکردی
این موارد خستم میکنه که مدام سوال تکراری تایپ میکنم و شما با یک جمله ساده و مبهم میخوای پاسخ همه سوالاتم را بدی که دوباره ازت تحقیق کنم که چکار کردی یا مجددا سوال کنم ( سوال تکراری کلافم میکنه )
عزیزم من با پاسخ سوالاتم (هرچند بی ربط ) میتونم نتیجه بگیرم نه با تست های شما که نمیدونم با چه هدفی انجام دادی . هرچند میدونم مفیدتر و موثرتره ولی به کار من نمیاد چون روش شما را بلد نیستم وحقیقتا با روش شما بلد نیستم نتیجه بگیرم
و البته مقصودم این نیست که روش خودتو تایپ نکنی بلکه میگم پاسخ شفافی به سوالم بده و اگه علاقه داری روش خودتو حتی به اندازه یک کتاب اضافه کن ضافه کن ، شاید برای دوستان مجرب قابل استنتاج باشه
ببین سورس Q8 , Q18 که قطعاتشو جابجا کردی هر دو سورس به بدنه متصله یا نه ؟
عیب این دستگاه عیب عادی نیست و خودش چنین عیبی نکرده ، عیبی است که با دستکاری بوجود آمده و باوجودیکه به انتها رسیده و با تغییراتی قابل استفاده است اما کشف ایراد اصلی فوق العاده پیچیده شده
مثلا اگه پایه های خازن الکترولیت را جابجا لحیم کرده باشی پوست آدم کنده میشه تا چنین عیبی پیدا بشه ولی پیدا میشه
یا اگه نتیجه تست ها را درست نفهمیده باشم و یا درست تست نکرده باشی دیگه بدتر
مثلا ترانس ها معیوب باشند و با پاسخ مبهم شما تصور کنم سالمه
و قس علیهذا
من بر اساس پاسخ شما نظر میدم و اگه در طول چند سال ترانزیستوری شورت باشه و بگی شورت نیست محاله بتونم نسخه درستی بدم
مضافا که معترفم اطلاعاتم از اطلاعات شما بیشتر نیست
سپاس