- 2012-03-18
- 10,107
- 80,137
با سلام و تشکر خیلی فراوان از استاد گرانقدرم اقا غزال
میدونم شمارو تو این 260 پست اخیر ناراحت و عصبانی کردم خیلی شرمندم یکمی سی پی یوم پایینه خدا قوت
منم بر این باورم اگه از برق سه فاز استفاده کنم با توجه به اینکه ولتاز خازن بزرگ 100 ولت افزایش پیدا میکنه از 500 ولت به 600 ولت مشکل جریان دهی حل بشه به شرطی فتها نترکه از این میترسم
البته من این ازمایشو بدون درگیر کردن هیت سینگ فتها انجام دادم بخاطر اینکه گرمای احتمالی قبل جوشکاری رو راحتتر تشخیص بدم
البته برای تست بعدی فتهارو روی هیتسینگ محکم میکنم
اگه یک برد کوچک داشتم و تعویض میکردم خیلی خوب بود اون موقعی که شما پیشنهاد دادین دستگاهی تو مغازه نداشتم تست کنم
لا اقل از برد کوچک اطمینان حاصل میکردیم
در صورت جوشکاری با برق سه فاز و عدم وجود مشکل پتانسیومتر در مدار باقی بمونه یا راه حل دیگه ای پیشنهاد میدین
اگه دست خودم بود تا رفع عیب استاندارد دستگاه با همیاری شما ادامه میدادم حیف مشتری لنگه در مغازه رو کنده
از یک میلیون نفر یک نفر پشتکار شمارو داره و قابل تقدیره
این طوری هم که شما فکر میکنید نیست همه اراده و پشتکار رو شما به من دادین و بی منت و چشم داشتی منو راهنمایی کردید
خلاصه با چهار خط نوشتن نمیتونم جواب زحماتتون رو بدم خیلی اقایی همیشه و در همه مراحل زندگیتون موفق و سر بلند باشین
یا حق
سلام :
بله درک میکنم همت شما در همین حد هم کم نظیر و ستودنی است و تا این مدت هم که مشتری را متقاعد کردی که دستگاه بصورت معیوب مسترد نشه ساده نبوده
من میل قلبی خودم را اعلام کردم چون حتی اگه دستگاه در دسترسم بود تازمانیکه عیب اصلی کشف و رفع نشه هر تشخیصی قابل تردیده و رفع تردید فقط و فقط با کشف عیب میسر میشه که با توجه به زمان طولانی تعمیر بدیهی است که در شرایط حاضر ممکن نیست
بازهم بابت سماجت و پشتکار قابل تحسین شما سپاسگزارم مضافا که تاپیک حاضر را پربار کرده و نتیجه نسبی حاصل شده
لذا اگر دستگاه با پتانسیومتر اضافه ، مشکل حادی نداره تحویل بده
همواره موفق و موید باشید.
سپاس
آخرین ویرایش: