- 2012-03-18
- 10,107
- 80,137
با عرض سلام و تشکر فراوان خدمت استاد عزیزم اقا غزال ان شااله بتونم اینبار رضایت شما رو بدست بیارم
اول این سوالتونو در مورد قطع کردن ترانس خروجی بگم بله وقتی ترانس خروجی رو قطع میکنم بازم فتها داغ میشن و تاثیری تو جریان کشی دستگاه نداره جریان کشی رو از اونجا متوجه میشم که یک لامپ با دستگاه سری میکنم (لامپ 100) خیلی کم نور روشن میشه وقتی ترانسهای خروجی رو قطع میکنم تو نور لامپ هیچ تغییری اتفاق نمیافته
در مورد نقشه ارسالی ای سی 3525 با مدار دستگاه من دقیقا همخانی داره رنج مقاومتها هم با مدار شما چک کردم درست بود
ولتاز خازن 300 دی سی هستش درازمایشی که انجام دادم و مقاومت و پتانسیومتر رو در مدار قراردادم و 5 ولت رو به یک سر پتانسیومتر وصل کردم و ولوم پتانسیمتر رو انقدر تغییر دادم تا ولتاز خروجی از 47 ولت به 40 ولت تقلیل پیدا کرد لامپ 100 وات کاملا خاموش شد و همزمان اسیلوسکوپ به پایه فت q 3 متصل بود همزمان به تغییر پتانسیومتر سیکل مثبت سیگنال عرضش باریکتر میشد که تصویر سیگنال نیز پیوست شده است در ضمن فت Q8 و Q3 پایه های سومشاهده فایلپیوست 92469مشاهده فایلپیوست 92470رسشون به گروند متصله جهت اطلاع عرض کردم
سلام
قرار بود ببینی با تست فوق بازم فت ها داغ میکنه یا نه ؟
ضمنا اگه با خروجی 40 ولت فت ها داغ نمیکنه دراینصورت ولتاژ خروجی را با پتانسیومتری که اضافه کردی به مرز کاهش ولتاژ برسون یعنی جایی که پتانسیومتر میخواد ولتاژ را کاهش بده همونجا نگه دار و ببین بازم فت ها داغ میکنه یا نه ؟
ضمنا چرا درحالت عادی 47 ولته باید بیشتر باشه (حدود 70 ولت )
هیچ نقصی در ایندستگاه نبنظر نمیرسه و این بخش هم بدرستی کار میکنه
شاید فت ها مرغوب و یا مناسب نیست
در هر حال نتیجه تست فوق را اعلام کن
آیا فت های اولیه فابریک بوده یا قبلا فت اصلی تعویض شده و نزد شما آوردند؟
باید هر 4 فت مشابه باشند . شماره فت فعلی چیه ؟
سپاس
آخرین ویرایش: