آی پی امداد
abtahi

مشکل: جوش ندادن اينوتر جوش سه فاز es2500

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
ولتاژ خروجی با افزایش فرکانس چند ولت میشه

اگه با افزایش فرکانس هم داغ میکنه قطعا تست ترانس ها را بدرستی انجام ندادی و ترانس خرابه

تعداد خازنهای سرامیکی بزرگ بین ترانس و igbt ها را کم کن و تاثیر آنرا تست و اعلام کن یعنی ابتدا یکی از آنها را قطع و سپس 2 عدد را قطع و با یک خازن تست کن و اعلام کن

سپاس
با تشکر از استاد عزیز
اگه منظورتون تراتسهای خروجی ریکتی فایر هستش که اصلا سوکتی که از خروجی خازنها به سمت طبقه ریکتی فایر میره رو قطع میکنم بازه igbt ها داغ میکنه
با افزایش فرکانس ولتاز خروجی تغییری نمیکنه ممنونم از لطفتون

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با تشکر از استاد عزیز
اگه منظورتون تراتسهای خروجی ریکتی فایر هستش که اصلا سوکتی که از خروجی خازنها به سمت طبقه ریکتی فایر میره رو قطع میکنم بازه igbt ها داغ میکنه
با افزایش فرکانس ولتاز خروجی تغییری نمیکنه ممنونم از لطفتون

سلام
عزیزم اگر ترانس قطع بشه محاله داغ کنه مگر اینکه سیگنال گیت ها جابجا شده باشه و یا نیم سیکل مثبت غیرعادی و یا با دامنه بزرگتر از نرمال باشه که مربوط به خرابی برد کوچک شامل ترانس کوچیکه (ازجمله تعویض ناصحیح قطعات )

پیک تو پیک سیگنال گیت ها را در فرکانس بالا اعلام نکردی ؟ !

گیت سورس هر دسته با یک مقاومت آجری و خازن عدسی موازی است این 4 مقاومت آجری و 4 خازن عدسی را تست کن

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام
عزیزم اگر ترانس قطع بشه محاله داغ کنه مگر اینکه سیگنال گیت ها جابجا شده باشه و یا نیم سیکل مثبت غیرعادی و یا با دامنه بزرگتر از نرمال باشه که مربوط به خرابی برد کوچک شامل ترانس کوچیکه (ازجمله تعویض ناصحیح قطعات )

پیک تو پیک سیگنال گیت ها را در فرکانس بالا اعلام نکردی ؟ !

گیت سورس هر دسته با یک مقاومت آجری و خازن عدسی موازی است این 4 مقاومت آجری و 4 خازن عدسی را تست کن

سپاس
با سلام خدمت اقا غزال
بله با توجه با اینکه این قضیه محاله ولی چاره ای نیست محال نیست و وقتی طبقه ترانسهای ریکتی فایر را قطع میکنم بازم igbtها داغ میکنند و در ضمن در مورد چهار عدد از خازنهای 220 پیکو سری با مقاومتهای اجری لازم به ذکر است این چهار عدد خازن نیز داغ میکنند ولی در تست با خازن سنج سالم هستند
پیک تو پیک سیگنال رو نیز اعلام میکنم با تشکر

fzi

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2012-02-11
314
601
آذربایجان
سلام
سوال اینورتر را ندیده بودم عذرخواهی میکنم
بله میتونی از مربعی سه فاز هم استفاده کنی

ولی برای رفع عیب میتونی فعلا از تک فاز استفاده کنی بشرطی که نحوه یکسوسازی بگونه ای باشه که ولتاژ خازن بزرگ 310 ولت بشه و کنتاکت رله را اتصال کوتاه کنی
البته اگر نحوه یکسوسازی دستگاه را اعلام کنید بهتر میشه نظر داد
آیا گیت تمام 20 فت 14 ولته ؟

سپاس
با سلام خدمت استاد عزیز
میشه لطفا به این صفحه هم یه نگاهی بکنید؟
http://www.irantk.ir/irantk3471-36/

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mj_blue

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام خدمت اقا غزال
بله با توجه با اینکه این قضیه محاله ولی چاره ای نیست محال نیست و وقتی طبقه ترانسهای ریکتی فایر را قطع میکنم بازم igbtها داغ میکنند و در ضمن در مورد چهار عدد از خازنهای 220 پیکو سری با مقاومتهای اجری لازم به ذکر است این چهار عدد خازن نیز داغ میکنند ولی در تست با خازن سنج سالم هستند
پیک تو پیک سیگنال رو نیز اعلام میکنم با تشکر

سلام

مقاومت 47 اهم با هر دسته از گیت ها سری کن ( یعنی 4 مقاومت ) و نتیجه این تست را هم اعلام کن.
میتونی مقاومت های مختلف را تست کنی تا با استفاده از پاسخ سیستم عیب را کشف کنیم

حتما هر 4 سیگنال گیت سورس را ارسال کن

سپاس

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

مقاومت 47 اهم با هر دسته از گیت ها سری کن ( یعنی 4 مقاومت ) و نتیجه این تست را هم اعلام کن.
میتونی مقاومت های مختلف را تست کنی تا با استفاده از پاسخ سیستم عیب را کشف کنیم

حتما هر 4 سیگنال گیت سورس را ارسال کن

سپاس
fh u
با عرض سلام 4 عدد مقاومت را به 4 سته از گیتها اظافه کردم ولی تغییر محسوسی تو گرمای igbt ها نذاشت 4 تا سیگنال گیت سورس رو هم گرفتم و منحنی شکل موجها با هم متفاوت هستند image_17.jpgimage_18.jpgimage_19.jpgimage_20.jpg

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
سلام

عزیزم عرض کردم مقاومتهای متفاوتی تست کن قطعا موثره مثلا 100 اهم سپس 220 اهم و غیره تا حرارت کم بشه و سپس ببین در شکل موج چه اثری گذاشته
تردیدی ندارم که فقط 47 اهمی تست کردی
ضمنا این بار مقاومتها را بجای 4 عدد 10 اهمی برد کوچک نصب کن یعنی یک طرف 10 اهمی را با سیم چین قطع کن و مقاومتهای آزمایشی را روی دیود موازی با آن لحیم کن که نیاز به آزاد کردن برد کوچک نباشه

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

وقتی کمتر داغ میکنه یعنی موثر بوده
باز هم فرکانس را بالاتر ببر و نتیجه را اعلام کن
فرکانس دستگاه دیگر ملاک قطعی نیست

ضمنا دیودهای خروجی قدرت را هم تست کن ببین بدون جوشکاری هیچکدوم داغ نمیکنه

سپاس

سلام

عزیز

هرچند پشتکارت قابل تحسینه و بعید می بینم ولش کنی اما من هم میخوام تعمیر این دستگاه را رها نکنی

اگرچه بنحو بی سابقه ای 215 پست را به خودش اختصاص داده اما حاوی اطلاعات و تجربیات خوبی است با این شرط که به انجام برسه .

بابت زینر هم مطمئن شدم 5 ولتی است

سپاس

سلام

عزیزم عرض کردم مقاومتهای متفاوتی تست کن قطعا موثره مثلا 100 اهم سپس 220 اهم و غیره تا حرارت کم بشه و سپس ببین در شکل موج چه اثری گذاشته
تردیدی ندارم که فقط 47 اهمی تست کردی
ضمنا این بار مقاومتها را بجای 4 عدد 10 اهمی برد کوچک نصب کن یعنی یک طرف 10 اهمی را با سیم چین قطع کن و مقاومتهای آزمایشی را روی دیود موازی با آن لحیم کن که نیاز به آزاد کردن برد کوچک نباشه

سپاس
با سلام
ميتونم igbt هارو در بيارم و بعد تستها رو انجام بدم سري قبل تا رفتم سيگنالهارو بگيرم از حرارت زياد ٢ تا از igbt ها سوخت

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,046
با سلام
ميتونم igbt هارو در بيارم و بعد تستها رو انجام بدم سري قبل تا رفتم سيگنالهارو بگيرم از حرارت زياد ٢ تا از igbt ها سوخت

سلام

اگه آزادشون کنی چطور میفهمی داغ میکنه یا نه ؟ !

و اگه توجه کنی یک مقاومت هم نمیسوزه
من هرچی میگفتم 4 عدد حداقل 60 آمپری تهیه کن و ولتاژ تغذیه فت ها را به 310 ولت کاهش بده ، کار خودتو میکردی و مدام میسوزوندی

الان هم که بالا خره فت تهیه کردی با ولتاژ بالا تست میکنی
بنابرین انتظار خسارت بدیهی است

ضمنا مجبور نبودی سیگنال هر 4 گیت را ببینی و بعد خاموشش کنی میتونستی تک تک آماده کنی و یک لحظه روشن کنی و ببینی و تصویر بگیری و خاموشش کنی و گیت بعدی را آماده کنی

از مقاومت 1 کیلو بجای 10 اهمی ها شروع کن که مطمئن باشیم داغ نمیکنه و بتدریج کم کن تا کمی داغ کنه و مرز داغ کردن را پیدا کنیم و سیگنال مربوطه را ببینیم

خیلی دوست دارم بدونم کجا اشتباه کردی که دستگاه سالم داغ میکنه و پدیده های باورنکردنی بروز کرده

احتمال جابجایی گیت ها ( مثلا با چرخاندن برد کوچک ) ممکنه باعث چنین عیبی بشه که سوال کردم و پاسخ ندادید

سپاس

آخرین ویرایش:

Prid

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-01
309
816
سلام

اگه آزادشون کنی چطور میفهمی داغ میکنه یا نه ؟ !

و اگه توجه کنی یک مقاومت هم نمیسوزه
من هرچی میگفتم 4 عدد حداقل 60 آمپری تهیه کن و ولتاژ تغذیه فت ها را به 310 ولت کاهش بده ، کار خودتو میکردی و مدام میسوزوندی

الان هم که بالا خره فت تهیه کردی با ولتاژ بالا تست میکنی
بنابرین انتظار خسارت بدیهی است

ضمنا مجبور نبودی سیگنال هر 4 گیت را ببینی و بعد خاموشش کنی میتونستی تک تک آماده کنی و یک لحظه روشن کنی و ببینی و تصویر بگیری و خاموشش کنی و گیت بعدی را آماده کنی

از مقاومت 1 کیلو بجای 10 اهمی ها شروع کن که مطمئن باشیم داغ نمیکنه و بتدریج کم کن تا کمی داغ کنه و مرز داغ کردن را پیدا کنیم و سیگنال مربوطه را ببینیم

خیلی دوست دارم بدونم کجا اشتباه کردی که دستگاه سالم داغ میکنه و پدیده های باورنکردنی بروز کرده

احتمال جابجایی گیت ها ( مثلا با چرخاندن برد کوچک ) ممکنه باعث چنین عیبی بشه که سوال کردم و پاسخ ندادید

سپاس

با سلام من اعتراض دارم
اولا شما گفتی فت 60 امپری تهیه کن تهیه کردم
گفتید با تغذیه 300 ولتی تست کن من هم همین کارو دارم میکنم
بهد در مورد جابجایی برد کوچک وقت در پستهای قبلی من نقشه برد کوچک به پایه گیت فتها را دادم شما گفتید برد کوچک درست سر جاش نصب شده ودر ضمن سیم سیگنالی که به برد کوچک میره انقدر کوتاه هستش که نشه برعکس تصب بشه
بگذریم شرمنده استاد طاقت نیاوردم از خودم دفاع کردم
امروز از مقاومت 1/2 کیلو شروع کردم فتها داغ نمیکردند و در خروجی دستگاه ولتازی ظاهر نشد 20140601_114822.jpgبعد با مقاومت 470 اهم جایگزین کردم در خروجی دستگاه 60 ولت ظاهر شد و فتها هم گرم نشد البته خیلی خیلی ناچیز که احساس نمیشد 20140601_115651.jpg#$V686#$V686

بالا