آی پی امداد
abtahi

تعمیر تلفن های آلمانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

m.shirazi90

کاربر
2012-04-13
10
31
اموزش طریقه ست کردن گوشی با دستگاه مرکزی sinus44di-44diab با اجرای این برنامه گوشی بی سیم شما با دستگاه مرکزی همخوانی پیدا میکند شما میتوانید حد اکثرتا 6 گوشی به یک دستگاه مرکزی معرفی نمایید برای اجرای این برنامه باید دو عملیات مجزا انجام داد 1- روی دستگاه مرکزی دکمه منو را بزنید بعد دکمه فلش سمت پایین راچند مرتبه بزنید تا کلمه servic/setting در روی صفحه نمایش ظاهر گرددسپس دکمه okرا بزنید بعد دکمه فلش سمت پایین راچند مرتبه بزنید تا کلمهREGISTERATEدر روی صفحه نمایش ظاهر گردد سپس دکمه OKرابزنید در صفحه نمایش علامت کد ظاهر میشود کد سیستم0000 را وارد کنید.2 -مرحله دوم راروی گوشی بیسم انجام دهید. دکمه منو را بزنید بعد دکمه فلش سمت پایین چند مرتبه بزنید تا کلمه SETTINGدر سطر اول قرار گیرد سپس دکمه OKرا بزنیدبعد با دکمه فلش سمت پایین کلمهREGISTERرا در سطر اول قرار دهید وبعد دکمه OKرا بزنیدسپس با دکمه فلش سمت پایین یکی از دستگاه های مرکزی را انتخاب کنید مثال بیس 1 بعد دکمه OK را بزنیدکد سیستم رابزنید0000 ودکمهOK را زده بلافاصله بعد از چند ثانیه علامت زنگ روی صفحه نمایش گوشی بی سیم پدیدار میشود وبلافاصله از روی صفحه محو میشود وبعد از چند ثانیه اعدادی بر روی صفحه پدیدار میگرددکه نشانگر ان است که چه شماره های برای ست شدن با مرکز ازاد هستند123456 یکی از اعدادی که روی صفحه نمایش ظاهر شده است را انتخاب کنید وشماره انرا بزنید و در اخر دکمهOKرا بزنید در این لحظه گوشی با دستگاه مرکزی هم خوانی پیدا میکند موفق باشید
با عرض سلام و تشكر فراوان از زحمات شما. صفحه دستگاه مركزي خراب است و چيزي نشان نمي دهد.براي تعمير كه بردم گفتند درست نمي شود. براي همين نمي توانم روي دستگاه وارد منو بشوم. ول بي نهايت از شما ممنون هستم.انشالله يك دفترچه راهنماي اين تلفن را گرفته و تنظيمات منو را از روي ان انجام داده و كدهاي شما را استفاده مي كنم. خيلي از شما ممنون:32000000:

afrooz_cool

کاربر
2008-09-03
8
20
سلام دوستان من یه گوشی تلفن swisscom cl 105 خریدم ( حدود یک سال و نیم پیش ) خیلی هم ازش راضی بودم هم منشی هم صدای عالی هم برد خوب هم کم مصرف ، زیبا و خلاصه واقعا خوشم اومده بود از انتخابم و همه جا ازش تعریف میکردم ولی فکر کنم چشم زدمش :distrust: الان یه مدته که رو شارژ میذارم داغ میشه باطریشم عوض کردم شارژی سونی گذاشتم ( از اولشم باطری خوب گزاشته بودم براش ) ولی مشکل بزرگی که دارم اوائل این بود که وسط مکالمه صدا قطع و وصل میشد و آنتنش کم میشد و یهو کلا ارتباط رو قطع میکرد الان که یه مدت گذشته رسما بعد از زنگ خوردن در حد ثانیه کلا خاموش میشه گوشی . :busted_red: اعصاب نذاشته واسم . بردم تعمیر کنم میگن این مشکلش نرم افزاریه ولی من بعید میدونم چون قبلا داغ نمیشد و از وقتی داغ میشه اینطوری شد . اگه یه مدت اصلا بلا استفاده ذارمش یه چند ساعتی خوب میشه . تورو خدا اگه میدونید کمک کنید . 60 تومن خریده بودمش یه سال استفاده نکرده بندازم دور ؟( صفرم خریده بودم ) اینم عکسشه
1.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

afrooz_cool

کاربر
2008-09-03
8
20
سلام دوستان من یه گوشی تلفن swisscom cl 105 خریدم ( حدود یک سال و نیم پیش ) خیلی هم ازش راضی بودم هم منشی هم صدای عالی هم برد خوب هم کم مصرف ، زیبا و خلاصه واقعا خوشم اومده بود از انتخابم و همه جا ازش تعریف میکردم ولی فکر کنم چشم زدمش :distrust: الان یه مدته که رو شارژ میذارم داغ میشه باطریشم عوض کردم شارژی سونی گذاشتم ( از اولشم باطری خوب گزاشته بودم براش ) ولی مشکل بزرگی که دارم اوائل این بود که وسط مکالمه صدا قطع و وصل میشد و آنتنش کم میشد و یهو کلا ارتباط رو قطع میکرد الان که یه مدت گذشته رسما بعد از زنگ خوردن در حد ثانیه کلا خاموش میشه گوشی . :busted_red: اعصاب نذاشته واسم . بردم تعمیر کنم میگن این مشکلش نرم افزاریه ولی من بعید میدونم چون قبلا داغ نمیشد و از وقتی داغ میشه اینطوری شد . اگه یه مدت اصلا بلا استفاده ذارمش یه چند ساعتی خوب میشه . تورو خدا اگه میدونید کمک کنید . 60 تومن خریده بودمش یه سال استفاده نکرده بندازم دور ؟( صفرم خریده بودم ) اینم عکسشه
1.jpg

CLT 105 رو مانیتورش و روی دستگاه مادرش نوشته. خواهشن یکی جواب مارو بده

arsham_333

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-05
474
211
باسلام
دوستان بنده یه تلفن gigaset مدل c590 دارم که تو برق زدمش خواستم ببینم چطوری میشه درستش کرد اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
دستگاه را باز کرده معمولا المانهای مسیر لاین شامل مقاومت فیوزی و واریستور وترانزیستورهای سوئچ بررسی شود ودر صورت قطع ویا شورت بودن تعویض ونتیجه اعلام شود

ali1152

کاربر
2012-08-15
2
5
باسلام دوستان بنده یه تلفن gigaset مدل al285 دارم که تو برق زدمش خواستم ببینم چطوری میشه درستش کرد اصلا اطلاعاتی در این مورد ندارم.ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

آخرین ویرایش:

ali1152

کاربر
2012-08-15
2
5
باسلام دوستان بنده یه تلفن gigaset مدل al285 دارم که تو برق زدمش خواستم ببینم چطوری میشه درستش کرد فقط 2 مقاومتش که فکر میکنم مقاومت باشه سوخته شمارشم از بین رفته

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام ایا اطلاعاتی از تعمیرات دارید اگر دارید مسیر خط را دنبال کنید مقاومت کم اهم و واریستور وترانزیستورهای سویچ در مسیر را بررسی وتعویض کنید و نتیجه کارتان را اعلام کنید موفق باشید
باسلام دوستان بنده یه تلفن gigaset مدل al285 دارم که تو برق زدمش خواستم ببینم چطوری میشه درستش کرد فقط 2 مقاومتش که فکر میکنم مقاومت باشه سوخته شمارشم از بین رفته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا