آی پی امداد
abtahi

تعمیر تلفن های آلمانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام خدمت همکار گرامی شما ابتدا ال سی دی گوشی را باید درست کنید تا بتوانید گوشی را ست یا ریست کنید ایا این گوشی با این شرایط بررسی کنید ارزش وقت گذاشتن دارد چون گاهی مشکلات در سیپی یو هم باعث بروز اشکالاتی اینچنینیمیشود موفق باشید
سلام ببخشید من یه گوشی

رامین0098

کاربر
2012-08-27
141
548
خراسان جنوبی
سلام خسته نباشین
لطفا در رابطه با ریست و ست کردن سینوس11 کمکم کنین قطع ارتباط شده البته بعد تعویض باطری........از لحاظ اتصالات باطری هم مطمئن شدم باطری هم اصلیه ...... وقتی دکمه ارتباط و فشار میدم شروع به چشمک زدن LED سبز رنگ میکنه ولی ارتباط با بیس برقرار نمیشه.......خلاصه نیاز به راهنمایی دارم :99:
ممنون یاعلی

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام خسته نباشین
لطفا در رابطه با ریست و ست کردن سینوس11 کمکم کنین قطع ارتباط شده البته بعد تعویض باطری........از لحاظ اتصالات باطری هم مطمئن شدم باطری هم اصلیه ...... وقتی دکمه ارتباط و فشار میدم شروع به چشمک زدن LED سبز رنگ میکنه ولی ارتباط با بیس برقرار نمیشه.......خلاصه نیاز به راهنمایی دارم :99:
ممنون یاعلی
با عرض سلام
اگر وقتی گوشی را بر روی بیس قرار میدهید و گوشی سوت میکشد دلیل بر عدم ست بودن و در غیر اینصورت خرابی از مدار میباشد .
ابتدا نقاط تغذیه در بیس را کنترل کنید
اولین آی سی 324
بترتیب ولت در خروجی آی سی 12 -5 -3 5 در غیر این صورت خرابی همین آی سی
خروجی در بخش مدولاتور در قسمت اسیلاتور 12.800 مگاهرتز ، در غیر اینصورت خرابی کریستال

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا