آی پی امداد
abtahi

تعمیر تلفن های آلمانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jones

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
2009-02-11
407
1,046
با سلام تلفن مدل swisscom tritel 110 شارژ باطری یکباره خالی میکند یاپس از شارژ مجدد پس از چند بار استفاده شارژ کم شده وبوق اخطار باطری داده وکلا خاموش شده حالا اگر باطری رابرای یک لحظه دراورده ودوباره وصل کنیم شارژ تا نیمه نشان داده ودوباره مدتی کار میکند باطری ها درلحظه ازکار افتادن گوشی بالامپ تست شوند سالم نشان میدهند وباطری ها هم تعویض شدند ولی فرقی نکرد لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید

m.shirazi90

کاربر
2012-04-13
10
31
با سلام يكبار گوشي را ريست ودوباره ست كنيد ونتيجه را اعلام كنيد
ريست كردم ولي فرقي نكرد.قبلا 6 تا بيس توو گوشي بود كه روي صفحه اصلي بيس2 نوشته بود ولي الان همه بيس ها پاك شده و بيس سرچ ميزنه و نميشناسه. لطفا كمك كنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
[SIZE=5 ] با سلام لطفا در همين تاپيك مشكلتان را اعلام كنيد سعي كنيد كلي گويي نكنيد موفق باشيد هيچكس درباره مشكل پيش امده در مورد گوشي تلفن من اطلاعاتي ندارد؟؟هنوز رفع مشكل نشده[/SIZE]:busted_red:[/QUOT]

m.shirazi90

کاربر
2012-04-13
10
31
تلفن من sinus 44DiAB مي باشد كه داراي يك دستگاه مركزي بوده و يك گوشي بيسيم. چند روز پيش گوشي دستگاه اصلي را گم كرده و بر روي صفحه گوشي عبارت base search چشمك مي زند.چندين بار براي رجيستر كردن و شناساندن دستگاه مركزي به گوشي سعي كردم ولي براي رجيستر شدن كد مي خواهد ولي من از كد دستگاه اطلاعي ندارم. ايا كسي درمورد اين گوشي اطلاعاتي ندارد؟؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,251
57,541
با سلام خدمت دوست عزیز کد دستگاه را اگر تغییر نداده باشید کد کارخانه 0000 چهار صفر میباشد امتحان کنید ونتیجه را اعلام کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا