آی پی امداد
abtahi

تعمیر تلفن های آلمانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام

شرمنده، یک sinus 53 ab دارم که صدای اسپیکر گیرنده ان بسیار ضعیف شده است. از کلیدهای P و 4 نیز برای زیاد کردن صدای این اسپیکر استفاده کردم ولی باز هم صدا ضعیف است. اسپیکر گیرنده ۱۵۰ اهم است. آیا اشکال از اسپیکر است یا قسمت های دیگر مدری اشکالی پیدا کرده است؟
با عرض سلام
دوست گلم شما میتوانید با اهم کمتر نیز استفاده کنید و در این حالت صدا بیشتر خواهد شد ولی کمی از کیفیت صدا کاسته میشود ولی اگر اهم اصلی را بکار ببرید شدت صدا به صورت اصلی و کیفیت آن نیز کاسته نمیشود

haji1

کاربر
2012-02-07
5
14
سلام اساتید
من یک تلفن actron C1 رومیزی دارم صدای هدفن ضعیف و خش خش میکند گوشی را عوض کردم درست نشد با گوشی تلفن دیگر هم امتحان کردم درست نشد
از توی نت یک سری اطلاعات گرفتم ولی چون از برق سر در نمیارم نفهمیدم اگر میتونید کمکم کنید چطور درست کنم
متن زیر به المانی بوده که بعد از ترجمه انگلیسی کردم ولی بازم متوجه نمیشم

The earpiece volume can be increased with this device, unfortunately, only during capacitor of 47uF with in this system. Übrigens hat die Hörkapsel einen Gleichstromwiderstand von 290 Ohm. Incidentally, the earpiece a DC resistance of 290 ohms.

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام اساتید
من یک تلفن actron C1 رومیزی دارم صدای هدفن ضعیف و خش خش میکند گوشی را عوض کردم درست نشد با گوشی تلفن دیگر هم امتحان کردم درست نشد
از توی نت یک سری اطلاعات گرفتم ولی چون از برق سر در نمیارم نفهمیدم اگر میتونید کمکم کنید چطور درست کنم
متن زیر به المانی بوده که بعد از ترجمه انگلیسی کردم ولی بازم متوجه نمیشم

The earpiece volume can be increased with this device, unfortunately, only during capacitor of 47uF with in this system. Übrigens hat die Hörkapsel einen Gleichstromwiderstand von 290 Ohm. Incidentally, the earpiece a DC resistance of 290 ohms.
با عرض سلام
احتمالا خرابی آی سی بسیار کم است و احتمالا بلندگوی دستگاه خراب است ، من هر چه قطعه در رابطه با تلفن بخواهید ، دارم و اگر اصفهان بودم در خدمت بودم.
اکترون شما تا آنجا که یادم میآید 2 یا 3 مدل از نظر برد الکترونیک دارد عکسی ارسال کنید شاید بتوانم کمکی بکنم

reza3322

کاربر
2009-10-14
23
26
سلام
من يه tritel basel منشي دار دارم كه وقتي گوشي سرجاش قرار گرفته و دكمه آيفون رو ميزنيم صداي سوت بلندي از بلندگوش مياد و اگه دكمه قطع ميكروفن رو بزنم صداي سوت قطع ميشه و صداي بوق پخش ميشه
خواستم بدونم راه حل اين مشكل چيه
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

mohammad1391

کاربر
2012-01-22
1
1
سلام آمهندس
خداقوت
ببخشید!
من یه تلفن بیسیم آلمانی ایزی دارم. مشکلش اینه که چطور با مادر ست کنم.سپاس از راهنمایی شما
[email protected]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,305
اصفهان
سلام
من يه tritel basel منشي دار دارم كه وقتي گوشي سرجاش قرار گرفته و دكمه آيفون رو ميزنيم صداي سوت بلندي از بلندگوش مياد و اگه دكمه قطع ميكروفن رو بزنم صداي سوت قطع ميشه و صداي بوق پخش ميشه
خواستم بدونم راه حل اين مشكل چيه
ممنون
با عرض سلام
عزیزم ببینید که آیا یکی از پایه های آی سی ایپرام قطع شده یا نه و شاید هم خراب شده .یک بار پروگرام کنید ( فایل سالم تریتل باسل )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا