با عرض سلام
عزیزم اول دکمه P یا همان علامت( پیکان داخل لوزی ) سپس عدد 9 و اعداد 1الی 6 ولوم زنگ را تغییر و عدد 7 الی 9 سرعت ملودی و دکمه 0 و دکمه های چپ و راست ، نوع ملودی را تغییر میدهد در پایان مجددا دکمه P را جهت ذخیره اعمال انجام شده را فشار دهید
با عرض سلام
عزیزم برای تغییر زنگ پایه دستان را روی دکمه منفی نگه دارید و با فشار بر روی دکمه مثبت ؛به ازاری هر یک فشار صدای زنگ زیاد و با رسیدن به حد خود مجددا به کمترین ولوم میرسد و با نگه داشتن دکمه منفی و فشار دادن دکمه پیج ؛ نوع ملودی زنگ تغییر میکند
عزیزم برای ست کردن فقط کد 901
برای تست عملکرد بخش اسیلاتور فرستنده که همان کریستال مذکور یک قسمت از آن میباشد و یکی از علل خرابی گوشی ها است
گوشی زیگنو که فقط برای با اول زنگ میخورد آی سی ایپرام آن خراب شده
در مورد عکس با شرمندگی بعلت قرض دادن وسایل تا چند روز آینده نمی توانم عکس یا اسکن مدارات را ارسال کنم
سلام
دوست عزيز اگر براي شما مقدور است اکنون که تصوير برد سينوس 51 را در اختيار داريد لطف کنيد و اگر زحمتي نيست آن قسمتهاي که سبب قطع ارتباط يا ست نشدن مي شود را روي همان تصوير نشان دهيد با paint يا به هر نحوي که صلاح مي دانيد
با تشکر از زحمات شما
شرمنده، یک sinus 53 ab دارم که صدای اسپیکر گیرنده ان بسیار ضعیف شده است. از کلیدهای P و 4 نیز برای زیاد کردن صدای این اسپیکر استفاده کردم ولی باز هم صدا ضعیف است. اسپیکر گیرنده ۱۵۰ اهم است. آیا اشکال از اسپیکر است یا قسمت های دیگر مدری اشکالی پیدا کرده است؟