آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیکی LCR-T4

imsi

کاربر vip
vip
کاربر
2016-11-15
5
0
شهریار
IMG_20241028_183114_690.jpg

درود بر اعضای گرامی
تستر سالم و کالیبره بود - قصد آپدیت داشتم ولی هنوز کریستال 16 مگا تهیه نکردم.
پروگرامر CH341 فایل بکاپ خودش نمی تواند روشنش کند - فقط با ورژن اورجینال روشن می شود ولی نتایج کالیبره اشتباهه - نوع قطعه فرقی نداره با ظرفیت های کم صحیح می سنجه ولی با ظرفیت بالا نتایج غلطه مثلا خازن 220 میکرو 50 ولت چند مدل را 600 میکروفاراد میسنجه با ESR صفر و ویلاس بالا - با فایل جدید برای کریستال 16 مگا اینگونه روشن می شود - با ورژن جدید برای کریستال 8 مگاهرتز هم روشن نمی شود - خستم کرده. حجم بکاپش هم کمه 32 کیلو بایته - اریز و رایت کامل انجام میشه - پروگرامر USBASP هم دارم ولی برنامش میگه سخت افزار موجود نیست با وجود نصب درایور و شناخته شدن کامل سخت افزار - برنامه نئو پروگرامر CH341 هم میگه سخت افزار موجود نیست - نیازه پایه آخر چیپ پروگرامر CH341 را از برد جدا کنم و با به پایه وسط رگولاتور متصل کنم؟ چاره چیست؟

آخرین ویرایش:

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
238
2,440
اراک...
مشاهده فایل‌پیوست 219392
درود بر اعضای گرامی
تستر سالم و کالیبره بود - قصد آپدیت داشتم ولی هنوز کریستال 16 مگا تهیه نکردم.
پروگرامر CH341 فایل بکاپ خودش نمی تواند روشنش کند - فقط با ورژن اورجینال روشن می شود ولی نتایج کالیبره اشتباهه - نوع قطعه فرقی نداره با ظرفیت های کم صحیح می سنجه ولی با ظرفیت بالا نتایج غلطه مثلا خازن 220 میکرو 50 ولت چند مدل را 600 میکروفاراد میسنجه با ESR صفر و ویلاس بالا - با فایل جدید برای کریستال 16 مگا اینگونه روشن می شود - با ورژن جدید برای کریستال 8 مگاهرتز هم روشن نمی شود - خستم کرده. حجم بکاپش هم کمه 32 کیلو بایته - اریز و رایت کامل انجام میشه - پروگرامر USBASP هم دارم ولی برنامش میگه سخت افزار موجود نیست با وجود نصب درایور و شناخته شدن کامل سخت افزار - برنامه نئو پروگرامر CH341 هم میگه سخت افزار موجود نیست - نیازه پایه آخر چیپ پروگرامر CH341 را از برد جدا کنم و با به پایه وسط رگولاتور متصل کنم؟ چاره چیست؟
همراه فایل هگز حتما فایل ایپرام هم باید رایت شود..

آخرین ویرایش:

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
238
2,440
اراک...
عملیات را با پروگرمر تخصصی اتمگا مثل stk500 یا usbasp انجام بدهید...ظاهر قضیه به عدم اطلاعات درست ایپیرام دلالت می‌کنه..تنظیمات نمایشگر و بعضی پارامترهای شخصیسازی مهم این تستر در ایپیرام ذخیره میشود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imsi
بالا