آی پی امداد
abtahi

تستر قطعات الکترونیکی LCR-T4

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,465
5,523
با سلام و تبریک سال نو
من هم به اشتباه خازن دشارژ نشده به تسترم زدم و میکرو آسیب دید
کریستال رو 16 مگ نصب کردم و فایل 1.13 روپروگرام کردم ولی تستر خیلی کند و قاطی کرده مثلا خود به خود خاموش نمیشه کالیبره نمیشه
ضمنا من از پروگرامر tnm5000 استفاده کردم ولی گزینه های فیوز بیت پروگرامر متفاوت با عکس هایی هست که داخل تاپیک هست!!!
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
با تشکر

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
291
2,612
اراک...
با سلام و تبریک سال نو
من هم به اشتباه خازن دشارژ نشده به تسترم زدم و میکرو آسیب دید
کریستال رو 16 مگ نصب کردم و فایل 1.13 روپروگرام کردم ولی تستر خیلی کند و قاطی کرده مثلا خود به خود خاموش نمیشه کالیبره نمیشه
ضمنا من از پروگرامر tnm5000 استفاده کردم ولی گزینه های فیوز بیت پروگرامر متفاوت با عکس هایی هست که داخل تاپیک هست!!!
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
با تشکر
سلام...دقیقا همان فایل آپدیت شده ذکر شده مخصوص کریستال 16 به همراه ایپیرام باید رایت شود...در فایل زیر هم‌فیوزبیت هم ایپیرام و هم برنامه مجدد آپلود کردم..

پیوست‌ها

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,465
5,523
سلام...دقیقا همان فایل آپدیت شده ذکر شده مخصوص کریستال 16 به همراه ایپیرام باید رایت شود...در فایل زیر هم‌فیوزبیت هم ایپیرام و هم برنامه مجدد آپلود کردم..
ممنون از پشتیبانی سریع شما 🙏 🌺
فقط من چون زیاد دانلود کردم محدودیت دارم تا 24 ساعت الان نمیتونم بررسی کنم
سوالم در مورد فیوزبیت ها هست آیا با پروگرامر tnm5000 میشه انجام داد چون من عکس فیوزبیت ها رو که با فیوزبیت های پروگرامر مقایسه کردم چندتا گزینه به نظرم اصلا نداشتم

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,465
5,523
تصاویر تستر و نرم افزار tnm5000

پیوست‌ها

• 328.7 کیلوبایت بازدیدها: 17
  • 404.7 کیلوبایت بازدیدها: 17
  • 541.5 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 408.5 کیلوبایت بازدیدها: 14

دوستعلی

کاربر vip
vip
کاربر
2016-01-29
285
619
لرستان
باسلام.دوستان اگه کسی این تسترروبرای فروش داره بنده هم یکیشوخریدارم .تشکر
با سلام من توصیه می کنم از این مدل نخرید واقعا ارزش خریدن ندارد چون هر کس دوست دارد به خودش ضرر بزند از این مدل بخرد من یک مدل از همین مدل خریدم با زدن یک خازن نو به تستر دستگاه خاموش شد و دیگر روشن نشد و کسی هم جوابگو نیست و به نظر من تستر آشغالی هستند وفقط ظاهر ی دارد و از نظر کار کردن بجز ضرر فایده ای نخواهد داشت مگر سازنده این دستگاه فکری به حالش بکند و با نصب یک خازن نو دستگاه نسوزد وبه خریدارش ضرر نزند من خودم که ضرر این دستگاه تستر را کرده ام شما هم به خودتان ضرر نزنید این هم تصویر تستر T 7.که حتی یک روز هم برای من کار نکرد و داخل بسته می باشد دستگاهی که گارانتی ندارد ارزش خریدن ندارد ، سال نو بر همه ی مهندسین بزرگوار انجمن مبارک باد
1404/01/01
1742580111255.jpeg

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
291
2,612
اراک...
با سلام من توصیه می کنم از این مدل نخرید واقعا ارزش خریدن ندارد چون هر کس دوست دارد به خودش ضرر بزند از این مدل بخرد من یک مدل از همین مدل خریدم با زدن یک خازن نو به تستر دستگاه خاموش شد و دیگر روشن نشد و کسی هم جوابگو نیست و به نظر من تستر آشغالی هستند وفقط ظاهر ی دارد و از نظر کار کردن بجز ضرر فایده ای نخواهد داشت مگر سازنده این دستگاه فکری به حالش بکند و با نصب یک خازن نو دستگاه نسوزد وبه خریدارش ضرر نزند من خودم که ضرر این دستگاه تستر را کرده ام شما هم به خودتان ضرر نزنید این هم تصویر تستر T 7.که حتی یک روز هم برای من کار نکرد و داخل بسته می باشد دستگاهی که گارانتی ندارد ارزش خریدن ندارد ، سال نو بر همه ی مهندسین بزرگوار انجمن مبارک باد
1404/01/01
مشاهده فایل‌پیوست 224187
کاملا درسته..همکاران عزیز فقط تستر t4 و مشابه آن با ای سی اتمگا 328 قابلیت تعمیر داره...حتی اگه ال سی دیش شکست به راحتی قابل جایگزینی با ال سی دی های مشابه حتی 2*16 با تغییر برنامه هستش...راه های محافظت ورودی با زنر و یا رله هم انجمن کامل توضیح داده شده...البته دقت کنید نمونه فیک با ای سی غیر اتمگا هم اخیرا برخورد داشتم...سورس کامل تمامی ورژن های رنگی و معمولی این تستر با ای سی اتمگا 328 و اتمگا 64 و اتمگا 324 هم انجمن موجود هستش و با سرچ ساده میتوانید دانلود کنید..حتی خودتان میتوانید با راهنماهای موجود در سورس تغییرات دلخواه در سورس بدهید و مجدد کامپایل کنید..حتی نام خود یا شرکت اضافه کنید و متون و عکس ها را تغییر دهید..

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,465
5,523
کاملا درسته..همکاران عزیز فقط تستر t4 و مشابه آن با ای سی اتمگا 328 قابلیت تعمیر داره...حتی اگه ال سی دیش شکست به راحتی قابل جایگزینی با ال سی دی های مشابه حتی 2*16 با تغییر برنامه هستش...راه های محافظت ورودی با زنر و یا رله هم انجمن کامل توضیح داده شده...البته دقت کنید نمونه فیک با ای سی غیر اتمگا هم اخیرا برخورد داشتم...سورس کامل تمامی ورژن های رنگی و معمولی این تستر با ای سی اتمگا 328 و اتمگا 64 و اتمگا 324 هم انجمن موجود هستش و با سرچ ساده میتوانید دانلود کنید..
مهندس جان ببخشید در مورد درخواست من در دو پست بالاتر در مورد فیوزبیت توضیح میفرمایید

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
291
2,612
اراک...
مهندس جان ببخشید در مورد درخواست من در دو پست بالاتر در مورد فیوزبیت توضیح میفرمایید
من tnm ندارم.از پروگرمر stk500 استفاده میکنم..عکس فیوز بیت ها گذاشتم...به طور خلاصه..
lfuse:0xf7 hfuse:0xd9 efuse:0x04
مهمترین فیوز بیت فقط فعالسازی کریستال خارجی هستش..حتما حتما رایت ایپیرام همراه هگز برنامه فراموش نشه...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,465
5,523
من tnm ندارم.از پروگرمر stk500 استفاده میکنم..عکس فیوز بیت ها گذاشتم...به طور خلاصه..
lfuse:0xf7 hfuse:0xd9 efuse:0x04
مهمترین فیوز بیت فقط فعالسازی کریستال خارجی هستش..حتما حتما رایت ایپیرام همراه هگز برنامه فراموش نشه...
ممنون از شما
من چون بیشتر از این پروگرامر برای فلش و ایپرام استفاده میکنم از فیوز بیت اطلاعات ندارم
احتمالا مجبور بشمstk500 تهیه کنم
چون با اطلاعات اندک من چنین گزینه هایی داخل تنظیمات فیوز بیت tnm ندیدم

بالا