- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
استاد یک انتقاد کوچولو می نویسم امیدوارم از گفتار من ناراحت نشوید و لطفا تعبیر بد نفرمایید
من مدتیه دارم تمام تاپیک های انجمن و به خصوص تاپیک های شما رو مطالعه می کنم
تاپیک های 10 سال پیش شما به قدری مفید و همراه توضیحات مبسوط و راه حل های نوآورانه و همراه با دلسوزی زیاد و با عشق و حوصله فراوان نوشته شده که هر کس اون ها رو مطالعه می کنه این توقع در ذهن خواننده بوجود میاد که شما همچنان با همون شکل قدیم با سوال کننده رفتار نمایید
اما یکی دوسالیه شما خیلی با حوصلگی و با عصبانیت و بدبینی کوچکترین سوال کاربران را توقعات نابجا به حساب میارید و شخص سوال کننده از کرده خودش پشیمان میشه که نمیدونم علتش چی هست ؟ کهولت سن و ضعف بینایی (که در تاپیک هاتون عنوان فرمودید) و مشکلات اقتصادی روز افزون جامعه و کشور و ...
که امیدوارم هر چی که هست هر چه زودتر این گرفتاری ها برطرف بشه و شما همون استاد غزال قدیم دوست داشتی و مهربان بشوید
من خودم به شخصه و احتمالا خیلی کاربران دیگه یکی از دلایلی که به این انجمن سر می زنم شما و به عبارتی دیگر امیدی هست که به شما داریم ، هست که البته کم کم داره به ناامیدی تبدیل میشه
باز هم یادآوری می کنم امیدوارم این مطلب باعث ناراحتی و دلخوری شما نشه و خواستم به عنوان یک شاگردی که خاک زیر پای شما نمیشه و از دیدن سیر احوالات شما در این سالها ناراحت شده دردلی با شما کرده باشم که احساس می کنم حرف دل خیلی از کاربران هست که به دلایلی مثل ترس یا رعایت سن یا حفظ حرمت استادی و شاگردی از بیانش خودداری کردن و البته احتمالا من هم دارم حرکت انتحاری می کنم و در آخر مغضوب واقع میشم
درود
بزرگوار اگر قصوری از من دیدید بفرمایید پاسخگو باشم.
اما قیاس ابتدای فعالیتم که حجم سوالات و توقعات نادرست بسیار ناچیز تر از شرایط فعلی بوده قیاس مع الفارق است.
در این میان هم گاها توقع میشه که کل الکترونیک در یک تاپیک تدریس بشه.
یا چون دوست دارم خودم طراحی کنم کلا طراحی را بمن یاد بده ،
آیا دیگران بلد نیستن با یک سوال ساده کل یک علم را در یک تاپیک یاد بگیرن یا کسی به خودش اجازه نمیده چنین سوالی مطرح کنه.
اساسا نفس این خواسته قابل پاسخ نیست و با اینحال دلایل عدم بضاعتم را مفصلا تشریح کردم.
اینجا دانشگاه نیست و تاپیک های آموزشی غالبا برای رفع اشکال مطرح میشه و سوالاتی که قابل پاسخگویی در زمان معقول باشه درخدمتم ولی مثلا یکی از علاقمندان که طبق ادعای خودش پس از سالها تلاش قادر به هضم یک موضوع و پدیده الکترونیک نبوده و در تاپیکی برایش قابل هضم و درک کردم ،
سپس دستور داد ازآنجاکه از حرف و نحوه آموزش من میتونه بهتر استفاده کنه بنابرین بعنوان زکات علم وظیفه دارم الباقی الکترونیک را هم به وی بیاموزم ، بطوریکه نهایتا اقدام به فحاشی کرد و نزد مسئولین محترم شکایت کرد که به وظیفهام عمل نمیکنم.
یا مورد دیگری از این جهت که اگر سوالی میکند باید از مقدمات الکترونیک تا مرحله لیسانس بگونهای تشریح کنم که عاقبت درک کنه.
جالبه که اینگونه افراد دنبال زکات علمند.
حالا شما بجای من باشید چه میکنید ؟
اوقات روزمره خود را صرف کسی کنم که نهایتا باید منتظر توهین و فحاشی او باشم ؟
با اینحال بسیار بیشتر از انتظار درخدمت علاقمندان بودم و خصوصا سوال علاقمندانی که شایستگی آنان برایم محرز شده بیپاسخ نگذاشتم.
البته بسیارانی شایستگی لازم را دارند ولی من باید به اطمینان و اعتماد برسم که فحش و توهین نصیبم نمیکنه و البته از توهین کسی هم ناراحت نمیشم اما با بیتوجهی به توهین آنها درواقع من به جامعه و حتی به خود آنها خیانت میکنم که موجب تشویق این ناهنجاریها میشم.
ضمنا دانش ناچیز من هم در حدی نیست که بتوانم پاسخگوی هر سوالی باشم.
البته سالهای اخیر ضمن ناتوانی ناشی از افزایش کهولت ضمنا مشکلات جسمی ناشی از یک حادثه ناهنجار و نامبارک هم مزید بر علت گردیده.
در. هر صورت توانم در شرایط فعلی همین ظاهر و باطنی است که ملاحظه میفرمایید
خودمم میدونم دیگه مفید نیستم و به درد نمیخورم و بیش از این مقدورم نیست.
اما تا جایی که تونستم نیمه پر لیوان را ببینید و اگر مفیده استفاده فرمایید اما من به احدی بدهکار نیستم که کسی از من ادعای طلبکاری کنه.
باید ببخشید.
سپاس