د
سلام و عرض ادب
مفتخر و شرمنده فرمودید
بزرگوار بنده عرض کردم تمام تاپیک و حواشی اون رو با زحمت و صرف زمان خوندم و ریز نکتههاش رو در آوردم.
برای همین راه حل و جواب سوال شما رو تا آخر تاپیک پیدا نکردم رو با رسم شکل ارائه دادم.
اشاره و دادن سرخط برای هر سوال برایم کافی بود و در شکلگیری یا جهتدهی آموختههایم و تحقیقاتی که انجام میدهم و موارد دیگر.
شاید طولانی بودن متن و چالش زمان کم و اینکه یک مشتاق یادگیری و پیگیری حجم جمع بندی نکات مبهمش(اشکالات) را یکباره ساده و پوست کنده در تاپیکی پس از مدتها بازگو کرده ، در دید اول غافلگیر کننده بوده است.
در اصل سوالات کوچک و سهل از نظر اساتید هستند و این شرح برای درک بهتر سوال و عدم نیاز به زیر رو کردن نوشته شده که نتیجه عکس داد، اگر به صورت خلاصه نوشته میشد هم طوری دیگر.
شاید علاقه به شرح در جوابها دیده شده که سوال هم به صورت مشروح ارائه شد و شاید برداشت از تذکرات قبلی مرور شده در صفحات پیشین باعث اینکار شده است در حکم اختتامیه.
شاید پیشزمینهای هم در کار بوده برای طرح سوال.
الزامی در کار نبوده و نیست برای تحمل همه ایـــن رنج!
چالش 7 نیز، منحصر به فرد نیست، مختص هر دانشجوی مشتاق و طبق معمول بدوقت است.. حتما پاسخگویی مهم بوده که ناممکن یا سخت شناختن آن در کنار برنامههای دیگر باعث رنجش شده است.
داستان و دستوری در کار نیست. توقعی هم نیست. هیچ قصد و منظوری نبوده و نیست.. صرف زمان هم باید توجیه داشته باشد چه برای یکنفر چه یک جمع؛
حتی برای پرسشگر هم این مورد بسیار مهم است.
انتظار فیدبک منفی را میشد احساس کرد.. یک رسم ظاهرا منطقی است و از دیرباز در بحثجاهای خوشجا و خلوت و سرد(فاقد حسگر) به اجرا در میآمده است.
همینطوری که نمیشه، باید بیشتر زحمت کشید و کشید و کشید ز گهواره تا... قطعا یادگیری در عصر ارتباطات باید سادهتر باشد و نقطه پایانی هم ندارد.
فرقی نمیکند در هر صورت جوینده یابنده است و این مورد هم به رسم ما ایرانیها (انجمنها و غیره) با پایانی بازتر در گذر زمان حل(گم) خواهد شد. ندیدم هیچ دانشگاهی(حتی دلسوز) کفاف دهد. اندک اندک به این موضوع پی میبرم که در چند صباح وانفسای علم و نان باید فکری به خودکار بودن بکنیم.
تشکر فراوان از تذکرات و چیزهایی که شد و آموختم
و من الله توفیق
درود
با توقعی فرمودی
در چند صباح وانفسای علم و نان باید فکری به خودکار بودن بکنیم.
گویا شدیدا انتظار دارید تمام دنیا برای هدف شما باید آماده خدمت باشند.
بنظر میرسه هیچ اطلاعی از مشکلات زندگی نداری و همه در ناز و نعمت و برای تفریح و برای تحقق هدف شما زندگی میکنن و لذا انتظار داری کمی هم به وظیفه خود عمل کنن و برای هدف شما تفریح کنن تا خودت بفکر خودت نباشی و برای خودت تلاش نکنی و به زحمت نیافتی.
در هر صورت همانطور که در پست قبل پیشبینی کردم هر پاسخ فتح بابی برای سوالات بعدی است تا پاسخ کلیه سوالات را دریافت کنی.
و به هر تقدیر فرمودی
اشاره و دادن سرخط برای هر سوال برایم کافی بود
لذا اینکه سوال فرمودی : چطور این و آنرا محاسبه کنم .
چگونه سرخط بدهم که محاسبه کنی؟
آیا راهی جز آموزش عمقی و کلاسیک داره ؟
مثلا سوال کردی:
همین مقاومت محدود کننده کوچک که معمولا زیر 100 میزارن (توانش چقدر؟) که هم مناسب کاهش جریان هجومی هم باشه هم تلفات زیادی نداشته باشه رو چطور باید محاسبه کرد؟
و یا در بخشی از سوالات سوال 2 پرسیدی :
1_ و توان زینر 20V ورودی رو چطور باید محاسبه کرد؟ (۲_ چند ولت افت میکنه ۳_ و چطور جریان مصرفی مدار رو محاسبه و ۴_ از کل جریان قابل دریافت کسر کنیم و ۵_ باقی مانده میافته روی دیود؟)
۶_ مگه رله چقدر مصرف جریانشه و حالا به جای رله 12 باید رله 20 گذاشته بشه؟
و نهایتا فرمودی:
اینا رو برای این هم پرسیدم که میخوام با طراحی جدید مقدار مقاومتها رو محاسبه کنم.
یعنی اولا در بخشی از سوالات شماره ۲ تعداد 6 سوال فوق را پرسیدی.
ثانیا ازآنجاکه دوست داری خودت طراحی جدید کنی لذا سوالاتی مطرح کردی که از پایه الکترونیک تدریس کنم.
اما عزیز گرامی همگی دوست داریم طراحی کنیم اما اگه کسی عنوان نمیکنه به این دلیله که انجمن چنین هدفی نداره و اینجا جای اینگونه امور نیست .
و میدونن پاسخگو هم آدمه و فقط برای پاسخگویی به این سوالات زندگی نمیکنه که برای مدت طولانی پاسخگوی یکنفر باشه تا طراح بشه ، چون دوست داره خودش طراحی کنه.
ضمنا توضیحات شما و طولانی شدن سوالات تاثیری در اکراه پاسخگو نداشته بطوریکه عرض کردم سوالات بیشمار شما در این درخواست خلاصه میشه که درواقع فرمودی.
الکترونیک را بنحوی از الفبا بمن تدریس کن که خودم طراحی کنم.
واقعا تصور فرمودی دیگران چنین خواسته ای به ذهنشون نرسیده وگرنه طراح میشدن ؟
خیر دیگران مطلعند که اجرای چنین خواستهای محاله و باید پس از چندین سال تلاش و تجربه به این هدف خود برسند .
از طرفی میدونن پاسخگو هم آدمه و باید برای مشکلات روزمره خودش هم تلاش کنه و لذا صرف اوقات پاسخگو فقط برای یک متقاضی آنهم بمدت طولانی ناممکنه.
قرص و آمپولی هم نداره که تجویز کنم ، مضافا که خودم هم محتاج یادگیری هستم و بنحوی که تصور میکنی مهارت ندارم و یکی باید به خودم آموزش بده.
سپاس