- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
با سلام
استاد اصلاحات شما رو اجرا کردم تست کردم و چند بار قطع و وصل کردم و مدتی گذاشتم کار کنه با چند لامپ به عنوان مصرف کننده تست شد به نظر درست می اومد
برد برای همکار بود برای تست در مغازه ی ایشون (برای اطمینان) تست کردیم که درست همان لحظه برق رفت و بعد از مدت کوتاهی که برق اومد ، بعد از عمل کردن رله درست زمان اتصال همان لامپ ال ای دی قبلی دوباره محافظ سوخت
با توجه به اینکه من چند نوع مصرف کننده در مغازه ی خودم متصل کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده چه موردی میتونه اینقدر تاثیر گذار باشه ایا وجود وسایلی در مغازه ی ایشون میتونه نویز یا هارمونیکی ایجاد کنه که باعث سوختن برد بشه؟ یا همان لامپ ال ای دی عامل نویز باشه
در صورت حل این مسئله حتما معمای خوبی برای تاپیک معما خواهد بود و یک دری رو روی دوستان و البته بنده باز خواهد کرد
البته متاسفانه ایشون دوباره محافظ رو به من ندادند
با تشکر فراوان
درود
شما گفتی آپ امپ میسوزه ولی الان میگی led میسوزه
سوختن led قرمز و بی رنگ که احتمالا زرد هست محاله .
ولی ،led سبز بلافاصله میسوزه .
یعنی بمحضی که رله فعال بشه led سبز تحت فشار شدیدی قرار میگیره و اگه رله در زمان کوتاهی فعال باشه شاید چراغ سبز سالم بمونه درغیراینصورت حتما میسوزه.
اما قبلا نگفتی که بهش توجه کنم و راهکاری ارائه کنم ، فقط گفتی آی سی میسوزه و من نمیتونم در زمان کوتاه احتمال سوختن تک تک قطعات را بررسی کنم.
برای پیشگیری از صدمه لامپ سبز باید انرا خارج کنی و محل انرا شورت کنی
سپس لامپ سبز را با مقاومت حدود ۳ کیلو سری کن و ابتدا و انتهای این دو قطعه سری را با رله موازی کن دیگه غلط میکنه بسوزه.
به هر قیمتی هست باید محافظ را بگیری و حتی اگه ناگزیر شدی بخر تا عیب را مشخص کنی .
چنین عیبی سرقفلی داره و اطلاعات و تجربیات خوبی نصیبت میکنه.
به صاحبش بگو من از نظر قططع و وصل برق تست کردم و امکان نداره با قطع و وصل دستی صدمه ببینه .
اما زمان قطع برق شبکه یکلحظه ولتاژ بالایی تولید میشه و به همین دلیل هرچقدر برق را بصورت دستی قطع و وصل کردم نسوخت ولی قطع و وصل شبکه موجب صدمه ان شد
و بگو هیچ تعمیرکاری امکانات و احتیاراتی نداره که شبکه را قطع و وصل کنه .
اما حالا علاوه بر عیوبی که میدانستم و رفع شده حالا این عیب را دیدم و در این خصوص هم تقویتش میکنم .
اینو بگی محافظ رو بهت میده .
سپاس
آخرین ویرایش: