سلامسلام بر عزیزان.
یک سوال فنی درمورد همین مدلهای مختلف محافظ دارم. اکثر این محافظ ها از رله ۱۰ آمپری استفاده می کنن. می خواستم بدونم امکانش هست این رله را با رله ۳۰ آمپری تعویض کنیم و در ورودی برق ساختمان قرار بدیم یا اینکه برای این کار نیاز هست بقیه مدار هم تغییر کنه؟
ممنونم
به گفته دوست خوبم آقای electronium بله میشه این کار را کرد.
من از این روش استفاده کردم . به جای تعویض رله از کنتاکتور 220 ولت 25 آمپری استفاده کردم.
اما معایبی دارد .
یکی از روزها از منزل زنگ میزنه بیا این چی وصل کردی ؟ محافظ قطع و وصل میکند. چرا؟
دلیلش در روز های پر مصرف به خصوص وسایل اتوماتیک مانند کولر گازی .
موقعی که یخچال و فریز ها و ..... کار میکنند . کولر گازی یا وسایل پر مصرف اتوماتیک میکنه و خاموش میشه بعد از گذشته زمانی کولر گازی روشن میشه با کشیدن جریان لحظه ای ولتاژ پایین مییاید و این پایین آمدن ولتاژ باعث میشه محافظ عمل کنه و دوباره با استارت خوردن کولر گازی این قطع و وصل ها ادامه پیدا میکنه.
راه حل
باید روی اپ امپ کاهش ولتاژ را پایین بیاری تا اپ امپ تشخیص افت ولتاژ را نده .و این کار هم محافظ در ولتاژ پایین به درد نمیخورد.به این علت از محافظ تکی وسایل استفاده میکنم.
ببینم نظر استاد عزیزم غزال چی هست؟
متشکرم
در ضمن استفاده از کنتاکتور 220 ولت بهتره . از رله 12 و 24 ولت است چرا؟
بوبین کنتاکتور ها یا رله ها 220 ولت . به علت کاهش ولتاژ مغناطیسی جهت جذب تیقه ها کمتر میشه و نمیتونه تیقه ها را وصل کنه . و یک نوع محافظ برق در زمان کاهش برق است.
آخرین ویرایش: