- 2018-12-02
- 512
- 1,031
با درود و سپاس فراوان
پایه 2 نسبت به پایه های تغذیه که تقریبا اتصال کوتاه شده بودند اندازه گیری شده
البته در ای سی دوم فقط اتصال دو پایه ی تغذیه مشاهده شد. و مشکل پایه 2 (یا دیگر پایه ها) وجود نداشت یا قابل مشاهده توسط من نبود
درسته بعد از ارسال پست متوجه شدم و کوتاهی کردم و ویرایش نکردم چون میدانستم اساتید متوجه منظور خواهند شددرحالیکه مقاومت یک پایه معنی و مفهومی نداره و باید نسبت به نقطه یا پایه دیگری اعلام فرمایید و نیز بفرمایید از دو طرف ( و با جابجایی پروب ها هم ) چنین مقاومتی داره یا از یکطرف .
پایه 2 نسبت به پایه های تغذیه که تقریبا اتصال کوتاه شده بودند اندازه گیری شده
البته در ای سی دوم فقط اتصال دو پایه ی تغذیه مشاهده شد. و مشکل پایه 2 (یا دیگر پایه ها) وجود نداشت یا قابل مشاهده توسط من نبود
بله این تاپیک را چند ماه پیش از ابتدا تا نیمه خواندم اما در هیاهو کارها سر رشته ی ان گمشدکه اگرچه شماره پست مربوطه را بخاطر ندارم ، اما چنانچه از پست اول اقدام به مطالعه عمیق فرمایید و از مطالعه سطحی امتناع فرمایید ، بدون تردید شبیه داستان ، شما را جذب و ناگزیر به تعقیب و پیگیری لذت بخشی خواهد کرد
طبق توصیه ی شما نقشه ی کامل رسم شده امیدوارم مشکلات زیادی از نظر ترسیمی و ... نداشته باشهمطمئنم در صورتیکه نقشه کامل را بکشید از این فرصتی که حاصل شده ، در راستای تسلط قابل توجه و تحول و جهش علمی فنی خود استفاده خواهید کرد. و یکی از لذتبخش ترین خاطرات شما خواهد شد.
پیوستها
-
2.7 مگابایت بازدیدها: 287
آخرین ویرایش: