habib_ghavid
کاربر
وقت بخیر دوستان کسی مقدار مقاومت های مشخص شده در تصویر را می داند بنده همه پستها را نگاه کردم ندیدم
متشکر از لطف تان
مشاهده فایلپیوست 178216
☜☜☜زبان ناتوانه نمیتونه از این همه فضایل و نور ...مهر چیزی بگه و توصیف تون کنه از وجود هنگه .... بخدا هنگه!!!
شما استاد عشقی یا عشق استادی بنده لنگه شما رو ندیده ام و نخواهیم دید ☞☞☞
با سلام خدمت استاد گرامی
امروز به یک مورد نسبتا جالب برخوردم یک محافظ برق که روشن نمیشد و گفته شد ابتدا که خراب شده بود با هر بار قطع وصل برق، به صورت تصادفی یک یا چند ال ای دی روشن میشده که با ولتاژگیری دو سر زنر 5.1 نزدیک 2.5 ولت اندازه گرفتم با تست خازن پلی استر ورودی و سلامت دیود ها و زنر روی برد و برخی خازن الکترولیت خارج برد احتمال اتصال و خرابی اپ امپ را دادم و انرا همراه با گذاشتن سوکت تعویض کردم به نظر درست کار می کرد بعد از اتصال رله ولتاژ را روی پریز اندازه گرفتم که خروجی داشت اما بعد از تحویل، مشتری تماس گرفت و اطلاع داد که برد همچنان روشن نمی شود و بار دیگر ای سی سوخته بود پس از تعویض دوباره مشکلی وجود نداشت تا اینکه درست هنگام اتصال لامپ برای تست دوباره ای سی سوخت
این مشکل به خاطر وجود فقط زنر 5 ولت اتفاق می افتد اما ارتباط انرا با زمان اتصال لامپ درک نکردم 1 ایا فقط یک همزمانی اتفاقی بوده (به نظر دیود هرز گرد مشکلی ندارد)
2 چرا قبلا این مدار (با وجود نداشتن زنر 12 یا ...) مشکلی نداشته اما حال مشکل پیدا کرده خرابی چه عنصری تاثیر گذار خواهد بود
(برد تحویل داده شد در صورت لزوم بازپس گیری شود)
مشاهده فایلپیوست 178370
مشاهده فایلپیوست 178371
نه استاد چیزی رو جز ای سی تعویض نکردمببین میتونی تشخیص بدی کدوم آپ امپ میسوزه ؟
اگر خازن الکترولیتی مورد نظر ( غیر خازن صافی) را عوض کرده باشی و ظرفیت بالاتر جایگزین کرده باشی ، ضعف طراحی شدیدتر شده و زودتر میسوزه .
با تست دیود پایه های ای سی و مقایسه با ای سی سالم به نظر پایه 2 خرابه و مقدار 0.200 نشون میدهنقشه قطعات متصل به پایه ها اون آپ امپ که میسوزه را بکشی میتونم ایراد را مشخص کنم
در همین تاپیک مرقوم فرمودید یا تاپیکی دیگر و به چه عنوانیتا جایی که از زمان تحلیل این محافظ بخاطر دارم ضعف این محافظ را به تفصیل توضیح داده ام
با سلام خدمت دوستان و استاد غزال
کنجکاو بودم دوباره برد رو تحویل گرفتم تا مزاحم وقتتون بشم
نه استاد چیزی رو جز ای سی تعویض نکردم
با تست دیود پایه های ای سی و مقایسه با ای سی سالم به نظر پایه 2 خرابه و مقدار 0.200 نشون میده
مشاهده فایلپیوست 178442
فعلا مسیر رو روی برد رسم کردم تا زمانی که بتونم شماتیک رو بکشم
در همین تاپیک مرقوم فرمودید یا تاپیکی دیگر و به چه عنوانی
با سپاس
در همین تاپیک مرقوم فرمودید یا تاپیکی دیگر و به چه عنوانی
درحالیکه مقاومت یک پایه معنی و مفهومی نداره و باید نسبت به نقطه یا پایه دیگری اعلام فرمایید و نیز بفرمایید از دو طرف ( و با جابجایی پروب ها هم ) چنین مقاومتی داره یا از یکطرف .با تست دیود پایه های ای سی و مقایسه با ای سی سالم به نظر پایه 2 خرابه و مقدار 0.200 نشون میده
بله میشه خیر نیاز نیست مدار تغییر کنه ولی اگر بخوای پارامترای رله رو تغییر بدید ...فابریک 12 ولت بوده بخواهید از رله 24 استفاده کنید بله باید پارامترهای تغذیه تغییر کنهسلام بر عزیزان.
یک سوال فنی درمورد همین مدلهای مختلف محافظ دارم. اکثر این محافظ ها از رله ۱۰ آمپری استفاده می کنن. می خواستم بدونم امکانش هست این رله را با رله ۳۰ آمپری تعویض کنیم و در ورودی برق ساختمان قرار بدیم یا اینکه برای این کار نیاز هست بقیه مدار هم تغییر کنه؟
ممنونم