- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
اطلاعات و بضاعت علمی من همونه که عرض کردم و اگه اشتباه میکنم بدلیل ضعف علمی است و مجبور نیستی بپذیری
به استاد غزال
من می دونم که شما اطلاعات خوبی دارید
من چیزی نمدانم با دلیل ان موضوع را بیان کنید کار یه استاد یا معلم همینه که شاگردش چیزی نفهمید جور دیگری بگه که بفهمه
من با شکل برای شما توضیع دادم اگه اشتباه شما بگید سیگنال از این قسمت حرکت می کنه و به این قسمت وارد میشه تا ما متوجه بشیم
منظورم که موازی در ظاهر موازی است
سیگنال منفی از D2 عبور میکنه از D3 و D4 نمی تونه عبور کنه یا به زمین برود یا خازن باشد از خازن عبور کرده و از D1 عبور کنه
این چیزی که گفتم درسته اگه اشتباه درستش شما بمن بگید تا چیزی از شما یاد بگیریم
مشاهده فایلپیوست 176890
بعد شما بقیه سوال منه جواب ندادید
اگه راضی نیستی جواب بدید مشکلی من همیشه به شما افتخار می کنم مقداری علمی که دارید به ما می گید من خیلی از شما استفاده کردم
باز از شما متشکرم
درود
من دوست دارم اطلاعاتی که دارم منتقل کنم بویژه که علاوه بر شما ، هر خواننده ای استفاده میکنه.
اما باید موثر و مفید و قابل درک باشه.
شبیه اینه که شخصی جمع و تفریق نمیدونه و تحصیلات ابتدایی نداره و میگه تفریق یعنی چی ؟
و با اینحال میخواد مفاهیم دروس دانشگاهی مانند دیورژانس را آموزش ببینه .
البته ناممکن نیست اما در صورتی ممکنه که ابتدا تحصیلات دبستان و دبیرستان را آموزش ببینه و پس از کسب مقدمات و زمینه های لازم ، دیورژانس را یاد بگیره.
وقتی با مفاهیم افت ولتاژ و موازی بیگانه هستی که ابتدا و الفبای الکترونیکه ولی اطلاع نداری ، دراینصورت چطور تحلیل نقشه ها رو برات قابل فهم کنم؟
با این وجود هم سوال شما رو بی پاسخ نگذاشتم و لذا گفتم خازن ۶۸۰ نانو وظیفه افت ولتاژ را بعهده داره .
اما گفتی اولا افت ولتاژ چیه؟ و ثانیا گفتی اشتباه میکنم چون جریان از خازن عبور نمیکنه و جلوی شوک را میگیره و مقاومت ، موجب کاهش ولتاژ میشه.
بنابرین از طرفی مقدمات الکترونیک را نمیدونی و از طرفی خطاهای منو اصلاح میکنی که لااقل مقدمات الکترونیک را میدونم.
لذا شما که میتونی خطاهای منو اصلاح کنی قطعا خیلی خیلی بیشتر از من میدونی و بمن نیاز نداری.
توصیه میکنم لقمه مناسب بردار و ابتدا رفتار قطعات الکترونیک و مقدمات الکترونیک را مطالعه کن که مباحث آن در انجمن وجود داره.
سپاس
آخرین ویرایش: